27 / 04 / 2024

Donald Trump’ın serveti tam olarak bir sır!

Donald Trump’ın serveti tam olarak bir sır!

Müslümanlara karşı kullandığı sert sözlerle dünyanın tepkisini çeken Cumhuriyetçiler kanadından ABD Başkanı adayı Donald Trump'un serveti tam bir sır! Forbes'a göre Trump'un 4.5 milyar doları var, kendisi ise 10 milyar doları olduğunu iddia ediyor.



Müslümanlara karşı kullandığı sert sözlerde tüm dünyanın tepkisini çeken ABD’li Donald Trump’un serveti de tam olarak bir sır! Forbes’a göre ABD Başkanlığı’na aday olan 69 yaşındaki milyarderin 4.5 milyar dolar serveti var.


Trump AVM'nin adı mı değişiyor?


Fakat geçen haziran ayında mal beyanında bulunan Trump maliyecilere verdiği raporda 10 milyar dolarlık serveti olduğunu belirtti. Haziran ayında mal beyanında bulunan Trump aday olmak için Cumhuriyetçi Parti’ye katıldığında ise 8 milyar dolarlık serveti olduğunu belirtmişti.


Donald Trump’ın serveti tam olarak bir sır!


Forbes dergisi ise yaptığı bir araştırmada bu çelişkili rakamları ortaya koydu. Forbes’a göre Trump’ın New York’taki gökdelenlerinin değeri 2.18 milyar dolar. Trump’ın ABD, İskoçya ve İrlanda’da olmak üzere toplam 13 tane golf sahası bulunuyor.  Bu sahaların değeri 366.6 milyar dolar.


Donald Trump’ın serveti tam olarak bir sır!


Ayrıca Trump’ın New York’ta 100 milyon dolarlık bir çatı katı dairesi, 2 milyon dolarlık bir Sikorsky helikopteri, 55 milyon dolarlık Boeing 757 uçağı ve bir adet özel Cessena 750 jeti bulunuyor.  


Donald Trump'ın ismi Dubai'deki konut projesinden kaldırıldı!



Hürriyet 


Geri Dön