23 / 04 / 2024

Dragos Royal Towers'ta 400 bin TL'ye! Prens Adaları manzarası!

Dragos Royal Towers'ta 400 bin TL'ye! Prens Adaları manzarası!

DAP Yapı, Dragos'ta benzerlerine sadece Miami, New York ve Dubai gibi dünyanın önemli kentlerinde rastlanan mimariye sahip Dragos Royal Towers projesiyle krize meydan okuyor



212 adet konutun yer aldığı Dragos Royal Towers'ta 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona 88 metrekareden 270 metrekareye kadar çok farklı büyüklüklerde alternatifler var. Prens Adaları manzarasına sahip projede fiyatlar 400 bin liradan başlıyor ve 1 milyon 566 bin liraya kadar çıkıyor. Dap Yapı'nın sahibi Ziya Yılmaz sorularımızı yanıtladı.

 Dragos Royal Towers projenizi anlatır mısınız?

Dap Yapı, kendi özkaynaklarını kullanarak Dragos Royal Towers projesine başladı. Sadece 212 adet konu bulunuyor. Peşinatı bir yıl sonra Ocak 2010'da ödenecek şekilde, sıfır peşinat ve 48 ay vade ile kolayca yaşam alanı sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Yatırım yapmak için de yaşamak için de doğru bir seçenek. Çünkü burada, şimdiki zaman eşittir gelecek zaman.


 Proje hangi özelliğiyle fark yaratıyor?

Zamanda yolculuk efsanesinin sonu geldi diyoruz. Dünyanın sayılı prestijli projeleri arasında yer alacak bir projeye imza atıyoruz. Geleceği şimdiden yaşamak isteyenler bir araya geliyor. Projeyi modern dünyanın en son trendlerine uygun mimari teknoloji kullanarak hayata geçiriyoruz. Dap Yapı'nın "Gelecek için yaşam alanları oluşturma" ' misyonu çerçevesinde şekillenen mimari anlayışı ile benzerlerini sadece Miami, New York ve Dubai gibi dünyanın sayılı merkezlerinde görebileceğiniz projemizle zamanlar arası farkı ortadan kaldırıyoruz.

 Lüks bir proje midir bu?

Dragos Royal Towers, sadece çok lüks bir yaşam alanı değil. Geleceğin ötesine göndermeler yapan her ayrıntısı ve duruşuyla, yaşama bakışa üstün özellikli anlayış farklılıkları getiren yeni çağa ait bir konsept. Bu konsept çerçevesinde, mimari projelendirmesi dünyaca ünlü mimar Zaha Hadid tarafından gerçekleştirdi. Dragos'un hemen yakınında oluşturulacak Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi (Kartal Merkezi İş Alanları-MİA) kapsamında, büyük sanayi kuruluşları, işyerleri ve fabrikalar şehir dışına taşınıyor. Dragos ve çevresi, İstanbul'un yeni Boğaziçi haline geliyor. İstanbul'un seçkin isimleri burada bir araya geliyor.

 Deniz manzarasına çok vurgu yapıyorsunuz.

Dragos Royal Towers'dan görünen her yer, deniz ve gökyüzü. Marmara Denizi'nde birer inci tanesi gibi duran ve Prens Adaları adı verilen; Kınalı, Heybeli, Burgaz ve Büyükada bu enfes manzarayı daha da zenginleştiriyor. Bağdat Caddesi'nin devamı olan ve eskiden Bağdat Caddesi olarak anılan sahil yolu, projemizin önünde uzanıyor. Üstelik, Kartal'da inşa edilecek 1000 yatlık marina ve büyük yolcu gemilerinin yanaşacağı liman da deniz tutkunlarını ve denizcileri, bir mucizenin parçası olmaya davet ediyor.

 Fiyat aralığı nedir?

1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona 88 metrekareden 270 metrekareye kadar çok farklı büyüklüklerde alternatifler var. Bunların fiyatları da 400 bin liradan başlıyor ve 1 milyon 566 bin liraya kadar çıkıyor.

Her bir bloğun kendisine özel lobisi bulunuyor

 Ne tür hizmetler olacak?

Seçkin bir yaşam demek, aynı zamanda kaliteli zaman geçirdiğiniz bir yaşam da demektir. Dragos Royal Towers sakinleri güne deniz manzarasıyla uyanıyor. Dilerlerse sahilde sporlarını yapıyor. Deniz sporları ve aktiviteleri ile sanki güney sahilindeymişcesine yaz kış demeden hayatın tadını çıkarıyorlar. Site içinde bulunan denize nazır restoran ve kafeteryada dostlarını ağırlama ayrıcalığına da sahip olan Dragos Royal Towerslılar için hayat şimdi başlıyor. Her bir bloğun kendisine özel, lobisi misafir karşılama ve yönendirme hizmeti misafirleriniz için çok büyük bir kolaylık sağlıyor.       

Sosyal alanlarda neler var?

Fitness centerdan açık-kapalı yüzme havuzlarına, tenis ve basketbol sahasından, yürüyüş-dinlenme alanları ve Spa merkezine kadar her şey yaşam kalitenizi artıracak şekilde planlandı. Dilerseniz, sporunuzu sahilde deniz kokusunu içinize çekerken sürdürebilir, su sporları ile hayatınıza tutku ve heyecan katabilirsiniz. Marmara Denizi'nden gelen temiz havayla sürekli oksijenli bir ortamda bulunan proje, çocuklarımız için de kaliteli bir yaşam alanı sunuyor.


0216 517 1 517


www.dragosroyaltowers.com

[email protected]


Hürriyet Emlak

İlgili Haberler

Dragos Towers'ta 400 bin TL'ye! Peşinat 2010'da!

DAP Yapı Burj Al Arab'ın yelkenini Kartal'a açacak

 


Geri Dön