19 / 04 / 2024

Duyuru üzerine duyuru yapıldı! Ziraat Bankası müşterilerinin 12 günü kaldı!

Duyuru üzerine duyuru yapıldı! Ziraat Bankası müşterilerinin 12 günü kaldı!

Ziraat Bankası müşteri için duyuru yapıldı. Bankanın müşterilerine özel başlayan kampanyanın son 12 günü kaldı. İşte detaylar!



ZİRAAT BANKASI BANKKART LİRALAR KULLANILABİLİR DURUMDA!

Ziraat Bankasının bu kampanyasına katılım şu şekildedir; Sadece bireysel kredi kartları ile yapılan ve karta TL olarak yansıyan alışverişler Bankkart Lira ile ödenen yani bu şekilde belirtilen duyuruda yalnızca bireysel kredi kartı ya da banka kartı ile kazanılmış olan Bankkart Liralar kullanılabileceği duyuruldu.

Ödeme Bankkart Mobil, Ziraat Mobil ve İnternet Şube ile “Bankkart Lira İle Öde” menüsünden veya ekranda listelenen uygun alışverişler üzerindeki “Bankkart Lira İle Öde” butonuna tıklayarak kolaylıkla yapılıyor.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada; Ödeme yapılabilmesi için Bankkart Kumbarada ödenecek alışverişin tutarına eşit veyahut daha fazla tutarda Bankkart Lira bulunması gerekiyor. Kısmi ödeme yapılabileceği belirtildi ve peşin alışverişler aynı gün veya dönem içine girdikten sonra, hesap kesim tarihine kadar Bankkart Lira ile ödenebileceği duyuruldu.

KAMPANYANIN AYRINTILARI NELERDİR?

  • Taksitli alışverişlerin taksitleri dönem içerisine girildikten sonra, hesap kesim tarihine kadar Bankkart Lira ile ödenebilir.
  • Bankkart Lira ile ödenen alışverişler Bankkart Mobil ve İnternet Şube’de bulunan Bankkart Kumbara menüsündeki Bankkart Lira Kullanım “Detay” bölümünden öğrenilebilir.
  • Çevrimdışı temassız alışverişler dönem içine girdikten sonra Bankkart Lira ile ödemesi yapılır.
  • Nakit çekim işlemleri, ekstreleşmiş alışverişler, bekleyen alışveriş taksitleri Bankkart Lira ile ödenmemektedir.
  • Sonradan taksitlendirilen alışverişler Bankkart Lira ile ödenemez.
  • Belli bir üye işyerinde ya da sektörde kullanma koşulu belirlenmiş olan Bankkart Liralar ödeme için kullanılamaz.
  • Bankkart Lira ile ödenen alışverişin iptal/iade edilmesi halinde, kullanılan Bankkart Liralar Bankkart Kumbaraya geri verilir.

2022 mazot gübre desteği ne zaman ödeniyor? Mazot gübre desteği yattı mı?

TOKİ evleri kaç para 2022? İşte TOKİ başvuru 2022 fiyatları

TOKİ başvuru şartları 2022 peşinat ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön