27 / 04 / 2024

DuPontTM Corian®, mimarların yeni gözdesi oldu!

DuPontTM Corian®, mimarların yeni gözdesi oldu!

Bilim firması DuPont Uluslararası Yapı Fuarı 2010'da yapı sektörüne sunduğu geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerine paylaşacak



DuPont'un fuarda en çok dikkat çekecek ürünü mimarların gözdesi DuPontTM Corian®. DuPontTM Corian® son dönemlerde mutfak ve banyo sınırları dışına çıkarak iç dekorasyon alanında da bir alternatif olarak sektöre giriyor.

DuPontTM Corian®, leke tutmayan, temizlenmesi kolay, dayanıklı, yenilenebilir, onarılabilir ve hatta geri dönüşülebilir gözeneksiz yapısıyla mimarlar ve tasarımcılar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. DuPontTM Corian®, 100'u aşkın renk seçeneği ve benzersiz yapısıyla yerleşim alanları, ticari alanlar, mobilya ve uzmanlık gerektiren uygulamalarda yaygın biçimde kullanılıyor. DuPontTM Corian®, son dönemlerde mutfak ve banyo sınırları dışına çıkarak iç dekorasyon alanında da bir alternatif olarak sektöre giriyor.

Dekorasyon alanında da kendini kısa zamanda ispatlayan DuPontTM Corian® , üç boyutlu sofistike modellerle dekoratif iç duvar kaplama panellerinden oluşan yeni koleksiyonu "3D"yi piyasaya sürüyor. Son derece zarif ve yaratıcı üç boyutlu modellerin bulunduğu "Math" serisi, "3D" koleksiyonunun gerçekleştirilen ilk serisi.  DuPont tarafından oluşturulan bu koleksiyonun dekoratif bölmeleri, hem konutlarda hem de ticari uygulamalarda çok çeşitli iç ortamlar için kullanılabiliyor. 3d koleksiyonu DuPont'a kısa prototip süreci ve rekabetçi maliyet avantajları sağlarken tasarımcı ve mobilya veya iç tasarım şirketlerinin farklı tasarım ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş modeller uygulama imkânı da sağlıyor.

Bilim firması DuPont, uzun pazar araştırmaları ve trend takipleri sonucunda 100 den fazla renk seçeneği olan DuPontTM Corian®'ın renk paletine 22 farklı alternatifi ekledi. Yeni renklerin dokuzunun içeriğinde geri kazanılmış malzeme bulunuyor. DuPont, Corian®'ın performans avantajından her zaman yararlanabilmeleri için mimarlara ve tasarımcılara esneklik sağlayan renk talebine göre üretim kapasitesini geliştirdi.

 DuPont'un fuarda tanıtacağı diğer ürünler; ısı tasarrufu sağlayan buhar kesici DuPontTM AirGuard®; yapısal ara katman DuPontTM SentryGlas® , enerji ve maliyette tasarruf sağlayan yalıtım malzemesi DuPontTM Tyvek® ,bu yıl önemli projelerde sıklıkla görülecek olan DuPontTM Typar® ve peyzaj düzenlemelerinde bitki/bahçe çatılarda kullanılan DuPontTM Plantex®


Geri Dön