25 / 04 / 2024

Ebru Gündeş'ten ev aldı haberlerine yalanlama!

Ebru Gündeş'ten ev aldı haberlerine yalanlama!

Meydan gazetesinin haberine göre Ebru Gündeş, Mart 2015 ’te Ziraat Bankası ’nın Etiler Şubesi ’nden kredi aldı. Ebru Gündeş ve Ziraat Bankası cephesinden yalanlama geldi.



Meydan gazetesinin haberine göre Ebru Gündeş, Mart 2015’te Ziraat Bankası’nın Etiler Şubesi’nden kredi aldı. Gündeş, nisan ayında İngiltere’ye giderek 9.8 milyon sterlini Ziraat Bankası Londra şubesinden çekti ve Londra’da bir ev aldı. Kredinin aylık ödemesi ise 600 bin lira.


GÜNDEŞ'İ KIZDIRAN HABER

Bu iddialar üzerine Ebru Gündeş ve Ziraat Bankası cephesinden yalanlama geldi. Ünlü sanatçıya yakın bir isimden alınan bilgiye göre bu haber Gündeş'i çok kızdırdı ve hukuki yollara başvurmak için hemen harekete geçti.


Ziraat Bankası yetkilileri ise şu açıklamayı yaptı;

'Söz konusu haberde Ziraat Bankası ile ilgili olarak belirtilen hususların hiçbir gerçekliği bulunmamaktadır. Ebru Gündeş’e Ziraat Bankası’nca herhangi bir tarihte herhangi bir kredi kullandırılmamıştır.  Ebru Gündeş’e  9,8 milyon sterlin ödenmediği gibi, şimdiye kadar Londra Şubemizce de Ebru Gündeş adına herhangi bir kredi işlemine aracılık da edilmemiştir.'



Hürriyet 


Geri Dön