25 / 04 / 2024

Dumakaya Modern görücüye çıktı! 55 bin TL'ye!

Dumakaya Modern görücüye çıktı! 55 bin TL'ye!

Mimari, tasarım, doğa ve ışık boyutlarıyla Dumankaya farkını Bahçeşehir'e getiren Dumakaya Modern, modern sanat ile yaşamı bir araya getiriyor



Dumankaya İnşaat, Bahçeşehir'de gerçekleştireceği yeni projesi Dumankaya Modern'i Kuruçeşme Divan'da 11 Mart 2010 Perşembe günü düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıttı.

Toplantıda Dumankaya İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador'un gerçekleştirdiği Dumankaya Modern proje sunumunun ardından söz alan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Dumankaya ve Uğur Dumankaya, Dumankaya Modern'in alanında başarılı birçok ismin bir araya gelerek Dumankaya farkını Bahçeşehir'e getiren bir proje olduğunu söylediler. 

Dumankaya yetkililerinin yanı sıra Dumankaya Modern'in yaratıcı ekibini oluşturan Proje Mimarı Bünyamin Derman, Heykeltıraş Mehmet Aksoy, İç Mimar Atilla Kuzu, Peyzaj Mimarı – Başak Taş  ve Işık Tasarımcısı Nergiz Arifoğlu'da proje ile bilgiler verdiler. 

Sanat ile yaşamı birleştiren Dumankaya Modern yatırımcısına da kazandıracak

Dumankaya Modern'i diğer konut projelerinden ayıran en önemli özelliğinin sıra dışı mimarisi ve alışılmadık yüzey tasarımları olduğunu belirten Ali Dumankaya;“bu proje Dumankaya'nın Avrupa Yakası'nda geliştirdiği ilk proje olma özelliğini taşıyor. Bu sebeple bu proje üzerinde uzun bir dönem hassasiyetle çalışıldı. Alanında başarılı birçok ismi bir araya getirdiğimiz Dumankaya Modern'in mimari, sanat, tasarım, doğa ve ışık boyutlarıyla Dumankaya farkını ve anlayışını bu bölgeye taşıyan bir proje olmasını istedik” dedi.

Uğur Dumankaya ise, “Dumankaya Modern sadece yapısal olarak değil içerik olarak da çok farklı özellikleri bir araya getiriyor. Daha doğrusu Dumankaya Modern'i sanat ile yaşamı bir araya getirirken yatırımcısına da kazandıracak özgün bir proje olarak geliştirdik. Sanatın tüm boyutlarını gündelik yaşama kazandıran Dumankaya Modern'de ünlü heykeltıraşımız Mehmet Aksoy ile çalıştık ve Dumankaya Modern için tasarladığı heykelle proje sanat boyutuyla da farklı bir kimlik kazandı.”dedi.

Dumankaya Modern hem yatırım hem de oturum için ideal bir proje

Toplantıda bir sunum gerçekleştirerek Dumankaya Modern hakkında bilgiler veren Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador; “Avrupa Yakası'nın en önemli merkezlerinden birisi haline gelen Bahçeşehir'deki Dumankaya Modern, sıra dışı mimarisi, tasarımı ve sanat boyutuyla hem yatırım hem de oturum için son derece uygun bir proje” dedi.

21 bin 695 metrekare arazi üzerinde 4'ü yatay 10 bloktan oluşan Dumankaya Modern'de Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire çeşitleriyle toplam 716 daire bulunuyor. Bunun yanı sıra 7 farklı konseptte, 2 yüzme havuzu, Sanat Kafe, Fitness Center, Sanat atölyesi, Hobi odaları, Spor sahası, Çocuk oyun alanı, Yürüyüş ve koşu parkurları, yüzde 65 yeşil alan, Yansıma havuzları, Açık ve kapalı otoparklar, 24 saat güvenlik gibi birçok sosyal donatı Dumankaya Modern'de bir arada sunuluyor.

Gelenekselden kopmayan Dumankaya Modern'de çocukların hatıralarında heykel olacak

Dumankaya Modern'in mimari tasarımı hakkında bilgi veren proje mimarı Bünyamin Derman, “Dumankaya Modern, modern olmasının yanı sıra gelenekseli de içinde barındıran özgün bir tasarım oldu. Geleneksel mimarimizin vazgeçilmez avluları, sokakları ve meydanları farklı bir konsept ile tasarlandı. Ayrıca unutulan bahçe keyfi ve balkon sefası gibi geleneksel öğeler Dumankaya Modern'de her daire için yeniden hayata geçiyor” dedi. 

Dumankaya Modern için heykel tasarımı yapan ünlü heykeltıraş Mehmet Aksoy ise, “Sanat ve sanatsal öğeleri günümüz modern konut projelerinde görmek çok güç, Dumankaya Modern'de heykel sanatının günlük yaşama damgasını vurmasını istedim. Çocuklar beton bloklar arasında büyüyüp yetişiyorlar. Bu yüzden bu proje üzerinde çalışırken Çocuklar heykelle büyüsün, hatıralarında heykel olsun istedim.”dedi.

Dumankaya Modern'in İç Mimarı Atilla Kuzu, tasarımlarının hayattan referans aldığını Dumankaya Modern'de de yapmış olduğu tasarımlarda hayata referans vermek istediğini belirtti. Projenin Peyzaj Mimarı Başak Taş ise, “Tüm yerleşimde %65'e ulaşan yeşil alan, dayanıklı bitki örtüsü, yansıma havuzları yürüyüş yollarını çevreleyen çiçekler ile doğal hayatı yaşamak için 7 farklı temadan oluşan bahçeler düzenlendik” dedi. Son olarak Dumankaya Modern'in Işık Tasarımcısı Nergiz Arifoğlu'da, proje dairelerin ışıktan maksimum düzeyde yararlanacak şekilde tasarlandığı ve ışık tasarımının hayatın doğal bir uzantısı olduğunu belirtti.

Dumankaya Modern'de alanları 35, 37, 38, 40, 42 ve 43 metrekare olan stüdyo daireler 55 bin TL ile 68 bin TL arasında; alanları 48 ile 81 metrekare arasında değişen 1+1'ler 73 bin TL ile 126 bin TL arasında; alanları 79 ile 115 metrekare arasında değişen 2+1'ler 129 bin TL ile 185 bin TL arasında; alanları 103 ile 126 metrekare arasında değişen 3+1'ler 175 bin TL ile 208 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Fiyat listesi için tıklayınız!

0212 672 88 98

www.dumankaya.com

İlgili haber

Dumankaya Modern'de 55 bin TL'ye! Resmen satışta!

Dumankaya Modern satışa çıkıyor!

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Dumankaya'nın ustalık eserinde daireler 55.000 TL'den başlıyor
Ali Dumankaya'nın 'ustalık eserimiz' diye nitelendirdiği Bahçeşehir'deki yeni projesi Modern'de ünlü heykeltıraş Mehmet Aksoy'un proje için tasarladığı bir heykel bulunuyor. Daire fiyatları ise 55 bin-208 bin TL arasında değişiyor
DUMANKAYA İnşaat, Avrupa Yakası'ndaki ilk projesi olan Dumankaya Modern'in inşaatına mayıs ayında başlanacağını açıkladı. Bahçeşehir'deki projenin mimarisi ve alışılmadık yüzey tasarımları ile diğer projelerden ayrıldığını belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya; 'Bu projede alanında başarılı birçok ismi bir araya getirdik. Proje Mimarı Bünyamin Derman, Heykeltıraş Mehmet Aksoy, İç Mimar Atilla Kuzu, Peyzaj Mimarı Başak Taş ve Işık Tasarımcısı Nergiz Arifoğlu, projenin yaratıcı ekibini oluşturdu' dedi. Uğur Dumankaya ise 'Dumankaya Modern sadece yapısal olarak değil içerik olarak da çok farklı özellikleri bir araya getiriyor. Bu projeyi sanat ile yaşamı bir araya getirirken yatırımcısına da kazandıracak özgün bir proje olarak geliştirdik. Dumankaya Modern'de ünlü heykeltıraşımız Mehmet Aksoy ile çalıştık ve bizim için tasarladığı heykelle proje sanat boyutuyla da farklı bir kimlik kazandı' diye konuştu.

21 bin metrekarenin % 65'i yeşil alan
Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador: 21 bin 695 metrekare arazi üzerinde 4'ü yatay 10 bloktan oluşan Dumankaya Modern projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire çeşitleriyle toplam 716 daire bulunuyor. Bunun yanı sıra 7 farklı konseptte, 2 yüzme havuzu, Sanat Kafe, fitness center, sanat atölyesi,  hobi odaları, spor sahası, çocuk oyun alanı, yürüyüş ve koşu parkurları, yüzde 65 yeşil alan, yansıma havuzları, açık ve kapalı otoparklar, 24 saat güvenlik gibi birçok sosyal donatı Dumankaya Modern'de bir arada sunuluyor.

En küçüğü 35 m2
EKİM 2012'de tamamlanması planlanan Dumankaya Modern'in en küçük daireleri olan 35 metrekarelik stüdyolar, 55 bin TL'den başlıyor. En büyük stüdyo tipi daire ise 43 metrekare ve fiyatı 68 bin TL. Modern'de 1+1 daireler 73 bin ila 126 bin TL arasında, 2+1 daireler 129 bin ila 179 bin TL arasında, 3+1 daireler de 179 bin ila 208 bin TL arasında değişiyor. Ali Dumankaya, bu fiyatlarla ilk yatırımcılara yüzde 25 prim olanağı sağladıklarını ifade ediyor.
Şenay BÜYÜKKÖŞDERE / Akşam


Geri Dön