26 / 04 / 2024

Dumankaya İkon'a 6 bin ön talep geldi!

Dumankaya İkon'a 6 bin ön talep geldi!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Dumankaya, Göztepe'de yeni bir projeye başladı. Yerden 149 metre yüksekliğe kadar uzanan üçüz kulelerden oluşacak proje 1.059 rezidans ve ofis daireye ev sahipliği yapacak



300 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirecek projede dairelerin fiyatı 99 bin ile 1 milyon 200 bin TL arasında değişiyor. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Ali Dumankaya, İkon'a ilginin yoğun olduğunu, şimdiye kadar 6 bin ön talep aldıklarını söyledi. Dumankaya, bu yıl içinde toplam 574 milyon TL yatırımla 3 bin 581 yeni konuta imza atmayı hedeflediklerini belirtti. İkon projesi, Galata Kulesi'nde düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. 2009'un ilk yarısında 5 yeni konut projesinin tanıtımını yaptıklarını belirten Ali Dumankaya, yılın ikinci yarısında da 5 projeye başlayacaklarını açıkladı. Dumankaya, "Önümüzdeki aylarda Adres'in 4. etabı, Dizayn, Bahçeşehir, Akdeniz Su ve Gizli Bahçe Villa projelerimizi sunacağız." dedi.
Gayrimenkulde kazandırabilecek potansiyele sahip konutların her zaman satacağına dikkat çeken firmanın yönetim kurulu üyesi Uğur Dumankaya da yatırım potansiyeli yüksek daireler sattıklarını, 2009'da yüzde 33 büyüme hedeflediklerini kaydetti. Dumankaya, 2008'de Kartal'daki Vizyon projesiyle başlattıkları rezidans projelerindeki atılımı İkon ile bir adım daha ileriye taşıyacaklarını söyledi. Dumankaya, İstanbul Göztepe'de ilk kez üçüz kuleler mimarisini kullanacaklarını belirterek, bu yenilikçi proje ile kentin silüetine yeni ve çağdaş bir ikon armağan edeceklerini kaydetti. İkon projesi, ikisi 41 biri de 40 katlı üç kulede 1.022 rezidans daire ve 37 ev ofisten oluşuyor. İkon'da stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, dubleks ve loft tipi daireler mevcut. Deniz ve şehir manzarasına sahip proje, 12 ve 22'nci katlarda bulunan seyir teras ve bahçeleriyle farklı bir mimari anlayış sergiliyor. Dumankaya İkon'da rezidans hizmetleri kapsamında business lounge'tan laundry'e, teknik bakım ve onarımdan 24 saat profesyonel resepsiyona, posta hizmetlerinden güvenliğe geniş bir hizmet yelpazesi sunulacak. Kapalı otoparkın bulunduğu proje, fitness merkezi, futbol ve basketbol sahaları, kapalı, açık ve çocuk havuzları gibi spor imkanlarıyla da dikkat çekiyor. Projede yer alan daireler 2012 yılının Aralık ayında teslim edilecek.
Zaman 

www.dumankaya.com

(0216) 444 7 222

İlgili haber

Dumankaya İkon'da 1.260 TL taksitle!


Geri Dön