19 / 04 / 2024

Dumankaya Cadde Kurtköy'ün buluşma noktası olacak!

Dumankaya Cadde Kurtköy'ün buluşma noktası olacak!

Dumankaya'nın yeni projesi Dumankaya Cadde, rezidans, home-ofis ve alışveriş birimleriyle Kurtköy'ün yeni buluşma noktası olacak



10'ar katlı 3 blokta toplam 303 dairenin bulunduğu projede villa konseptine sahip teras bahçeli projede dubleks daireler de yer alıyor. Bloklardan birinin tamamen home-ofislere ayrıldığı Dumankaya Cadde'de en son bilişim teknolojisi hizmetler sunulacak. Her daireye kapalı devre yayın ve iletişim platformu ile daire ve home-ofis sakinleri hava durumundan trafiğe ve site içi duyurulara kadar birçok konuda bilgi edinebilecekler. Aynca bu projede "Dumankaya Cadde Yaşam Kartı" denilen bir akıllı kart sistemini de uygulanacak. Bu kart hem sosyal tesislere giriş için hem de kredi kartı özelliği ile Dumankaya Cadde'deki mağazalarda ve diğer alışveriş noktalarında kullanılabilecek.

Tago Mimarlık tarafından dizayn edilen Dumankaya Cadde'de her türlü ihtiyacın giderilebileceği bir alışveriş caddesi bulunuyor. Cadde'nin alışveriş birimleri, marketten butiğe, kuaförden kuru temizlemeye farklı alanlarda hizmet veren mağazalarıyla bölgenin en canlı yerlerinden olacak. Bunun yanı sıra Dumankaya Cadde'de açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alam, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, toplanü odalan, teras bahçeleri, 24 saat güvenlik, resepsiyon hizmetleri gibi birçok sosyal donaü yer alıyor.

3 blokta 1+1,2+1 ve 3+1 konutlarınyer alacağı projede, 1+1 '1er 50-55 m2, 2+1'ler 75-80 m2 ve 3+ller ise 135-142 m2 arasında değişiyor. Dumankaya Cadde'deki daireler ise 118 bin TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

ÜÇ TARAFI CADDELERLE ÇEVRİLİ PROJE

Dumankaya Cadde projesiyle Kurtköy bölgesindeki yatırımlarım büyüttüklerini dile getiren Uğur Dumankaya; "Kurtköy bölgesi kısa sürede Sabiha Gökçen Havalimanı, Formula 1 pisti, beş yıldızlı oteller, alışveriş merkezleri, eğitim kampüsleri ve sağlık kuruluşlarıyla birlikte İstanbul'un en hızlı geüşen ve değerlenen semtlerinden birisi oldu. Nitelikli bir projeyle bölgede yeni bir yatınm fırsatı oluşturmak istedik ve Dumankaya Cadde'yi geliştirdik" dedi. Ali Dumankaya ise, "Dumankaya Cadde Kurtköy'de üç tarafı cadde ve bulvarlarla çevrili merkezi bir konumda bulunuyor. Tamamlandığında gerek konumu gerekse de nitelikleriyle Kurtköy'ün yeni buluşma noktası olacak" dedi.
Hürriyet


Geri Dön