20 / 04 / 2024

DYO'dan Hybrid teknolojisi!

DYO'dan Hybrid teknolojisi!

DYO’nun Hybrid teknoloji ile geliştirdiği yeni ürünü, güçlü leke itici özelliği ve mükemmel kimyasal direnci sayesinde, darbe ve çizilmeye karşı daha dayanıklı bir özellik sergiliyor



DYO, boyada çığır açacak  “Hybrid” teknoloji ile ürettiği yeni ürününü boya sektörünü ile tanıştırdı. Güçlü leke itici özelliğiyle öne çıkan yeni ürün, diğer ürünlere oranla daha kolay temizlenebilme özelliğiyle tüketiciye büyük kolaylık sağlarken, işçilik ve zamandan kazandırdıkları ile de ekonomiye katkıda bulunuyor.

DYO’nun Hybrid teknoloji ile geliştirdiği yeni ürünü, güçlü leke itici özelliği ve mükemmel kimyasal direnci sayesinde, darbe ve çizilmeye karşı daha dayanıklı bir özellik sergiliyor. Fırça ve rulo ile daha kolay yayılma özelliğine de sahip olan ürün, uzun ömürlülüğü ve boyama sürecindeki kolaylığı ile tüketiciye ve ustaya kazanç sağlıyor. Yapısında kullanılan farklı iki reçinenin birbirini tamamlayıcı özelliğe sahip olmasıyla kuvvetli bir yapı kazanan ürünle işçilikten ve zamandan da tasarruf ediliyor.

DYO basın toplantısında Yaşar Holding Boya Grubu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı “2010 yılının ilk altı ayında boya sektöründe ortalama yüzde 23 oranında büyüme gerçekleşti. DYO’nun büyüme oranı ise yaklaşık yüzde 59 civarında. 2010 yılını sektörün büyüme ortalamasının çok daha önünde götürüyoruz. 2011’de Hybrid teknolojiyle ürettiğimiz yeni ürünümüz ile bu oranı daha da artırmayı hedefliyoruz” dedi.  

DYO Boya Fabrikaları Genel Müdürü Serdar Oran ise konuyla ilgili “Yıllık net satışımızın yüzde iki buçuk oranındaki AR-GE yatırımımız ve AR-GE çalışmalarımızdaki titizliğimiz, bizi yeni ürün ve teknoloji geliştirmede sektörün referans merkezi haline getirdi. Hybrid teknolojisi ile geliştirdiğimiz yeni ürünümüzle yine sektörde bir ilki gerçekleştiriyor ve bu teknolojiyi tüketicinin evine sokuyoruz. 2010’da krizin etkilerinin ortadan kalkacağını, 2009’un Aralık ayından itibaren tahmin ettik ve hazırlıklarımızı bu doğrultuda gerçekleştirdik. Bu sayede hızlı bir büyüme ile karlılık elde ettik ve ciromuz 2010’un ilk altı ayında 150 milyon TL’ye ulaştı. 2010 yılında yüzde 40’lık büyüme hedeflerini yakalıyoruz ve yeni ürünümüzün de katkısı ile 2011 yılında da sektör ortalamasının üzerinde bir büyüme hedefliyoruz” açıklamasında bulundu. 

Yaşar Holding Boya Grubu markası DYO tarafından hybrid teknolojisiyle geliştirilen ürün, 2011 yılında piyasaya sunulacak. Dyo, uzun araştırma ve geliştirme çalışmaları sonucunda, Hybrid Teknoloji ile ürettiği bu ürünün ismini bir yarışma ile tüketiciye soracak. Güçlü leke itici özelliği sayesinde son derece kolay silinebilen ve sektörde bir ilk gerçekleştiren ürün için en uygun ismi öneren kişi, çift kişilik yurt dışı seyahati ile ödüllendirilecek. 
www.dyo.com.tr


Geri Dön