28 / 03 / 2024

Dumankaya'nın 3 projesinde erken bahar fırsatı!

Dumankaya'nın 3 projesinde erken bahar fırsatı!

Dumankaya, ayrıcalıklı fırsatları ile Dumankaya Flex Ofiice, Dumankaya Mozaik ve Ritim İstanbul’da oturumculara ve yatırım yapmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuyor.



Gayrimenkul sektöründe yüksek kalite standartları ve yüksek yatırım dönüşlerine sahip projeleri hayata geçiren Dumankaya, ayrıcalıklı fırsatları ile Dumankaya Flex Ofiice, Dumankaya Mozaik ve Ritim İstanbul’da oturumculara ve yatırım yapmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuyor. 60 ay 0 faizli bahar kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. 


1-) İş hayatını ev konforuyla buluşturan proje

İş hayatını ev konforuyla buluşturan Flex Office Bahçeşehir,  sadece mimari yönüyle home ofis konsepti değil, aynı zamanda sekretarya hizmetlerinden ofis mobilyalarına; ayrıcalıklı danışmanlık hizmetlerinden farklı amaçlara göre dizayn edilmiş toplantı odalarına kadar amaca uygun tasarlanmış bir proje. Bahçeşehir’de metroya birkaç dakika uzaklıkta yer alan projede ofis hizmetleri kapsamında anlaşmalı kurumlar aracılığıyla web, hukuk, marka tescil, tercümanlık ve muhasebe gibi danışmanlık hizmetleri ile depo ve arşiv alanları, toplantı odaları, lobi hizmetleri gibi destek hizmetleri de bulunuyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 ofis seçenekleri bulunan projede, fiyatlar 219 bin TL’den başlıyor. 


2-) İstanbul’da doğanın keyfini Dumankaya Mozaik ile çıkarın

Sancaktepe’de, sakinlerine doğayla iç içe alternatif bir yaşam alanı sunan Dumankaya Mozaik, geniş balkonları iki bina arası 80 metre mesafesi ve yüzde 70’i yeşil alan konseptiyle öne çıkıyor. 60 ay 0 faiz bahar kampanyası sayesinde çok cazip fiyatlarla yatırımcısını bekleyen Dumankaya Mozaik’de Stüdyo, 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut.


3-) Ritim İstanbul’da bölgenin en avantajlı fiyatları ile ev sahibi olun 

İstanbul’un en çok değer kazanan ilçelerinden Maltepe’de modern mimarisi, sahip olduğu Prens Adaları manzarası, alışveriş ve sosyal donatıları ile teknoloji ve konforu bir arada sunan Ritim İstanbul, bölgenin en avantajlı fiyatları ve teslim öncesi 60 ay sıfır faiz kampanyası ile bahar fırsatlarından yararlanmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor. 


Sektör ortalamalarına kıyasla çok avantajlı koşullarda ev sahibi olmayı mümkün kılan, kampanya ile ilgili detaylı bilgiye 444 7 222 numaralı telefondan veya dumankaya.com üzerinden ulaşılabilinir.


Web: dumankaya.com

Tel: 444 7 222


Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


İnşaat, ayrıcalıklı fırsatları ile Dumankaya Flex Ofiice, Dumankaya Mozaik ve Ritim Istanbul projelerinde gayrimenkul almak 60 ay sıfır faiz imkanı sunuyor. 


Sancaktepe'de, sakinlerine doğayla iç içe alternatif bir yaşam alanı sunan Dumankaya Mozaik, geniş balkonları iki bina arası 80 metre mesafesi ve yüzde 70'i yeşil alan konseptiyle öne çıkıyor. 60 ay sıfır faiz bahar kampanyası sayesinde çok cazip fiyatlarla yatırımcısını bekleyen Dumankaya Mozaik'de Stüdyo, 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


RİTİM'DE EV SAHİBİ OLUN 


İstanbul'un en çok değer kazanan ilçelerinden Maltepe'ye modern mimarisi, sahip olduğu Prens Adalan manzarası, alışveriş ve sosyal donatıları ile teknoloji ve konforu bir arada sunan Ritmi istanbul, bölgenin en avantajlı fiyatları ve teslim öncesi 60 ay sıfır faiz kampanyası ile bahar fırsatlarından yararlanmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

 

TAM TEŞEKKÜLLÜ OFİSLER 


Iş hayatını ev konforuyla buluşturan Flex Office Bahçeşelıir, sadece mimari yönüyle home ofis konsepti değil, aynı zamanda sekretarya hizmetlerinden ofis mobilyalarına; ayrıcalıklı danışmanlık hizmetlerinden farklı amaçlara göre dizayn edilmiş toplantı odalarına kadar amaca uygun tasarlanmış bir proje olarak dizayn edildi. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 ofis seçenekleri bulunan projede, fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor. 


Yeni Akit


Haber Sabah'ta şu şekilde yer aldı;


DUMANKAYA Flex Office, Dumaııkaya Mozaik ve Ritim İstanbul'dan ev ve ofis sahibi olmak isteyenler 60 ay 0 faizli bahar kampanyasından yararlanabilecek. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 ofislerin bulunduğu projede seçenekleri bulunan Flex Office Bahçeşehir'de fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor. 60 ay 0 faiz bahar kampanyası sayesinde çok cazip fiyatlarla yatırımcısını bekleyen Dumankaya Mozaik'de Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut. Ritim İstanbul'da da 60 ay 0 faiz kampanyasından yararlanmak mümkün. 


Sabah




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Dumankaya; Flex Office, Mozaik ve Ritim İstanbul Evleri için '60 ay 0 faizli' bahar kampanyası başlattı. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 ofis seçeneklerinin bulunduğu Flex'te fiyatlar 219 bin liradan başlıyor. Sancaktepe'deki Dumankaya Mozaik'te ise stüdyo, seçenekleri mevcut. 



Posta




Haber Diriliş Postası Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Dumankaya; Dumankaya Flex Ofiice, Dumankaya Mozaik ve Ritim İstanbul 'da çok cazip fırsatlar sunuyor. 


Gayrimenkul sektöründe yüksek kalite standartları ve yüksek yatırım dönüşlerine sahip projeleri hayata geçiren Dumankaya, ayrıcalıklı fırsatları ile Dumankaya Flex Ofiice, Dumankaya Mozaik ve Ritim İstanbul'da oturumculara ve yatırım yapmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuyor. 60 ay sıfır faizli bahar kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. 


DUMANKAYA FLEX OFFICE 


İş hayatını ev konforuyla buluşturan Flex Office Bahçeşehir, sadece mimari yönüyle home ofis konsepti değil, aynı zamanda sekretaıya hizmetlerinden ofis mobilyalarına; ayrıcalıklı danışmanlık hizmetlerinden farklı amaçlara göre dizayn edilmiş toplantı odalarına kadar amaca uygun tasarlanmış bir proje. Bahçeşehir'de metroya birkaç dakika uzaklıkta yer alan projede ofis hizmetleri kapsamında anlaşmalı kurumlar aracılığıyla web, hukuk, marka tescil, tercümanlık ve muhasebe gibi danışmanlık hizmetleri ile depo ve arşiv alanları, toplantı odaları, lobi hizmetleri gibi destek hizmetleri de bulunuyor. Stüdyo, 1 + 1 ve 2+1 ofis seçenekleri bulunan projede, fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor. 


DUMANKAYA MOZAİK 


Sancaktepe'de, sakinlerine doğayla iç içe alternatif bir yaşam alanı sunan Dumankaya Mozaik, geniş balkonları iki bina arası 80 metre mesafesi ve yüzde 70'i yeşil alan konseptiyle öne çıkıyor. 60 ay sıfır faiz bahar kampanyası sayesinde çok cazip fiyatlarla yatırımcısını bekleyen Dumankaya Mozaik'te Stüdyo, 1 + 1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut. 


RİTİM İSTANBUL 


İstanbul'un en çok değer kazanan ilçelerinden Maltepe'de modern mimarisi, sahip olduğu Prens Adaları manzarası, alışveriş ve sosyal donatıları ile teknoloji ve konforu bir arada sunan Ritim İstanbul, bölgenin en avantajlı fiyatları ve teslim öncesi 60 ay sıfır faiz kampanyası ile bahar fırsatlarından yararlanmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor. 


YARIM ASIRLIK DUMANKAYA TECRÜBESİ 


1963 yılında "Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak" misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere otomotiv, rent a car, sigorta ve PVC kapı pencere üretimi alanında hizmet veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür. Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla başarılı projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiye'nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğu ve "sektörde, bir adım önde giden, en itibarlı marka olmak" vizyonuyla kalitesinden asla ödün vermeden faaliyetlerini sürdürüyor. 



Diriliş Postası




Haber Yeni Şafak Ek Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İş hayatını ev konforuyla buluşturan Flex Office Bahçeşehir, sadece mimari yönüyle home ofis konsepti değil, aynı zamanda sekretarya hizmetlerinden ofis mobilyalarına; ayrıcalıklı danışmanlık hizmetlerinden farklı amaçlara göre dizayn edilmiş toplantı odalarına kadar amaca uygun tasarlanmış bir proje. Bahçeşehir'de metroya birkaç dakika uzaklıkta yer alan projede ofis hizmetleri kapsamında anlaşmalı kurumlar aracılığıyla web, hukuk, marka tescil, tercümanlık ve muhasebe gibi danışmanlık hizmetleri ile depo ve arşiv alanları, toplantı odaları, lobi hizmetleri gibi destek hizmetleri de bulunuyor. Stüdyo, ı+l ve 2+1 ofis seçenekleri bulunan projede, fiyatlar 219 bin liradan başlıyor. 


İSTANBUL'DA DOĞANIN KEYFİNİ DUMANKAYA MOZAİK İLE ÇIKARIN 


Sancaktepe'de, sakinlerine doğayla iç içe alternatif bir yaşam alanı sunan Dumankaya Mozaik, geniş balkonları iki bina arası 80 metre mesafesi ve yüzde 70'i yeşil alan konseptiyle öne çıkıyor. 60 ay o faiz bahar kampanyası sayesinde çok cazip fiyatlarla yatırımcısını bekleyen Dumankaya Mozaik'de Stüdyo, 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut. 


RİTİM İSTANBUL'DA BÖLGENİN EN AVANTAJLI FİYATLARI 


İstanbul'un en çok değer kazanan ilçelerinden Maltepe'de modern mimarisi, sahip olduğu Prens Adaları manzarası, alışveriş ve sosyal donatıları ile teknoloji ve konforu bir arada sunan Ritim İstanbul, bölgenin en avantajlı fiyatları ve teslim öncesi 60 ay sıfır faiz kampanyası ile bahar fırsatlarından yararlanmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor. 


Sektör ortalamalarına kıyasla çok avantajlı koşullarda ev sahibi olmayı mümkün kılan, kampanya ile ilgili detaylı bilgiye 444 7 222 numaralı telefondan veya dumankaya.com 4~ üzerinden ulaşılabilinir. 


YARIM ASIRLIK TECRÜBE 


1963 yılında "Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak" misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere otomotiv, rent a car, sigorta ve PVC kapı pencere üretimi alanında hizmet veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür. Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiye'nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğu ve "sektörde, bir adım önde giden, en itibarlı marka olmak" vizyonuyla kalitesinden asla ödün vermeden faaliyetlerini sürdürüyor. 


Dumankaya inşaat imza attığı dev projelerinden Dumankaya Flex Ofiice, Dumankaya Mozaik ve Ritim istanbul'da ev alacaklara ve yatırım yapmak isteyenlere çok cazip bahar fırsatlar sunuyor. 60 ay O faizli bahar kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. 




Yeni Şafak Ek



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Dumankaya, bahar kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyenlere yeni fırsatlar hazırladı.


Dumankaya Flex Office, dumankaya Mozaik ve Ritim İstanbul’da geçerli olan kampanya, çeşitli ödeme sistemlerini içeriyor. İş hayatını ev konforuyla buluşturan Flex Office Bahçeşehir her türlü sekreterya ve danışmanlık hizmetlerini de barındırıyor. Projede stüdyo, 1+1 ve 2+1 ofis seçenekleri bulunurken, fiyatlar 219 bin liradan başlıyor. 


Sancaktepe’de yer alan Dumankaya Mozaik, yüzde 70’i yeşil alan konseptiyle öne çıkıyor. 60 ay 0 faiz bahar kampanyası sayesinde cazip fiyatlarla satışta olan Dumankaya Mozaik’te stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut.Anadolu Yakası’nda, Maltepe E-5 üzerinde hayata geçirilen karma proje Ritim İstanbul, avantajlı fiyatları ve teslim öncesi 60 ay sıfır faiz kampanyası ile bahar fırsatlarından yararlanmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

 

Milliyet


Geri Dön