24 / 04 / 2024

Dumankaya, TIR'la konut pazarlayacak!

Dumankaya, TIR'la konut pazarlayacak!

Dumankaya İnşaat, Almanya'da özel olarak üretilen TIR'la müşterisinin ayağına giderek projelerini tanıtacak ve TIR'da satış yapacak



Dumankaya İnşaat, konut projelerini tanıtmak ve satış yapmak amacıyla Almanya'dan özel bir TIR getirtti. 1 Ekim tarihinden itibaren Taksim meydanından hareket edecek mobil araç, bir ay boyunca İstanbul'un çeşitli bölgelerini dolaşacak.

Almanya'da özel olarak üretilen ve 700 bin liraya mal edilen araçta, 15 kişilik ekip görev alacak. 85 metrekare kullanım alanı bulunan ve ayrıca bir terası da olan araçta 3 bilgisayar, 1'i dokunmatik olmak üzere 2 adet plazma TV de ziyaretçilerin hizmetinde olacak.

Çırağan Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, gayrimenkul sektöründe Türkiye'de ilk kez böyle bir tanıtım hizmetinin gerçekleştiğini belirterek, özel bir konsepte sahip olan aracın 2 ayda hazırlandığını belirtti. Aracı 1 aylığına kiraladıklarını ve daha sonra Almanya'ya geri göndereceklerini kaydeden Dumankaya, "Dumankaya markasının bilinirliğini artırmak istiyoruz. Burada asıl hedefimiz satış değil ama gelen talepleri de anında satış ofislerimize yönlendireceğiz" diye konuştu.

Avrupa yakasına geçecek
Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya da, TIR'da İkon, Vizyon, Flex, Adres ve Minimal gibi projelerinin tanıtımını yapacaklarını söyledi. Yeni projeler hakkında bilgi veren Ali Dumankaya, Tuzla Aydınlı'da Dizayn isimli yeni bir projeye başlayacaklarını, böylelikle bir yılda 7 projeyi satışa çıkarmış olacaklarını kaydetti 2009 Ocak - Eylül döneminde 6 projede 1100 adet konut sattıklarını ifade eden Dumankaya, şöyle konuştu:
"Yıl sonuna kadar toplam 1500 konut satışı hedefliyoruz. 2010'un ilk aylarında Avrupa yakasında, Bahçeşehir, Kurtköy ve Tuzla'da yeni projelerimiz olacak. 2010'da bu yıl yaptığımız 7 projeden de fazlasını yapmak istiyoruz" dedi.

Mobil TIR Cebit'e de katılacak
7- 11 Ekim tarihleri arasında CEBİT Bilişim Fuarı'na da katılması beklenen mobil tır, Taksim Meydanı'nın ardından sırasıyla Cevahir AVM, Beşiktaş Meydanı, Ataşehir, Caddebostan, Optimum AVM, Kanyon AVM ve İçerenköy'de ziyaretçilerini ağırlayacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda düzenlenecek araç konvoyuna katılacak mobil tır, Caddebostan sahilinde gezisini sonlandırdıktan sonra Almanya'ya geri gönderilecek.
Milliyet

İlgili haber:

Dumankaya Mobil İstanbul yollarında!

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Dumankaya ev tanıtımı için İstanbul yollarında

Dumankaya, konut projelerini ev sahibi olmak isteyenlerin ayağına götürecek. Dumankaya Mobil, 1 ay boyunca İstanbul'un çeşitli yerlerinde projeleri anlatacak

Dumankaya İnşaat, yeni konsept aracı Dumankaya Mobil'i tanıttı. Dumankaya Mobil, 1 Ekim-1 Kasım arasında İstanbul'un birçok noktasını gezerek Dumankaya'nın yenilikçi uygulamaları ve projelerini tanıtacak. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Ali ve Uğur Dumankaya, Dumankaya Mobil ile sektörde bir ilki gerçekleştireceklerini belirttiler. Uğur Dumankaya "Benimsediğimiz en önemli değerlerin başında yenilikçilik geliyor, dolayısıyla kendimizi sadece konut geliştirme alanında değil bütün faaliyetlerimizde yenilikçi ve öncü olarak konumlamak öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bu sebeple iletişim ve pazarlama alanında daha önce denenmemiş yeni yaklaşımları sektörümüze kazandırma çabası içindeyiz. Dumankaya Mobil de bu düşünceden hareketle geliştirildi" dedi.

1 AY İSTANBUL'U GEZECEK

Dumankaya Mobil, bir ay sürecek İstanbul turu boyunca Taksim Meydanı, Cevahir Alışveriş Merkezi, Beşiktaş Meydanı, CeBIT Bilişim Fuarı, Ataşehir Meydanı, Caddebostan Sahil Yolu, Kanyon, Optimum ve İçerenköy Carrefour AVM'leri bölgelerinde bulunarak Dumankaya projelerinin ve yenilikçi yaklaşımlarının tanıtımını gerçekleştirecek.Dumankaya İKON ve Dumankaya Vizyon projelerinin de tanıtımının yapılacağı Dumankaya Mobil son teknoloji kullanılarak tasarlandı. Geniş ve şık dekore edilmiş Dumankaya Mobil'de dokunmatik ekran TV ve laptop'lar ile proje ve hizmetlerin tanıtımı gerçekleştirilecek.   o EKONOMİ SERVİSİ

Almanya'dan 700 bin liraya kiralandı

Dumankaya'nın CeBIT Fuarı'nda da ziyaretçilere açacağı özel araç 700 bin liraya Almanya'dan kiralandı. Özel olarak tasarlanan otobüs, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda da araç konvoyuna katılacak. Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya "Bu proje ile uzun vadeli yatırım yapıyoruz" dedi. 
Star

Dumankaya İnşaat, TIR'la müşterinin ayağına gidecek

Dumankaya İnşaat, projelerini bir ay boyunca Almanya'dan kiraladığı özel bir TIR ile tanıtacak. Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Buzdağının görünmeyen kısımlarını da müşterilerimizle paylaşacağız" dedi

Dumankaya İnşaat, Almanya'dan getirdiği özel TIR ile müşterilerin ayaklarına kadar giderek projelerini mobil ofisi aracılığıyla tanıtacak. 1 Ekim'den itibaren yola çıkacak olan Dumankaya'ya özel olarak tasarlanan TIR, 1 ay boyunva İstanbul'un kalabalık merkezleri ve AVM'ler önünde proje tanıtacak. 2009'da 6 yeni projeye başladıklarını ve Ocak-Eylül arasından 1100 daire satışı gerçekleştirdiklerini söyleyen Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Dumankaya Mobil projesi ile hedeflerinin sadece yaptıkları projeler değil teknolojik anlamdaki yeniliklerini de paylaşmak olduğunu söyleyerek "Buzdağının görünmeyen detaylarını göstermek" diye konuştu. Dumankaya proje için 700 bin TL'lik bir bütçe ayırdıklarını da sözlerine ekledi. Dumankaya Mobil projesiyle ulaşmak istedikleri net bir rakam olmadığını da belirten Dumankaya, "Amaç müşteri ile uzun vadeli iletişimin temellerini atmak" dedi.

DUMANKAYA DİZAYN GELİYOR
100 adetlik daire satışı ile yıllık hedeflerini şimdiden geçtiklerini söyleyen Dumankaya "Bu yıl sonunda satış adedimizi 1500 olarak tamamlarız. Ciro hedefimizi ise ilk 9 ayda şimdiden geçtik" diye konuştu. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Dumankaya ise 2009 sonunda Tuzla Aydınlı'da Dumankaya Dizayn adı verilen yeni bir projeyi daha lanse edeceklerini söyledi. Dumankaya 2010'da ise Bahçeşehir'de büyük bir projeye başlayacaklarını sözlerine ekledi. Dumankaya, "Kârdan çok daha yüksek ciro hedefiyle yola çıkıyoruz" dedi.
Sabah

Dumankaya'nın 'mobil satış ofisi' yola çıkıyor

Tuzla'da Adres zinciri, Ataşehir'de Flex ve Göztepe'de İkon olmak üzere yılın ilk yarısında 6 projeyi devreye sokan ve bu projelerde toplam bin 100 adet konutun satışını gerçekleştiren Dumankaya İnşaat, satış ofisini müşterilerin ayağına getirecek projesi 'Dumankaya Mobil'i bugünden itibaren devreye sokuyor. Almanya'da özel olarak tasarlanan, proje maliyeti 700 bin lirayı bulan 'tanıtım tırı', 1 ay boyunca İstanbul'un en önemli meydanları ve merkezi alışveriş merkezlerinin bulunduğu yerlerde konut alıcılarıyla buluşmak için bugün yola çıkıyor.

Mobil tanıtım ofisini projelerini, müşterilerine daha yakından tanıtabilmek amacıyla kiraladıklarını söyleyen Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, "Tanıtım tırı, Bağdat Caddesi'nden Taksim Meydanı'na, Kanyon'dan Cevahir Alışveriş Merkezi'ne İstanbul'u gezecek. İstanbul'a getirdiğimiz gün trafiği kilitledi. Yoğun bir ilgiyle karşılaşacağımızı düşünüyoruz" dedi. Dumankaya, mobil satış ofisinin CEBİT Fuarı'nda ve 29 Ekim kutlamalarında yerini alacağını söyledi.

Göztepe'de üçüz gökdelen konseptli ilk konut projesi Dumankaya İkon'un yüzde 65'ini sattıklarını da açıklayan Dumankaya, yıl bitmeden Tuzla Aydınlı'da Dumankaya Dizayn adında yeni bir projeyi satışa çıkaracaklarını belirtti. Dumankaya, "2010'da ise Bahçeşehir, Kurtköy ve Tuzla'da yeni projeler devreye girecek" diye konuştu.
Vatan

Krizde durmadı, konut satışını TIR'a yükledi 
 
Küresel krizde inşaat sektörü yüzde 20 küçülürken, Dumankaya İnşaat 2009'u yüzde 20 büyümeyle kapatmayı hedefliyor

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Uğur Dumankaya, "Sloganımız `doğru zamanda doğru proje.' Projeniz uygun fiyatlıysa, doğru yerdeyse krizde de konut satarsınız" dedi. Yılın ilk 9 ayında 1100 konut sattıklarını, sadece Adres 1-2-3 ve Adres Botanik'te yaklaşık 900 kişiyi daire sahibi yaptıklarını bildiren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Ali Dumankaya da, yıl sonuna kadar 1500 daire satmayı hedeflediklerini bildirdi.

35 günlük tanıtım turu

Müşteriye farklı bir mecradan ulaşmak isteyen ve bu amaçla Almanya'dan, özel dizayn edilmiş bir TIR kiralayan ve Dumankaya Mobil adını veren Dumankaya İnşaat; bu TIR ve etkinlikler için 700 bin TL'den fazla bütçe ayırdı. TIR, önümüzdeki 35 gün İstanbul'un meydanları ve alışveriş merkezlerinde proje tanıtımı yapacak. Çırağan Sarayı'ndan yola çıkacak Dumankaya Mobil, gün boyu Taksim'de kalacak. Almanya'da 2 aylık çalışma sonunda ortaya çıkan TIR'ın kiralama ücreti, teknolojik altyapı ve yapılacak etkinlikler için toplam harcamanın 800 bin TL'ye yaklaşabileceği belirtildi.

Yenilikçi bir yaklaşım

Çırağan Sarayı'nda Dumankaya Mobil'i tanıtan Uğur Dumankaya, "Benimsediğimiz en önemli değerlerin başında yenilikçilik geliyor. İletişim ve pazarlama alanında, daha önce denenmemiş bir yaklaşımı sektöre kazandırıyoruz" diye konuştu. Dumankaya Mobil ile birlikte 15 kişilik Dumankaya ekibi, tüm İstanbul'u dolaşarak Dumankaya İnşaat'ın konut-rezidans projelerini tanıtacak. Tanıtım TIR'ı, Taksim Meydanı'ndan sonra 3 gün Cevahir Alışveriş Merkezi'nde, 2 gün Beşiktaş Meydanı'nda olacak.

Krizde 7 proje açıkladık

Uğur Dumankaya, "Kriz var diye yan gelip yatmadık, son 1 yılda 7 proje açıkladık. Krizde inşaat sektörü yüzde 20 küçülürken biz yüzde 20 büyümeyle yılı kapatmayı hedefledik" ifadelerini kullandı. Ali Dumankaya ise Dumankaya Mobil sayesinde projeleri müşterinin ayağına götüreceklerini bildirdi ve "Dumankaya Mobil, etkili platform olacak. İzin alabilirsek IMF toplantılarının yapıldığı kongre bölgesinde de tanıtımlarımız olacak. İlk 9 ayda 1100 konut sattık; yıl sonuna kadar hedefimiz bu rakamı 1500'e çıkarmak. Hedefimiz TIR sayesinde buzdağının detaylarını halkımıza anlatmak" dedi.

Dev ekranda tur

İstanbul'un meydanları ve alışveriş merkezlerini gezecek tanıtım TIR'ı, son teknolojiyle donatılmış. Dumankaya Mobil, 1 ay sürecek İstanbul turu boyunca Taksim Meydanı, Cevahir Alışveriş Merkezi, Beşiktaş Meydanı, CeBIT Bilişim Fuarı, Ataşehir Meydanı, Caddebostan Sahil Yolu, Kanyon, Optimum ve İçerenköy Carrefour AVM'ye gidecek. TIR'daki dev ekran ve bilgisayarlarda Dumankaya projeleri tanıtılacak, örnek dairelere sanal turlar yapılacak. Dumankaya İKON ve Dumankaya Vizyon projelerinin de tanıtımının yapılacağı Dumankaya Mobil'de ekranlardan proje ve hizmetlerin tanıtımı yapılırken, aracın üst katındaki terasta ziyaretçilere çay, kahve ikramı yapılacak.
Hürriyet

Dumankaya, mobil ofisle proje tanıtacak

Dumankaya İnşaat, Almanya'dan getirdiği özel TIR ile müşterilerin ayaklarına kadar giderek, projelerini mobil ofisi aracılığıyla tanıtacak. TIR, 1 ay boyunca İstanbul'un kalabalık merkezleri ve AVM'ler önünde proje tanıtacak. Dumankaya İnşaat Başkanı Ali Dumankaya, Mobil proje ile hedeflerinin sadece yaptıkları projeler değil teknolojik anlamdaki yenilikleri de paylaşmak olduğunu söyleyerek, "Buzdağının görünmeyen detaylarını göstermek istiyoruz" diye konuştu.
Takvim


Geri Dön