18 / 04 / 2024

Domino's'ta hedef 5 yılda 500 şube açmak!

Domino's'ta hedef 5 yılda 500 şube açmak!

DOMİNO'S Pizza'nın 150. şubesi Sirkeci'de açıldı. Açılışta konuşan Saranga, Türkiye'de 14 yıldır faaliyet gösteren Domino's Pizza'nın her geçen yıl şube sayısını artırdığını söyledi



Domino's Pizza Türkiye Genel Müdürü Aslan Saranga, şu anda 150 olan şube sayısını önümüzdeki 5 yıl içinde 500'e çıkarmayı hedeflediklerini belirtirken, Türkiye'de evlere servis alanında çok büyük bir potansiyel bulunduğunu bildirdi. Saranga, 150 şubeden 100'ünün İstanbul'da bulunduğunu, ifade ederek, ''şžu anda 20 kentte varız. 2011 sonunda 40 kentte olacağız'' diye konuştu. Yeni şubelerle birlikte ülke ekonomisi için yarattıkları değer ve istihdam rakamlarının da büyüdüğünü belirten Saranga, şu anda 2 bin 300 kişiye istihdam sağladıklarını kaydetti. Alışveriş merkezlerinde yer almayı çok düşünmediklerini dile getiren Saranga, Türkiye'de bugüne kadar yaklaşık 50 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını, 2015'e kadar 100 milyon dolar daha yatırım yapmış olacaklarını kaydetti.
Sabah

Basında çıkan diğer haberler:

150"nci şubeyi ˜Issız Adam"la açtı, hedefi 500 şubeye çıkardı        

DOMİNO"S Pizza,   150"nci şubesini İstanbul Sirkeci"de yeni konseptiyle açtı. Açılışa Issız Adam filminde kendi restoranın sahibi iyi bir aşçı rolünü canlandıran oyuncu Cemal Hünal da katılırken, Hünal restoranda pizza hazırladı. Domino"s Pizza"nın yeni hedefleri hakkında konuşan Genel Müdür Aslan Saranga, önümüzdeki 5 yıl içinde 500 şubeye ulaşmayı hedefediklerini söyledi. Önümüzdeki yıl 250 milyon lira ciroya ulaşacaklarını belirten Saranga, œBu rakamlarla Türkiye"nin en büyük pizza zinciri olacağız. Yeni şubeler açmaya devam edeceğiz. 2011 sonunda 200 restoran, 2015"te de 500 restorana ulaşmış olacağız. Her yıl 30 restoran açarak büyüyoruz dedi.
Hürriyet

Issız Adam pizzacı oldu

14 yıldır faaliyet gösteren Domino"s Pizza, 150. şubesini 3 Kasım"da Sirkeci"de açtı

Yepyeni bir konseptle dekore edilen Domino"s Pizza Sirkeci"nin açılış töreni renkli görüntülere sahne olurken törenin sürprizi Cemal Hünal oldu. Domino"s Pizza"nın lezzetli pizzalarından vazgeçemediğini söyleyen ve yemek kültürüne olan merakıyla tanınan ünlü oyuncu, telefonla pizza siparişi de aldı. Hünal daha sonra Domino"s Pizza Türkiye Genel Müdürü Aslan Saranga ile mutfağa girerek kendi elleriyle bir pizza yaptı ve siparişi yine bizzat kendisi teslim etti. Siparişinin Cemal Hünal tarafından getirildiğini gören Domino"s Pizza müşterisi ise şaşkınlığını gizleyemedi.
Milliyet/Sercan KISMET


Geri Dön