23 / 04 / 2024

Ebubekir Irmak: Hazar Gölü'ne mavi bayrağı geri kazandıracağız!

Ebubekir Irmak: Hazar Gölü'ne mavi bayrağı geri kazandıracağız!

30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Elazığ'ın Sivrice İlçe Belediye Başkanı seçilen Ebubekir Irmak, ilçeye yapacağı ilk hizmetin Hazar Gölü’ne Mavi Bayrağı geri kazandırmak olacağını söyledi...




30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Elazığ'ın Sivrice İlçe Belediye Başkanı seçilen Ebubekir Irmak, ilçeye yapacağı ilk hizmetin Hazar Gölü’ne Mavi Bayrağı geri kazandırmak olacağını söyledi.


Belediye Başkanı seçilen Ebubekir Irmak, mazbatasını alarak göreve başladı. Irmak, seçim döneminde vaat ettiği projeleri hayata geçirmek için yoğun bir tempoda çalışacaklarını ifade ederek yapacakları hizmetle Sivrice’nin hak ettiği yere ulaşacağını kaydetti. Belediye encümen üyeleriyle birlikte Hazar Gölü'nde incelemelerde bulunan Irmak, bu hafta içerisinde sahil kenarında çevre düzenlemesine başlayacaklarını söyledi. Çalışmalar kapsamında ilk olarak öğretmen evi ile rehabilitasyon merkezi arasındaki sahil kesiminin iş makineleriyle düzeltip çöp ve sazlıklardan arındırılacağını belirten Irmak, bu sayede Hazar Gölü'nü yaklaşan turizm sezonuna hazır hale getireceklerini dile getirdi.


Irmak, ayrıca Hazar Baba Kayak Merkezi'nde de incelemelerde bulunarak kış turizmi için büyük öneme sahip olan bölgeyi yapacakları çalışmalarla cazibe merkezi haline getireceklerini ifade etti. Sivrice ilçesini yaz, kış ve inanç turizmine hazır hale getirmek için projelerini tek tek hayata geçireceklerini aktaran Irmak “Bizler seçilmeden önce bazı vaatlerde bulunmuştuk. Halkımız da bize güvendi ve bizi başkan seçti. Görev ve sorumluluğumuzun bilincinde olarak 5 yıllık görev süremiz içinde bu projelerimizi birer birer hayata geçirerek Sivrice’yi hak ettiği noktaya ulaştıracağız. Halkımız şunu bilsin ki bizler makam sevdalısı olmayacağız, ilçemize hak ettiği hizmeti getireceğiz. Seçimlerde bize destek veren herkesi eşit görerek hizmette adil olacağız” dedi.



Milliyet


Geri Dön