25 / 04 / 2024

Dubai Cityscape Global Fuarı’na Türkiye'den 32 firma katıldı!

Dubai Cityscape Global Fuarı’na Türkiye'den 32 firma katıldı!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul etkinliği olarak kabul edilen Dubai Cityscape Global Fuarı’na Türkiye 32 gayrimenkul firmasıyla çıkarma yaptı.Dubai Cityscape Global Fuarı’na hangi firmalar katıldı?...



Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul etkinliği olarak kabul edilen Dubai Cityscape Global Fuarı’na Türkiye 32 gayrimenkul firmasıyla çıkarma yaptı.



Ayrıca fuar kapsamında düzenlenen yarışmada, ticari proje kategorisinde Anadolu Gayrimenkul Yatırımları ile Rönesans İnşaat, rezidans projesinde Varyap, karma - perakende projede Siyahkalem İnşaat yarışıyor.



Nef, Dubai’de ofis açtı

Nef Merter 13 ve Nef Ataköy 22, Cityscape Dubai 2014’te uluslararası yatırımcılarla buluştu. Nef Satış Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik, “Son 6 ayda 6 projemizin teslimini tamamladık. Standımıza yabancı yatırımcılar yoğun ilgi gösteriyor” dedi. Dubai’de satış ofisi de açan Nef, aynı zamanda New York Manhattan’da 210 milyon dolarlık 60 katlı otel ve rezidans projelendirdi.


Körfez’in hedefi İstanbul

Ağaoğlu Şirketler Grubu ‘İstanbul’a Yatırım Yapın’ sloganıyla yatırımcıları İstanbul’a davet ediyor. Ağaoğlu fuarda İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ile Maslak 1453 ve yeni ofis projesi My Newwork’ü tanıtıyor. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Türkiye Körfez ülkeleri için hala çok cazip bir ülke, Fuar, körfez yatırımcısına ulaşma anlamında çok büyük fırsatlar sunuyor” dedi.


İş GYO’dan Ada manzarası

İş GYO, Kartal’daki projesini ilk kez yatırımcılarla paylaşıyor. 305 milyon dolarlık projeyle ilgili olarak İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Manzara Adalar projemiz 36 bin 724 metrekare arsa üzerinde gerçekleştirilecek. Bu yıl lansmanını yapacağız” dedi.


‘İstMarina’ya ilgi yoğun’

Dap Yapı’nın,  TOKİ  iştiraki emlak konut GYO A.Ş. iş birliği ile İstanbul’un Anadolu yakasında bulunan İstMarina projesi tanıtıldı. Kartal sahilinde yükselecek İstMarina, özellikle Körfez Bölgesi yatırımcılarından büyük ilgi gördü. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Dünyanın en iyi karma projesi İstMarina’yı uluslararası boyuta taşıyoruz” diye konuştu.


Talep topladılar

Haramidere’de 450 milyon TL’lik yatırım değeriyle hayata geçirdiği Future Park projesi ile Hiper Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, konutların büyük çoğunluğunu yabancılara sattıklarını, 30 katlı 312 odalı otel projeleri için yabancı yatırımcılarla görüştüklerini dile getirdi.

Eroğlu Gayrimenkul, Seyrantepe’deki Skyland, Bursa Nilüfer’deki Harmony Towers ve İstanbul’daki Platform Merter Residences & Suites projelerini fuarda tanıtırken, özellikle bu projelere Arap yatırımcılardan çok sayıda talep geldi.



Milliyet 


Geri Dön