25 / 04 / 2024

Dumankaya projelerinde Dexar ile iş birliği yapıyor!

Dumankaya projelerinde Dexar ile iş birliği yapıyor!

Adres Lobi'den başlamak üzere yeni projelerde daire sahiplerine konutlarında kapalı devre yayın ve iletişim platformundan yararlanma ayrıcalığı sunulacak



Dumankaya'nın projeleri için ünlü marka ve firmala işbirliği içinde geliştirdiği hizmetlere bir yenisi ekleniyor. Dumankaya ile Zorlu Holding Vestel Şirketler Grubu'na bağlı Dexar şirketi ile yapılan antlaşma uyarınca Adres Lobi'den başlamak üzere yeni projelerde daire sahiplerine konutlarında kapalı devre yayın ve iletişim platformundan yararlanma ayrıcalığı sunulacak. Bu sistemle ilk olarak daire sahibi; hava durumu, yol durumu ve trafik, Dumankaya Pusula asistan hizmetlerinden yararlanma, site içi duyurular, aidatlar ve ödemeler, Dumankaya ile ilgili haberler vs. hakkında bilgi alma ve site içi güvenik kameralarını izleme gibi hizmetlerden yararlanabilecek. Sistem yakın gelecekte, Adres Lobi içindeki semt çarşısında bulunan mağazalardan doğrudan sipariş verme İmkanı verecek. Sürekli güt kapalı devre yayın ve iletişim platformu yeni intranet özelliklen ve özel kanallar ile daha da çeşitlenerek çok geniş bir alanda hizmet vermeye devam edecek.

Bilişim teknolojilerinde önemli bir isim: Dexar
Dexar, uydu iletişim servisleri sağlamak ve bu servisleri katma değerli hizmetlerle desteklemek amacıyla kurulmuş, hizmet yelpazesini Bilişim Teknolojileri hizmetleri ve entegrasyon uygulamaları konusunda genişleten bir kuruluştur. 2006 yılında, Türkiye'de uydu data uygulamalan yapan işletmeciler arasında en büyük uydu hizmet sağlayıcısı konumuna ulaşmıştır. Dexar'ın uydu tabanlı hizmetleri arasında; noktadan çok noktaya yüksek hızlı veri iletişim şebekeleri kurma, çift yönlü internet erişimi, İP multicasting, uzaktan eğitim, INTRANET ve BOD (bandvvith on demand) servisleri bulunmaktadır.
Dumankaya/Bizden Size


Geri Dön