20 / 04 / 2024

Düzce Deprem Çalıştayı yarın düzenlenecek!

Düzce Deprem Çalıştayı yarın düzenlenecek!

12 Kasım 1999 Düzce Depremi’nin 16’ıncı yılı nedeniyle ‘Düzce Deprem Çalıştayı’ programlandı. Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Düzce Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Deprem Çalıştayının bu yıl dördüncüsü yapılacak.



12 Kasım 1999 Düzce Depremi’nin 16’ıncı yılı nedeniyle ‘Düzce Deprem Çalıştayı’ programlandı. Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Düzce Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Deprem Çalıştayının bu yıl dördüncüsü yapılacak. Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Salonu’ndaki çalıştay için panel düzenlendi.

Bu yıl yapılacak dördüncü Düzce Deprem Çalıştayı’nda Düzce İlinin Depremselliği ve Deprem Riski konuları ele alınacak. Çalıştay’da çeşitli başlıklar halinde panel yapılacak. Moderatörlüğünü  Ankara  Üniversitesi’nden Prof. Dr. Metin Arslan’ın yapacağı panelin konuşmacıları şu isimlerden oluşuyor: Yrd. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu (İstanbul Üniversitesi), Özden Işık ( Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği), Prof. Dr. Levent Gülen ( Sakarya Üniversitesi), Prof. Dr. Ayfer Erken (İTÜ), Yrd. Doç. Dr. Metin Kılıç (Düzce Üniversitesi), Yrd. Doç. Dr. Ali Ateş ( Düzce Üniversitesi). Deprem Çalıştayı 12 Kasım tarihinde Saat 13,00’de Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Salonu’nda yapılacak



Hürriyet 


Geri Dön