26 / 04 / 2024

Ebru Özdemir UNECE’nin Danışma Kurulu’na seçildi!

Ebru Özdemir UNECE’nin Danışma Kurulu’na seçildi!

Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Konseyi (UNECE) bünyesinde yer alan Danışma Kurulu’ na seçildi. Özdemir, iki yıl görev alacak...




Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Konseyi (UNECE) bünyesinde yer alan Danışma Kurulu’na seçildi. Özdemir, iki yıl görev alacak.


UNECE bünyesindeki Uluslararası Kamu Özel İşbirliği Projelerinde En İyi Uygulamalar Merkezi’nde oluşturulan Danışma Kurulu’nun üyeleri, kamu-özel işbirliği projelerinin ulusal ve uluslararası alanda hayata geçirilmesinde önemli katkıları bulunan özel sektör temsilcilerinden oluşuyor. Özdemir, kamu-özel işbirliği projelerindeki önemli tecrübelerine istinaden kurulda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanan tek isim oldu. Ebru Özdemir, Türkiye’yi temsil etmekten dolayı büyük onur duyduğunu belirterek, “Danışma Kurulu sayesinde birçok ülkeden önemli firmaların temsilcileriyle bir araya gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz. Kamu-özel işbirliği projelerinde uluslararası standartların geliştirilmesine yönelik kurulda ülkemizde gerçekleştirilen başarılı kamu-özel işbirliği projelerini de tanıtmayı hedefliyorum. Ülkemizde çok önemli ve başarılı enerji, havalimanı, liman ve karayolları projeleri kamu ve özel sektör işbirliği ile hayata geçirildi. Kurulun, Türkiye’de ve dünyada bu tür başarılı örneklerin artırılmasında da önemli katkısı olacağına inanıyorum” dedi. Danışma Kurulu, kamu-özel işbirliği projelerine ilişkin en iyi uluslararası uygulamaların ve standartların geliştirilmesini hedefliyor. Kurul aynı zamanda bu uygulamalar ile standartların, başarılı şekilde yürütülmesine yardımcı olmayı amaçlıyor.



Hürriyet

Ebru Özdemir kimdir? Tıklayın ve öğrenin!


Geri Dön