26 / 04 / 2024

Dumankaya Konsept İstanbul'da 3.etap teslimleri başladı!

Dumankaya Konsept İstanbul'da 3.etap teslimleri başladı!

Dumankaya İnşaat'ın Kurtköy'de gerçekleştirdiği Konsept İstanbul projesinin üçüncü ve son etabının teslimlerine başlandı



Dumankaya'nın Kurtköy'de yer alan ve Nisan 2007'de satışlarına başlanan Konsept İstanbul'un 3. etabının da teslimleriyle birlikte projedeki tüm teslimler tamamlanıyor.

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat'ın Kurtköy'de gerçekleştirdiği 832 daire ve 13 villadan oluşan Konsept İstanbul projesinin üçüncü ve son etabının teslimlerine başlandı. Toplamda 218 konutun yer aldığı 3. etap teslimleri 26 Mayıs Çarşamba günü başladı, teslimler 1 Haziran 2010 Salı günü tamamlanıyor. Yeni projeler geliştirmenin yanında konut teslimlerine de hız veren Dumankaya İnşaat, Konsept İstanbul'un önceki iki etabını Eylül ve Aralık 2009'da gerçekleştirmişti.

Konsept İstanbul'daki teslimler hakkında görüş bildiren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya; "Dumankaya olarak her yıl birçok yeni projeye başlarken mevcut projelerimizin de teslimleri için yoğun mesai harcıyoruz. 2009 yılında yeni projelerimizin satışlarıyla %25 büyüme gerçekleştirirken Trend Ekstra projemizin teslimlerini tamamlamıştık. Aynı zaman diliminde de Konsept İstanbul'un 1. ve 2. etaplarının teslimlerini gerçekleştirmiştik. Şimdi vaat ettiğimiz yaşam alanlarını müşterilerimizle buluşturma mutluluğunu Konsept İstanbul'un son etabı ile yaşıyoruz. Bu yıl içerisinde 525 milyon TL değerinde 3.404 konuttan oluşan 7 farklı projeyi tüketicinin beğenisine sunacağız. Bu yeni projelerin yanı sıra Konsept İstanbul'un teslimlerinin tamamlanmasının ardından yılsonunda Kurtköy'deki bir diğer önemli projemiz olan Dumankaya Minimal'de de teslimlere başlayacağız" dedi.

İnsan-doğa-kent olgusunun ön planda tutulduğu ve bu doğrultuda "dikey" büyüyen İstanbul'a  "yatay" bir alternatif olarak sunulan Konsept İstanbul projesi az katlı bloklardan oluşuyor. Konsept İstanbul özgün mimarisiyle, bloklar arasına ya da çatı teraslara yerleştirilen botanik ve zen bahçeleriyle ve dış cephede öne çıkan ahşap güneşlikleriyle büyük ilgi çekiyor.

www.dumankaya.com

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Dumankaya, Konsept İstanbul'da anahtar teslimlerine devam ediyor
  
DUMANKAYA İnşaat, Kurtköy'de gerçekleştirdiği 832 daire ve 13 villadan oluşan Konsept İstanbul projesinin üçüncü ve son etabının teslimlerine başladı.  Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya; '2009 yılında yeni projelerimizin satışlarıyla %25 büyüme gerçekleştirirken Trend Ekstra projemizin teslimlerini tamamlamıştık. Aynı zaman diliminde de Konsept İstanbul'un 1 ve 2'nci etaplarının teslimlerini gerçekleştirmiştik. Bu yıl içerisinde 525 milyon TL değerinde 3 bin 404 konuttan oluşan 7 farklı projeyi tüketicinin beğenisine sunacağız. Bu yeni projelerin yanı sıra Konsept İstanbul'un teslimlerinin tamamlanmasının ardından yıl sonunda Kurtköy'deki bir diğer önemli projemiz olan Dumankaya Minimal'de de teslimlere başlayacağız' dedi.
Akşam


Geri Dön