18 / 04 / 2024

Dumankaya İKON'da loftlar 1 milyon 158 bin TL'ye!

Dumankaya İKON'da loftlar 1 milyon 158 bin TL'ye!

"Dumankaya İKON"un en üst katlarındaki Loft Daireler, Home Office'ler ve Gökyüzü Villaları ile Gökyüzü Daireleri'nin satışlarına başlandı



Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat'ın Göztepe'de gerçekleştirdiği Dumankaya İKON'da satışa çıkarılan konutların yüzde 75'inin tükenmesinin ardından Gökyüzü Villları ve Daireleri, Home Office ve Loft Dairelerin satışlarına başlandı. 

Dumankaya İKON'un 40 ve 41. katlarından tüm İstanbul'u seyredebilme ayrıcalığı sunan loft daireler 193 metrekarelik 3+1 ve 240 metrekarelik alanlarıyla büyük kulanım özgürlüğü sunuyor. Satışlarına henüz başlanan Dumankaya İKON'daki loft dairelerin fiyatları ise 1 milyon 158 bin TL ile 1 milyon 206 bin 250 TL arasında değişiyor. Dumankaya İKON'da loft dairelerin yanı sıra home office'lerin de satışlarına başlandı. Hem ofis hem daire özelliği taşıyan ve ortak toplantı alanlarından yararlanma imkanı sunan 31 metrekare -152 metrekarelik home office'ler 139 bin TL ile - 760 bin TL arasındaki fiyatlardan satışa sunuldu.

139 bin TL'lik bu konutlarda yüzde 5'lik ( 6.950 TL ) peşinatlar ile aylık 1.459 TL'lik taksitlerler 120 aya kadar vade seçeneği sunuluyor. Ayrıca peşinat harici 6.950 TL'lik 2 ve bir de 13 bin 900 TL'lik üç farklı ara ödeme talep ediliyor.

Dumankaya İKON Gökyüzü Villaları ile zirvede bahçe keyfi

Residance projelerindeki standartları yükselten Dumankaya İKON'da home office ve loft dairlerin haricinde çok özel "Gökyüzü Villaları" ve "Gökyüzü Daireleri"nin de satışlarına başlandı. 32. kattan itibaren kente bütünüyle hakim gökyüzü daireleri ve bahçeli gökyüzü villalarının fiyatları 252 bin TL ile 450 bin TL arasında değişiyor. Eşsiz deniz ve şehir manzarasına sahip Gökyüzü Villaları özel teras bahçeleriyle ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. 

Göztepe'de yükselen İkon'da yüksek standartlarda ayrıcalıklı bir yaşam düşleyenler için

Dumankaya İnşaat'ın yeni rezidans projesi Dumankaya İKON, Göztepe'de 149 metrelik üçüz kuleleri ve özgün mimarisiyle İstanbul'un en yeni ikonu olmaya hazırlanıyor. Toplamda 300 milyon TL'lik yatırım değerine sahip olan proje, Dumankaya'nın geçtiğimiz yıl Vizyon ile gerçekleştirdiği rezidans projelerindeki atılımını bir adım daha ileriye taşıyarak konut sektöründeki standartları yükseltiyor. 

Dumankaya İKON, TAGO Mimarlık tarafından tasarlanan özgün mimarisiyle şehrin yeni sembollerinden biri olmaya hazırlanıyor.  41'er ve 40 katlı  3 kulenin birleşmesinden oluşan Dumankaya İKON İstanbul'un en yüksek yapılarından birisi olacak. 

Anadolu Yakası'nın merkezi semtlerinden birisi olan Göztepe'de inşa edilecek Dumankaya İKON, 1.022 rezidans daire ve 31 home office'den oluşan toplam 1.053 daireden oluşuyor. Dumankaya İKON'da stüdyo ve 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, dubleks ve loft tipi daireler mevcut, Eşsiz deniz ve şehir manzarasına sahip 3 adet elips kulelerin birleşmesinden oluşan Dumankaya İKON 12 ve 22. katlarda bulunan seyir teras ve bahçeleriyle farklı bir mimari anlayış sergiliyor. 

İstanbul'un yeni İKON'unda rezidans hizmetleri sınırsız

Dumankaya İKON'da rezidans hizmetleri kapsamında business lounge'tan laundry'e, teknik bakım ve onarımdan 24 saat profesyonel resepsiyona, posta hizmetlerinden güvenliğe geniş bir hizmet yelpazesi sunulacak. Kapalı otoparkın bulunduğu proje, fitness center, futbol ve basketbol sahaları, kapalı, açık ve çocuk havuzları gibi zengin spor olanaklarıyla dikkat çekiyor. Daireler de klima alt yapısı, pay ölçerli merkezi ısıtma,  22. kattan sonra havalandırma sistemi ile projede 24 saat güvenlik ve kamera sistemleri gibi özellikler bir arada sunuluyor. Ayrıca, projenin giriş katlarında Alışveriş birimleri, güzellik salonu, kuru temizleme, kafeterya gibi yaşamı kolaylaştıracak birimlerde bulunuyor. 

149 metrelik yüksekliğiyle eşsiz bir manzaraya sahip olan İKON, konumunun da avantajıyla, CarrefourSA, Metro Gross Market, Optimum, Palladium gibi AVM'ler, Medical Park, Kadıköy Şifa, Acıbadem, Memorial, Yeditepe gibi hastaneler, Marriott Hotel, Bostancı Greenpark gibi beş yıldızlı oteller ile diğer önemli sosyal merkezlerin de çok yakınında bulunuyor.  Bunun yanı sıra İKON'a çok yakın konumdaki Batı Ataşehir'de yakın gelecekte kurulması beklenen ve aralarında Merkez Bankası ve Ziraat Bankası'nın da bulunduğu finans merkezleri ile bölgenin daha da değer kazanacağı bekleniyor.

www.dumankaya.com

[email protected]

0216 444 72 22

 

 


Geri Dön