19 / 04 / 2024

Doris Hofer ve Fatih Dağıstanlı arasında ev krizi!

Doris Hofer ve Fatih Dağıstanlı arasında ev krizi!

Türkiye'de yaşayan İsviçreli spor eğitmeni Doris Hofer ve eski eşi organizasyon şirketi sahibi Fatih Dağıstanlı arasında ev krizi yaşandı. Hofer'a devredilmesi gereken Arnavutköy'deki lüks dubleks villanın satıldığı öğrenildi.



Türkiye'de yaşayan İsviçreli spor eğitmeni olan Doris Hofer ve eski eşi organizasyon şirketi sahibi Fatih Dağıstanlı davalık oldu. 


Başka biriyle evliymiş gibi ilişki yaşadığı iddiasıyla aylık 8 bin TL nafakasını iptal ettirmek isteyen Dağıstanlı ve Hofer arasında villa krizi çıktı. 


İstanbul Arnavutköy'deki lüks dubleks villanın kredi ödemelerinin tamamlanmasının ardından mülkiyetinin çocuklara, intifa hakkının (ölünceye kadar kullanma hakkı) da Hofer'e devredilmesine karar verev mahkeme, dubleks villanın devir tarihine kadar kullanma ve kiraya verme yetkisinin Hofer'e ait olmasına hükmetti.


Evin Birol Ö. isimli birine satıldığını öğrenen Hofer, stanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne eski eşi Fatih Dağıstanlı ve Birol Ö. aleyhine dava açarak villanın çocuklarının adına, intifa hakkının da kendi adına tescil ettirilmesini istedi. 


Hofer, tapuda tescilin gerçekleşmemesi durumunda villanın değeri kadar tazminata hükmetmesini istedi.



Milliyet


Geri Dön