19 / 04 / 2024

Düzce Dr. Talat Bahçebaşı Hastanesi'nin ek binası tamamlandı!

Düzce Dr. Talat Bahçebaşı Hastanesi'nin ek binası tamamlandı!

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinin eski Başhekimi Prof. Dr. Onur Özlü, hastanenin ek binasının zorlu bir süreçten geçerek tamamlandığını açıkladı. 



Başhekimi Prof. Dr. Onur Özlü, gazeteciler ile bir araya geldi ve soruları yanıtladı. Özlü,  2013 yılında başhekimlik görevine getirildiğini belirtti.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Başhekim olduğu günden itibaren ek bina ihalesi için hazırlık yaptıklarını dile getiren Onur Özlü, "İhale için çok iyi hazırlık yaptık. Hastaneden çalıştığım dönemde idari kadrolar çok sağlam değildi. Teknik eleman arkadaşlarımızla ihaleleri hazırladık, tüm işlemler yapıldı, ihaleye çıktık." dedi. Özlü şunları kaydetti:

"Ne yapacağımızı bilemediğimiz bir süre içinde yalnız kaldık. Hata yaparız ya da maddi kayıp olur diye düşündük. O dönem büyük bir boşluk oldu. O boşluğu fedakar insanlarla doldurduk. Az sayıda, kaliteli, iyi niyetli, dürüst, işini seven ve çalışkan insanlarla her şeyi yapabiliyorsunuz. Ben burada bunu yaşadım." 

Ayrıca eski hastanenin büyük onarım projesinde idari birimler, laboratuvar ve başhekimlik bölümlerinin eksik kaldığını da ifade eden Başhekim Özlü, projenin revize edilmesi gerektiğini de dile getirdi. 


Geri Dön