23 / 04 / 2024

Dumankaya ‘golü’ Chedjou’yla atacak!

Dumankaya ‘golü’ Chedjou’yla atacak!

İstanbul Maltepe’de modern mimariyle Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Ritim İstanbul projesinin son etabı satışa çıktı. Kampanyanın reklam filminde Galatasaraylı oyuncu Aurélien Chedjou rol aldı.



Prens Adaları manzarası, alışveriş ve sosyal donatılarıyla projede avantajlı ödeme koşulları da devam ediyor. 

 

Dumankaya İnşaat’ın satışa sunulan blok için özel bir kampanya sunduğu projede daire sahibi olmak isteyenler yüzde 12’lik peşin indirimden yararlanabilecek.  Banka kredili alımlarda ise 60 ay 0 faiz gibi farklı ve avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor.


Dumankaya İnşaat ve Al Mazaya, Ritim İstanbul’un son etabı için sunulan fırsatları bir Reklam kampanyası ile anlatıyor. Galatasaray ile 2015-2016 spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası takım ana sponsoru olan dumankaya’nın yeni reklam filminde, Galatasaray’ın 21 numaralı formasının sahibi Aurélien Chedjou, projeyi keşfe çıkıyor. 

 

Kasım 2016’da  teslim edilecek blokta fiyatlar  426 bin 800 liradan başlıyor. 


Milliyet



Haber Zaman gazetesinde şöyle yer aldı:
Dumankaya'dan son dakika golü

İstanbul Maltepe'de Prens Adaları manzarasına karşı inşa edilen Ritim İstanbul'un son etabı satışa çıktı.

Dumankaya İnşaat ve Al Mazaya, Ritim İstanbul'un fırsatları için özel bir reklam kampanyası da başlattı. Galatasaray ile 2015–2016 Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası takım ana sponsoru olan Dumankaya'nın yeni reklam filminde; Galatasaray'ın 21 numaralı formasının sahibi Aurélien Chedjou, Anadolu yakasının en özel karma projesi Ritim İstanbul'u ve sunduğu fırsatları keşfe çıkıyor. Kasım 2016'da teslim edilecek blok içerisindeki 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 gibi daire seçeneklerine 426 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün. Dumankaya İnşaat'ın son blok için özel bir kampanya sunduğu projede daire sahibi olmak isteyenler yüzde 12'lik peşin indirimden yararlanabilecek.


Zaman




Bu haber Star Gazetesi'nde şöyle yer aldı:





Maltepe'de Dumankaya tarafından hayata geçirilmekte olan Ritim İstanbul projesinin satışa açılan son etabını Galatasaray’ın 21 numaralı formasının sahibi Aurélien Chedjou tanıttı..


Dumankaya Ritim İstanbul'un son etabı satışa açıldı

İstanbul'un en değerli ilçelerinden Maltepe'de Prens Adaları manzarasına sahip konumda Dumankaya İnşaat imzası ile yükselmekte olan Ritim İstanbul projesinin son etabı da satışa açıldı.  Galatasaray’ın 21 numaralı formasının sahibi Aurélien Chedjou'nun oynadığı reklam filmi ile tanıtılan Ritim İstanbul'un son etabında cadde mağazaları, büro, ofis gibi ticari üniteler ve teknolojiyi günlük yaşamın odağına almış rezidanslar bulunuyor.

 

Şık lobi alanları, dinlenme alanları, lounge, restoran ve seyir terası, kültür merkezi gibi özel alanların da yer aldığı Ritim İstanbul projesinin son etabında daire veya ticari birim sahibi olmak isteyenlere çok özel fırsatlar da sunuluyor. Ritim İstanbul'un son etabına özel olarak başlatılan kampanya kapsamında yüzde 12 peşin indirimi, öncelikli olarak daire seçme şansı ve banka kredili alımlarda 60 ay 0 faiz gibi özel seçenekler sunuluyor.





Geri Dön