26 / 04 / 2024

Düzce Tepecik yollarının asfaltsız olduğu iddiaları TBMM'de!

Düzce Tepecik yollarının asfaltsız olduğu iddiaları TBMM'de!

Düzce'nin Merkez ilçesi Kazukoğlu Mahallesi Tepecik mevkiinde bulunan yolların asfaltsız olduğu iddiaları meclis gündemine taşındı. Konu hakkında CHP'li Tanal soru önergesi hazırladı..



Düzce Tepecik yollarının asfaltsız olduğu iddiaları TBMM de!


Düzce'nin Merkez ilçesi Kazukoğlu Mahallesi Tepecik mevkiinde bulunan yolların asfaltsız olduğuna dair iddialar TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. 


Tanal sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından cevaplandırılmasını talep etti.


Tanal'ın soruları

1- Düzce ili Merkez ilçesine bağlı Kazukoğlu Mahallesi Tepecik mevkiinde bulunan yolların asfaltsız olduğuna ilişkin iddialar vardır. Bu iddialar doğru mudur?


2- Bölgede ulaşımın taş yollar üzerinden sağlandığı, bu durum yüzünden bölgede trafik kazaları yaşandığına ilişkin iddialar doğru mduru? İddialar doğru trafik kazalarının önüne geçmek için gerekli çalışmalar yapılmış mıdır? Yapılmamış ise gerekçesi nedir?


3- İddialar doğru ise vatandaşlarımızın yaşamış olduğu ulaşım sorunu ve can ve mal güvenliklerinin tehdit altında olması, Anayasamızın 5. maddesinde düzenlenen Devletin temel amaç ve görevlerine, 23. maddesinde düzenlenen seyahat hürriyetine ilişkin hükümlere aykırı değil midir?





Geri Dön