28 / 03 / 2024

Dosso Dossi Otelleri 3. otelini Sefaköy'de açacak!

Dosso Dossi Otelleri 3. otelini Sefaköy'de açacak!

Antalya'da her yıl iki kez düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show'un sahibi Hikmet Eraslan, şehir otelciliğinde büyüyor. Hikmet Eraslan 5 yılda 5 adet 5 yıldızlı şehir oteli sahibi olmayı hedeflediklerini belirtti.



Antalya'da her yıl iki kez düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show'un sahibi Hikmet Eraslan, şehir otelciliğinde büyüyor. Geçen yıl Sultanahmet'te 95 odalı Dosso Dossi Otel'i açan Eraslan, Vatan Caddesi'nde de 140 odalı ikinci otelin yatırımını tamamladı. Hikmet Eraslan, "Yeni otelimiz için 50 milyon dolarlık yatırım yaptık. 1 yılda tamamladık ve hizmete açtık. Oteli 1.100 metrekarelik bir arsa üzerinde inşa ettik. 130 kişilik yeni istihdam sağladık. Sultanahmet'teki otelimiz 'aile ve çocuk dostu' otel olmuştu. Vatan'daki otelimizi ise 'sporcu dostu' konseptiyle yaptık. Özellikle basketbol ve voleybolcular için bir katı ayırdık ve tüm odalara çok uzun yataklar koyduk" dedi.  


SEFAKÖY'E KONGRE OTELİ YAPACAK  

Hikmet Eraslan, '5 yılda 5 adet 5 yıldızlı şehir oteli sahibi olmayı' hedeflediklerini belirterek üçüncü otel yatırımını şöyle açıkladı "Üçüncü otelimiz kongre turizmine ve büyük düğün törenlerine göre tasarlanıyor. 350 odalı ve 4 bin metrekarelik bir salonu olacak. Sefaköy'de 10 dönümlük kendi arsamız üzerinde inşa edeceğiz. Şu anda projesi netleşiyor. 2016 ilk çeyreğinde yatırımına başlayabiliriz. Yenikapı'da da bir arsamız var ve oraya da 60 odalı küçük bir otel planlıyoruz. Eraslan ailesi olarak çok eski sanayici ve turizmciyiz. Hedefimiz Dosso Dossi markamızı 'şehir oteli zinciri' yapmak." Eraslan İstanbul'da farklı bölgelerde arsaları olduğunu belirterek "Örneğin Ispaıtakule'de 35 dönüm arsamız var. Orada da büyük ölçekli bir inşaat işine gireceğiz" diye konuştu. 


Hürriyet


Geri Dön