25 / 04 / 2024

Dremel'den `Kendi İşini Kendin Yap' projeleri!

Dremel'den `Kendi İşini Kendin Yap' projeleri!

Dremel bağlantı aksesuarları, meraklılarının giderek arttığı `Kendi İşini Kendin Yap' projelerinin yardımına koşuyor



Geleneksel olarak yazın daha çok gündeme gelen `kendi işini kendin yap' projeleri, insanların giderek daha fazla evlerinde zaman geçirmelerinin etkisiyle daha fazla önem kazanıyor. Dremel bağlantı aksesuarları, uygun bir bütçeyle evin yenilenmesini sağlayan projeler için, kendi işini kendi yapmayı sevenlere en uygun imkanları sunuyor.

Dremel, gerek tasarruf gerekse hobi amaçlı olarak elektrikli el aleti kullananlara şerit ve daire kesici, mini testere bağlantısı, duvar ve yer sıva kazıma kiti, çok amaçlı kesme kiti, duvar karosu kesme kiti, frezeoyma bağlantı tablası, kanal freze bağlantısı, dik açı bağlantısı, zincir testere ve çim biçme makinesi bileme bağlantısı gibi bağlantı aksesuarı çeşitlerini sunuyor.

670 mini daire testere, Dremel aletinizi her türlü ahşap malzeme üzerinde düzgün, pürüzsüz ve kusursuz kesimler yapabileceğiniz hassas mini bir daire testereye dönüştürüyor. 568 duvar ve yer sıva kazıma kiti, duvar ve yer karolarının arasındaki sıvaları kusursuz bir biçimde kazıyor.

566 duvar karosu kesme kiti, seramik duvar karolarının kontrollü biçimde kesilmesini sağlarken, duş kabininin arka duvarına musluk ve duş başlığı montajı için de kullanılıyor. 565 çok amaçlı kesme kiti, çeşitli malzemeleri kontrollü biçimde kesmenizi sağlıyor.  

231 frezeoyma tablası mükemmel süpürgelikler yaratmak için Dremel aletinizi, hassas kanallar açan, bileme ve zımparalama işlemleri yapan tezgâh bağlantılı bir alete dönüştürüyor. 

Kapı malzemeleri için ideal olan 335 kanal freze bağlantısı, Dremel aletinizi dairesel kanallar açmak ve her türlü şekillendirme yapmak için ıslak bir açma aletine dönüştürüyor. Dik açılı aksesuarların kullanımı için tasarlanan 575, gömme raflar için kullanıcılara dik açı bağlantısını sunuyor.

Dremel, kendi işini kendi yapmayı sevenlere çim biçme makinesi bıçaklarını bilemek için 675 çim biçme makinesi bileme bağlantısını, körleşmiş zincir testelerini en hızlı ve kolay şekilde bilemek için de 1453 zincir testere bağlantısını sunuyor.


Geri Dön