23 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat ödül almaya devam ediyor!

Dumankaya İnşaat ödül almaya devam ediyor!

Marketing Türkiye ve Akademetre’nin düzenlediği “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” bu yıl da sahiplerine dün akşam düzenlenen renkli bir tören eşliğinde takdim edildi.



Marketing Türkiye ve Akademetre’nin düzenlediği “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” bu yıl da sahiplerine dün akşam düzenlenen renkli bir tören eşliğinde takdim edildi. İtibarını en çok artıran markaların yanı sıra bu başarıda pay sahibi olan reklam ve halkla ilişkiler ajanslarının ödüllendirildiği tören 8 Ocak akşamı Raffles Otel’de düzenlendi.


Ödül töreninde toplam 12 şehirde, 1200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda 35 sektörde itibarını en çok artıran ilk 3 şirket açıklandı. The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri kapsamında Dumankaya, gayrimenkul sektöründe itibarını en çok artıran şirket olarak birincilik ödülüne layık görüldü. Dumankaya İnşaat’ın ödülünü Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Semih Dumankaya teslim aldı.


Dumankaya’ya hizmet veren Halkla İlişkiler Ajansı BG İletişim, Reklam Ajansı Alaaddin ve Medya Satın Alma Ajansı Optimist de "Dumankaya'nın 2015 yılında itibar ve marka değerini en çok yükselten kurum" olmasındaki katkılarından dolayı ödüllendirildi.


Gecenin ardından görüşlerini dile getiren Semih Dumankaya: "Dumankaya her zaman farklı ve yenilikçi tavrıyla ülkemiz insanının gönlüne girebilmiş bir marka. 2015 yılı için Dumankaya’nın yılı oldu diyebilirim. Bu yılda farklı alanlarda pek çok başarıya imza attık ve ödüle layık görüldük. Bu başarımızın ardında sıkı bir ekip çalışması bulunuyor. Dumankaya ailesi olarak gerek kurum içindeki sinerjimiz ile gerekse bize önemli katkılar sağlayan ajanslarımız arasındaki uyum ile çok daha fazla başarıya imza atacağımız inancındayım.”


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;

Marketing Türkiye ve Akademetre’nin düzenlediği ‘The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’ dağıtıldı. Ödül töreninde toplam 12 şehirde, 1200 kişiyle yüzyüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda 35 sektörde itibarını en çok artıran ilk 3 şirket açıklandı. dumankaya, gayrimenkul sektöründe itibarını en çok artıran şirket olarak birincilik ödülüne layık görüldü. Ödülü alan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Semih Dumankaya, 2015 yılının ‘Dumankaya’nın yılı’ olduğunu belirterek, “Dumankaya her zaman farklı ve yenilikçi tavrıyla ülkemiz insanının gönlüne girebilmiş bir marka... Bu başarımızın ardında sıkı bir ekip çalışması bulunuyor” dedi. 


Milliyet 


Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Marketing Türkiye ve Akademetre'nin düzenlediği "The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri" Raffles Otel'de düzenlenen tören eşliğinde takdim edildi. 


Ödül kapsamında Dumankaya, gayrimenkul sektöründe itibarını en çok artıran şirket olarak birincilik ödülüne layık görüldü. 


Dumankaya İnşaat'ın ödülünü Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Semih Dumankaya teslim aldı.


Dünya


Haber Zaman Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Marketing Türkiye ve Akademetre'nin düzenlediği ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri' sahiplerini buldu.


Ödül töreninde toplam 12 şehirde, 1200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda 35 sektörde itibarını en çok artıran ilk 3 şirket açıklandı. The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri kapsamında Dumankaya, gayrimenkul sektöründe itibarını en çok artıran şirket olarak birincilik ödülüne layık görüldü. Dumankaya İnşaat'ın ödülünü Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Semih Dumankaya teslim aldı. Farklı ve yenilikçi tavrıyla ülke insanının gönlüne girebilmiş bir marka olduklarını ifade eden Dumankaya, “Başarımızın ardında sıkı bir ekip çalışması bulunuyor. Dumankaya ailesi olarak gerek kurum içindeki sinerjimiz ile gerekse bize önemli katkılar sağlayan ajanslarımız arasındaki uyum ile çok daha fazla başarıya imza atacağımız inancındayım.” dedi.


Dumankaya'ya hizmet veren Halkla İlişkiler Ajansı BG İletişim, Reklam Ajansı Alaaddin ve Medya Satın Alma Ajansı Optimist de “Dumankaya'nın 2015 yılında itibar ve marka değerini en çok yükselten kurum” olmasındaki katkılarından dolayı ödüllendirildi.


Zaman


Geri Dön