19 / 04 / 2024

Dubai'de inşaat şirketi, Lamborghini Aventador hediye ediyor!

Dubai'de inşaat şirketi, Lamborghini Aventador hediye ediyor!

Dubai'de bir inşaat şirketi, yeni projesinde penthouse daire satın alanlara, 2014 model Lamborghini Aventador vereceğini açıkladı. Lamborghini dışında müşterilere BMW ya da Mini Cooper da verilebileceği belirtiliyor...



Dubai'de bir inşaat şirketi, yeni projesinde penthouse daire satın alanlara, 2014 model Lamborghini Aventador vereceğini açıkladı. Damac Maison kulelerinde bulunan lüks pethouse daireleri geçen yıl satışa çıkaran firma, Dubai Alışveriş Festivali çerçevesinde promosyonlu satışlara başladı. 


Şirket, Damac Maison'da festival süresince penthouse daire satın alan herkese Lamborghini Aventador roadster vereceğini açıklarken, devre mülk ve otel konseptleıindeki daha küçük daireler için de benzer bir promosyon düzenlediğini bildirdi. 


Nitekim satın alınacak dairenin büyüklüğüne göre Lamborghini dışında müşterilere BMW ya da Mini Cooper da verilebileceği belirtiliyor. 


Şirketin Başkan Yardımcısı Niall McLoughlin, daha önceki yıllarda da festival döneminde düzenledikleri kampanyalara da çok büyük ilgi olduğunu, bu yüzden tekrarlamaya karar verdiklerini söylüyor. Şirket, daha önce de otomobilin dışında lüks yat, özel jet, hatta Karayipler'de ada bile vermiş. jl Aventador GEÇEN YIL AUDI R8 Alman mimarlar tarafından tasarlanan kulelerdeki daireler için geçen yıl da bir kampanya yapan firma, penthouse satın alanlara 2014 model Audi R8 verirken, üç odalı daire alanlara Audi A8, iki odalı daire alanlara Audi A6 ve tek odalı daire satın alanlara da Audi A4 hediye etmiş. Söz konusu proje, Dubai'nin lüks ve yat limanına yakın bir bölgesinde yer alıyor. 


Milliyet Gazetesi 


Geri Dön