26 / 04 / 2024

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasındaki miras kavgası büyüyor!

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasındaki miras kavgası büyüyor!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin yükseldiği miras kavgasında yeni bir gelişme yaşandı. 



Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz ve kardeşi Nazlım Suna Öz arasındaki miras kavgası büyüyor. Milliyet'te yer alan habere göre; İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davanın duruşmasına; Mehmet Öz’ün avukatı Alperen Atılgan ile davalı Nazlım Öz’ün avukatı katıldı. Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın habere göre; duruşmada konuşan Mehmet Öz’ün avukatı, “Nazlım Öz’ün merhum babasıyla beraber bir bankada ortak hesabı varmış. Bu ortak hesap formlarını incelettik. Maalesef bunlar da sahte çıktı. Bununla ilgili de savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Suç duyurusu dilekçesini huzurunuzda delil olarak sunuyoruz” dedi.

 Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasındaki miras kavgası büyüyor!

‘VASİYET YERİNE GETİRİLSİN’ 

Nazlım Öz'ün avukatı davanın reddini talep ederken mahkeme, ortak hesaplarla ilgili belgelerin bankadan gelmesi için duruşmayı erteleme kararı aldı. Duruşma sonrası açıklama yapan  Mehmet Öz’ün avukatları, “Mehmet Öz’ün herhangi para-pul ya da miras derdi yok. Tek arzusu babası Mustafa Öz’ün 2008 yılındaki vasiyetinin yerine getirilmesi. Bugünkü davamız da 2008’deki vasiyetin yerine getirilmesi için açmış olduğumuz bir davadır” şeklinde konuştu.

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasında kira kavgası!


Geri Dön