25 / 04 / 2024

Dwayne Johnson çiftlik evini satıyor!

Dwayne Johnson çiftlik evini satıyor!

Hollywood'un en çok kazanan isimlerinden biri olan Dwayne Johnson,  Atlanta'da bulunan çiftlik evini satışa çıkardı. Johnson çiftlik evi için 7.5 milyon dolar istiyor. 



Geçtiğimiz yıl 87.5 milyon dolar ile en çok kazanan erkek oyuncu unvanını eline geçiren Dwayne Johnson, Atlanta'da  geniş bir arazi üzerine kurulu olan havuzlu çiftlik evini satışa çıkardı. Milliyet'te yer alan habere göre; Johnson bu ev için 7.5 milyon dolar talep ediyor. 

9 milyon dolara satın aldığı evi 7.5 milyon dolara satışa sunan oyuncunun, Atlanta'nın kırsalındaki çiftlik evinde at yetiştirmek için özel bölüm ve binicilik için de özel bir arazi bulunuyor.

Dwayne Johnson çiftlik evini satıyor!

Dwayne Johnson'ın satışa çıkardığı çiftlik evinin ceviz ağacından yer döşemeleri, yüksel tavanları, oturma odasında da taştan bir şömine yer alıyor. Ahşap ve taşı bir araya getiren yapıda sekiz yatak odası, büyük bir kütüphane, bir mahzen, tuzlu su havuzu da var. Johnson'ın elden çıkarmaya karar verdiği mülkün ana binasının yanında bir de çok sayıda kişinin kalabileceği konuk evi bulunuyor. Bu konuk evinin altı yatak odası var.

Satışa çıkarılan mülkün bir başka ilgi çeken diğer özelliği de sahip olduğu özel bir yapay göl. Mülkün içindeki şef mutfağın yanı sıra bahçede de yaz günleri için bir açık hava mutfağı yer alıyor.

Sylvester Stallone 35.4 milyon dolara ev aldı!


Geri Dön