23 / 04 / 2024

Düzce Eski Sanayi Sitesi el birliğiyle dönüşecek!

Düzce Eski Sanayi Sitesi el birliğiyle dönüşecek!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Eski Sanayi Sitesi esnafı ile Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında konuştu. Keleş “Dönüşümü el birliği ile özellikle esnaf kardeşlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.



Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Eski Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Keleş, planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında görüştü.


Başkan Keleş “Dönüşümü el birliği ile özellikle esnaf kardeşlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” açıklamasında bulundu.


Dönüşümün Düzce açısından önemini belirten Başkan Keleş “biliyorsunuz yaşadığımız şehirde hem nüfus hem de hacim inanılmaz bir hızla büyüyor, şehir merkezinde yaşam alanlarında kalan sanayi esnafımızın da daha nezih bir ortamda işlerine devam etmelerini istiyoruz. Bu açıdan bu bölgeye yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarının örnek bir çalışma olmasını arzu ediyoruz. Bu proje sayesinde şehir merkezinden uzaklaşan esnafımız daha rahat bir ortamda işlerini yürütebilecek. Bu dönüşümü hep birlikte, el birliği ile yapacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.




Milliyet


Geri Dön