25 / 04 / 2024

Düşler Vadisi 2.8 milyar TL’lik yatırımla yükseliyor!

Düşler Vadisi 2.8 milyar TL’lik yatırımla yükseliyor!

Riva’da inşa edilecek olan Düşler Vadisi projesinde satışlar başladı. Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, 2.8 milyarlık yatırım yapacaklarını dile getirdi. 



Galatasaray'ın Riva arazisinde hayata geçirilecek konut projesinde konut satışları başladı. 'Düşler Vadisi' adı verilen projede toplam 1.500 villa hayata geçirilecek. 
İlk etapta 509 villada satışlar başladı. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, 2.8 milyarlık yatırım yapacaklarını söyledi. 45 yıllık inşaat tecrübelerini Riva'ya taşıdıklarını dile getiren Hakan Yılmaz, "Arazinin yapısına uygun bir şekilde konumlandırdığımız villaları yatay bir şekilde tasarladık. Projemizde birçok sosyal alan ve tesisin yanı sıra birer adet okul ve cami olacak. Proje bir milyon 157 bin metrekarelik alan üzerinde gerçekleşecek olup, 207 bin metrekarelik kısmı orman alanı olacak. Villa fiyatları da 1 milyon 69 bin lira ile 5 milyon lira arasında değişiyor" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ise, "Aslantepe'ye geçildiğinde, Mecidiyeköy devletimize milyarlarca para kazandırırken, ekonomiye 5 milyar dolarlık değer sağladı" dedi.

Riva ve Florya arsalarından 1 milyar liralık gelir beklediklerini ifade eden Mustafa Cengiz, projelerden sağlanan gelirin artmasıyla kulübün kazancının da artacağını dile getirdi. Florya arsasında projenin henüz başlayamadığını belirten Cengiz, yeni yerleşkeye taşınmada mevzuata takıldıklarını da sözlerine ekledi. 

Web: http://www.duslervadisiriva.com/


Geri Dön