19 / 04 / 2024

Dubai gezisi için destek onaylandı!

Dubai gezisi için destek onaylandı!

ALTSO tarafından 07-11 Şubat 2015 tarihleri arasında Dubai'ye düzenlenecek olan Dubai Yurtdışı İş gezisi için KOSGEB Desteği onaylandı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:



ALTSO tarafından 07-11 Şubat 2015 tarihleri arasında Dubai'ye düzenlenecek olan Dubai Yurtdışı İş gezisi için KOSGEB Desteği onaylandı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: "Odamız tarafından 07—11 Şubat 2015 tarihleri arasında Dubai'ye düzenlenecek olan Dubai Yurtdışı îş gezisi için KOSGEB Desteği onaylanarak, KOSGEB'in sayfasında Desteklenen Yurtdışı İş Gezisi listesinde yayınlanmıştır. (İlgili bağlantıya http 7/www.kosgeb. gov. tr/Pages/U" I/YlGPopUp.aspx?ref=1364 linkinden ulaşılabilir) 


Söz konusu gezi kapsamında destekten yararlanacak sektörler; Gıda ürünleri (yiyecek, içecek ve tarım), ağırlama sektörü, soğutma ve gıda servis ekipmanları, otel mobilyaları, otel ekipmanları ve hizmetleri, otel mutfak ve temizlik ekipmanları, gıda işleme makineleri, fir nn ve şekerleme ürünleri ve ekipmanları, gıda ambalaj, restoran ve bar ekipmanlan, inşaat ve müteahhitlik, mimarlık, bilgi sistemleri ve bilgi teknolojileri, basm-yayın vc matbaacılık, reklam ve tanıtım işleri. 

Geziye katılan ve KOSGEB veri tabamna kayıtlı ve destek yol haritasını tamamlayarak destek sözleşmesi imzalayan işletmelerin konaklama, ulaşım ve fuar giriş ücretlerinin yüzde 50'si KOSGEB tarafından karşılanmaktadır. 


İş gezisine katılmak isteyen üyelerimizin, bilgi formunda belirtilen hesap numaralarına, program bedelini yatırarak dekont ve başvuru formunu ivedilikle Odamıza iletilmeleri gekm ektedir. Program a ve başvuru formuna httpV/altso.org.tr/ sitemizin duyurular kısmından ulaşılabilir. 

İrtibat: Turizm, Dış İlişkiler ve Fuarlar Şubesi Esme Durusoy. Tel: 0242 5121697/dahili203, Faks: 0242 5136907, E—mail: [email protected] 



Alanya Postası


Geri Dön