29 / 03 / 2024

Dumankaya Ritim İstanbul'un son etabı satışta!

Dumankaya Ritim İstanbul'un son etabı satışta!

Alışverişten ev yaşamına, spordan iş hayatına İstanbul’un sürekli yükselen ritmini yaşatan Ritim İstanbul’un en prestijli son etabı satışa açıldı. Blok içerisinde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 gibi daire seçeneklerine 426.800 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak



İstanbul’un en çok değer kazanan ilçelerinden Maltepe’de modern mimarisi, sahip olduğu Prens Adaları manzarası, alışveriş ve sosyal donatıları ile teknoloji ve konforu bir arada sunan Ritim İstanbul yeni fırsat ve avantajları ile kazandırmaya devam ediyor. Son olarak projesinin en prestijli son etabı satışa çıktı.

 

Sınırları olmayan ve şehir yaşamı ile bütünleşen Ritim İstanbul, sağladığı sosyal imkânlar ile bölgedeki en kapsamlı ve zengin proje olma özelliği ile öne çıkıyor. Tanınmış markaların yer alacağı cadde mağazaları, büro, ofis gibi ticari üniteler ve teknolojiyi günlük yaşamın odağına almış rezidansları ile Ritim İstanbul projesi, şehirde yeni bir cazibe merkezi olacak.

 

Cadde mağazaları, yüksek tavanlı ve son derece şık lobi alanları, dinlenme alanları, lounge, restoran ve seyir terası, kültür merkezi, ofis, bürolar gibi özel alanların bulunduğu ve karma bir proje olarak kurgulanan Ritim İstanbul projesinin son etabı hem daire sahibi olmak isteyen oturumcular hem de yatırımcılar için eşsiz ve kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

 

Dumankaya İnşaat’ın satışa sunulan blok için özel bir kampanya sunduğu projede daire sahibi olmak isteyenler yüzde 12’lik peşin indirimden yararlanabilecek.  Satış dönemindeki kampanya kapsamında Ritim İstanbul projesinin en prestijli ve en güzel manzarasına sahip olan bu kulesinden öncelikli olarak daire seçme şansı sunuluyor. Banka kredili alımlarda ise 60 ay 0 faiz gibi farklı ve avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor.

 

Aurélien Chedjou Dumankaya Sahada 

Dumankaya İnşaat ve Al Mazaya, Ritim İstanbul’un son ve en prestijli etabı için sunulan fırsatları çok özel bir reklam kampanyası ile anlatıyor. Galatasaray ile 2015–2016 Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası takım ana sponsoru olan Dumankaya’nın yeni reklam filminde; Galatasaray’ın 21 numaralı formasının sahibi Aurélien Chedjou, Anadolu Yakası’nın en özel karma projesi Ritim İstanbul’u ve sunduğu fırsatları keşfe çıkıyor.

 

Farklı avantajların sunulduğu ve Kasım 2016’da teslim edilecek blok içerisinde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 gibi daire seçeneklerine 426.800 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün. Kısa bir süreliğine devam edecek olan fırsatlar ile ilgili detaylı bilgiye 444 7 222 numaralı telefondan veya dumankaya.com üzerinden ulaşılabilinir.


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;

İstanbul Maltepe’de modern mimariyle Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Ritim İstanbul projesinin son etabı da satışa çıktı. Prens Adaları manzarası, alışveriş ve sosyal donatılarıyla projede avantajlı ödeme koşulları da devam ediyor. 

 

Dumankaya İnşaat’ın satışa sunulan blok için özel bir kampanya sunduğu projede daire sahibi olmak isteyenler yüzde 12’lik peşin indirimden yararlanabilecek.  Banka kredili alımlarda ise 60 ay 0 faiz gibi farklı ve avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor.


Dumankaya İnşaat ve Al Mazaya, Ritim İstanbul’un son etabı için sunulan fırsatları bir Reklam kampanyası ile anlatıyor. Galatasaray ile 2015-2016 spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası takım ana sponsoru olan dumankaya’nın yeni reklam filminde, Galatasaray’ın 21 numaralı formasının sahibi Aurélien Chedjou, projeyi keşfe çıkıyor. 

Kasım 2016’da  teslim edilecek blokta fiyatlar  426 bin 800 liradan başlıyor. 


Milliyet 



Haber Bugün Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Dumankaya İnşaat Maltepe'de inşa ettiği Ritim İstanbul'daki konutların son etabını yeni bir kampanya ile satışa çıkardı. Kampanyanın reklam yüzü ise Galatasaray'ın 21 numaralı formasının sahibi Aurelien Chedjou oldu. Kasım 2016'da teslim edilecek son etap içinde 1+1,2+1,3+1,3,5+1 gibi daire seçenekleri yer alıyor ve konut fiyatları 426 bin 800 liradan başlıyor. 


Anlaşmalı bankalarda kredili alımlarda 60 ay 0 faiz gibi ödeme seçenekleri sunuluyor. Donatılar arasında yüzme havuzlan, spor sahaları, spor salonu ve çocuk oyun alanları gibi alternatifler bulunuyor. 


Bugün


Haber Zaman Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


İstanbul Maltepe'de Prens Adalan manzara! rasına karşı inşa edilen Ritim İstanbul'un son etabı satışa çıktı. Dumankaya İnşaat ve Al Mazaya, Ritim İstanbul'un fırsatları için özel bir reklam kampanyası da başlattı. Galatasaray ile 2015-2016 Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası takım ana sponsoru olan Dumankaya'nın yeni reklam filminde; Galatasaray'ın 21 numaralı formasının sahibi Aurelien Gıedjou, Anadolu yakasının en özel karma projesi Ritim İstanbul'u ve sunduğu fırsatları keşfe çıkıyor. Kasım 2016'da teslim edilecek blok içerisindeki 1+1,2+1,3+1,3,5+1 gibi daire seçeneklerine 426 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün. Dumankaya İnşaat'ın son blok için özel bir kampanya sunduğu projede daire sahibi olmak isteyenler yüzde 12"lik peşin indirimden yararlanabilecek. 


Zaman


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DUMANKAYA'NIN Maltepe'de hayata geçirdiği Ritim İstanbul projesinde son etap satışa çıktı. Kasım 2016'da teslim edilecek son blok içerisinde 1+1. 2+1,3+1,3.5+1 gibi daire seçeneklerine 426 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün. 


Kısa bir süreliğine devam edecek kampanya kapsamında daire sahibi olmak isteyenler yüzde 12'lik peşin indirimden yararlanabilecek. Banka kredili alımlarda ise 60 ay sıfır faizli ödeme seçenekleri sunuluyor. Galatasaray'ın 20152016 Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası takım ana sponsoru olan Dumankaya'nın kampanyasını Galatasaraylı futbolcu Aurelien Chedjou tanıtıyor. 


Ritim İstanbul, tanınmış markaların yer alacağı cadde mağazaları, büro, ofis gibi ticari üniteler ve teknolojiyi günlük yaşamın odağına almış rezidanslardan oluşuyor. 


Vatan 


Geri Dön