26 / 04 / 2024

Eclipse Maslak Business’ta Workland konsepti!

Eclipse Maslak Business’ta Workland konsepti!

İstanbul’un iş ve finans merkezi Maslak’ta, Eclipse Maslak Business’ta hayata geçirilen WorkLand, yüksek standartlarda konfor anlayışıyla hazır ofis konseptine yeni bir soluk getiriyor.



Ayrıcalıklı hizmetleriyle tam donanımlı hazır ve sanal ofislerinde prestijli çalışma imkanı sunan  WorkLand, alanında gösterdiği konfor anlayışıyla ofiste tüm günün verimli geçirilmesine olanak sağlıyor.


WorkLand İcra Kurulu Başkanı Serhan Çetinsaya’nın yatırımlarıyla geliştirilen proje, Türkiye’de ofis kullanımına ve çalışma tarzlarına yeni bir anlayış getirmeyi hedefliyor. 


WorkLand’te yer alan 10 ile 52 metrekare arasında değişen 44 farklı çalışma alanı, 3 toplantı odası ile 300 metrekare ortak kullanım alanlarında, tüm gün maksimum verimi koruyabilmek için gerekli koşulların her biri titizlikle uygulanıyor. 


Anlaşılan kiralama bedeli dışında sınırsız kullanıma sunulan internet, 7/24 ofis kullanımı, resepsiyon hizmeti, su-kahve gibi mutfak giderleri, otopark, günlük temizlik, özel sekreter, yabancı dillerde sekreterya hizmeti, fiber internet hizmetleri, güvenlik, kargo karşılama, iklimlendirme, toplantı odaları, ortak kullanım alanları, için hiçbir ekstra ücret ödenmiyor. Ayrıca aidat, su, elektrik ve  stopaj için de ücret alınmıyor.

WorkLand’te ayrıca danışmanlık hizmeti, concierge ve catering hizmeti ofis kullanıcılarına sunuluyor.

 

ÇETİNSAYA; “WORKLAND HAZIR OFİS KONSEPTİNİ YAKINDA FARKLI NOKTALARA DA TAŞIYACAĞIZ”

Farklı meslek gruplarından kişileri bir araya getirerek verimli bir çalışma ortamı sunmayı hedeflediklerini belirten WorkLand İcra Kurulu Başkanı Serhan Çetinsaya; “ Eclipse Maslak’ta WorkLand projemizle üyelerimize ideal bir çalışma ortamı sunmak ve üretkenliklerine maksimum katkı sağlamak amacıyla yola çıktık. WorkLand projemize  bireysel kullanıcıların yanı sıra şirketler büyük  ilgi gösteriyor. WorkLand’te üyelerimize; otopark, mutfak, sıcak içecekler, günlük temizlik, özel sekreter, güvenlik, iklimlendirme, toplantı odaları, ortak kullanım alanları, danışmanlık hizmeti ve fiber internet hizmetleri sunuyoruz. Ayrıca sınırsız kullanıma sunulan internet bağlantısının yanı sıra 7/24 ofis kullanımı, telefon, resepsiyon hizmeti ve mutfak giderleri gibi ayrıcalıklı hizmetler için kira bedeli haricinde  hiçbir ekstra ücret ödenmiyor. Sanal ofis hizmetinide projemizde yer alıyor. Tüm bu hizmetleri sunduğumuz ofislerimizde kiralar ise 1.995 TL’den başlıyor. Amacımız üyelerimizi istedikleri özgür ofis ortamı ile buluşturmak. Ayrıca WorkLand’te hayata geçireceğimiz Network programımız, üyelerimize yeni iş ortaklıkları ve yeni iş olanakları için imkan tanıyacak.  İş dünyasına bir çok kolaylığı ve ilki getirdiğimiz bu konseptimizi yakın zamanda geliştirerek farklı noktalara da taşıyacağız.” dedi.

 

Yeni girişimcilerden, kurumsal firmalara kadar müşteri portföyünün oluşturulduğu WorkLand, merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor. Metro ve toplu ulaşım araçlarına yürüme mesafesinde bulunan proje, Maslak’ta prestijli konumuyla öne çıkıyor.


Web: http://www.eclipsemaslak.com/


www.workland.com.tr


Tel:444 1 539


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


Artaş İnşaat’ın genç veliahtı Serhan Çetinsaya babası Süleyman Çetinsaya’nın hayata geçirdiği gayrimenkul projelerinde hazır ve sanal ofis işletmeciliği yapacak. İlk adımı Maslak’ta atan WorkLand İcra Kurulu Başkanı Serhan Çetinsaya, “2 yılda 5 şubeye ulaşacağız” dedi.


ARTAŞ inşaat’ın genç veliahtı Serhan Çetinsaya hazır ve sanal ofis yatırımcılığına soyundu. ‘WorkLand’ markası ile ofis sektörüne giriş yapan Çetinsaya, aile şirketi Artaş imzalı Eclipse Maslak projesinde ilk adımı attı. Yeni yatırımları hakkında bilgi veren WorkLand İcra Kurulu Başkanı Serhan Çetinsaya, “Ofis stoklarını nasıl değerlendiririz diye düşünüyorduk ve hazır ofis fikri doğdu. Türkiye’de bu işi yapan 10 rakip firma var ve onları da inceledik. Nasıl farklı oluruz diye çalıştık. Gördük ki ucuz kirada kalite düşüyor, yüksek kalitede fiyatlar yukarıda. Maslak’ta ofis denilince kira fiyatları 4-5 bin liradan başlıyor. Biz de ‘1.995 lira kira ile Maslak’ta ofis kiralayabilirsiniz’ diyerek yola çıktık. İlk adımı Eclipse Maslak projesinde atıyoruz ve burada net alanı 10 ile 52 metrekare arasında değişen 44 ofisimiz var” dedi. 


5 ŞUBE HEDEFLİYOR

Hazır ve sanal ofis ilk etapta için 2.5 milyon lira yatırım yaptıklarını belirten Çetinsaya, 2 yılda 5 şubeye çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Artaş İnşaat projelerindeki ofislerde faaliyetlerine devam edeceklerini dile getiren Serhan Çetinsaya, “1 şube açalım doyduk demeyeceğiz. 2017’de Seyrantepe’deki Vadistanbul projesinde, sonra Ataşehir projemizde daha sonra da Ataköy ve Ümraniye projelerimizde hazır ofis konseptine yer vereceğiz. Girişimci ve kobilerin bu tip ofis birimlerine ihtiyacı var. Biz de sektörde kalıcı olmayı istiyoruz” dedi. 


KİRALAR TL İLE

Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile AVM kiralarında dolardan TL’ye dönüş yapılmıştı. Bu konuda ilk adımı Artaş İnşaat’ın attığını hatırlatan Serhan Çetinsaya, “Biz Artaş olarak AVM’de TL’ye döndük. Şimdi diğer AVM yatırımcıları TL formülünü arıyor. Biz ofis kiraları üzerine çalışırken gördük ki yine rakamlar dolarla telafuz ediliyor. AVM’de olduğu gibi ofiste de Türk Lirası ile ilerlemeye karar verdik. Kiralarımız 1.995 lira ile 8 bin lira arasında değişiyor” dedi. 


FATURA VE AİDAT YOK

WORKLAND ofislerinin işletmesinde Serhan Çetinsaya’ya eşi Sare Çetinsaya da destek oluyor. WorkLand Yönetim Kurulu Başkanı Sare Çetinsaya hazır ofis konseptinde  aidat bedelleri ve fatura da olmayacağına dikkat çekti. Sare Çetinsaya, “Kiralama bedeli dışında sınırsız kullanıma sunulan internet, 7/24 ofis kullanımı, resepsiyon hizmeti, su-kahve gibi mutfak giderleri, otopark, günlük temizlik, özel sekreter, yabancı dillerde sekreterya hizmeti, fiber internet hizmetleri, güvenlik, kargo karşılama, iklimlendirme, toplantı odaları, ortak kullanım alanları, için hiçbir ekstra ücret ödenmiyor. Aidat, su, elektrik ve stopaj için de ücret alınmıyor. Ayrıca aylık 300 lira bedelle sanal ofis hizmeti de veriyoruz. Yani fiziki olarak burada olmayan ancak iş adresi olarak burayı göstermek isteyenlere de hizmet veriyoruz” diye konuştu. 


Hürriyet


Haber Habertürk'te şöyle yer aldı


Artaş İnşaat'ın İstanbul'un önde gelen iş ve finans merkezlerinden Maslak'ta, VVorkland markasıyla işlettiği Edipse Maslak Business'ta kiralar bin 995 TL'den başlıyor. VVorkLand CEO'su Serhan Çetinsaya, "Projemizde lüks ofisler tasarladık. Fiyatlarımızı da ulaşılabilir seviyelerde tuttuk" dedi 

Artaş Inşaat'ın, "VVorkland markasıyla işlettiği Edipse Maslak ofislerinde fiyatlar bin 995 bin TL ile 8 bin TL arasında değişiyor. Workland'de yer alan 10 ile 52 metrekare arasında değişen 44 farklı ofis anahtar teslim olarak kiralanırken, projede aidat, elektrik, su ve stopaj ücreti de alınmıyor. Projenin yatırım maliyetinin 2.5 milyon dolar olduğunu belirten "VVorkland îcra Kurulu Başkanı Serhan Çetinsaya, "Maslak'ta 4 bin TL'nin altında lüks ofis kiralamak artık mümkün değil. Fiyatı uygun olan ofislerin de kalitesi düşük oluyor. Projemizde her bir detay üzerinde titizlikle çalışarak lüks ofisler tasarladık. Fiyatlarımızı da ulaşılabilir seviyelerde tuttuk" diye konuştu. "VVorkland markasının nasıl ortaya çıktığı konusunda da bilgi veren Çetinsaya, "Ofis stokları konut stokları kadar hızlı erimiyor. Biz de elimizdeki stoku nasıl ertiriz diye düşünürken hazır ofis sistemi aklımıza geldi. Sıfırdan bir marka kurduk ve bu sektörde kalıcı olmak istiyoruz. Hazır ofis sektöründe en güçlü markalardan biri Regus'un dünya çapında 3 bine yakın şubesi var. Biz de bu sayıya neden ulaşmayalım?" dedi. 

HEDEF 2018'DE 5 ŞUBE 

Projede 8,12 ve 15 kişilik 3 toplantı odasıyla birlikte 300 metrekare ortak kullanım alanlarının da yer aldığını belirten Çetinsaya, kiracıların toplantı odalarını haftada 1 saat ücretsiz kullanabileceklerini ifade etti. VVorkland'de hayata geçirecekleri Network programı kapsamında üyelere yeni iş ortaklıkları ve yeni iş olanakları için imkân tanıyacaklarını da aktaran Serhan Çetinsaya, bu konsepti yakın zamanda geliştirerek farklı noktalara taşıyacaklarını dile getirdi. 

Serhan Çetinsaya, 2018 sonuna kadar 5 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini ifade ederek "Markamızı 2017 sonunda Vadistanbul'a da taşıyacağız. Oradan, Ataşehir, Ataköy ve Ümraniye projelerimize devam edeceğiz. Hedefimiz 2018 sonunda şube sayımızı beşe çıkarmak" dedi. İstanbul'da sonra başta Ankara,  İzmir  ve Kayseri olmak üzere 4 Pile yayılacaklarını kaydeden Çetinsaya, buralarda 300-400 metrekarelik bir alanda 20 firmayı içinde barındıran butik projelerle olacaklarını belirtti. 

ATAŞEHİR'E YABANCILAR TALİP' 

Yabancı yatırımcıların Ataşehir Avrupa Office projesinin tamamına talip olduklarını belirten Çetinsaya, "Binayı komple satın almak isteyen iki-üç tane adayımız binanın tamamı için 150 milyon dolar teklif ettiler" dedi. 

'SANAL OFİS HİZMETİ 300 TL' 

Workland Yönetim Kurulu Başkanı Sare Çetinsaya, projede otopark, mutfak, günlük temizlik, özel sekreter, güvenlik, toplantı odaları, ortak kullanım alanları, danışmanlık hizmeti ve fiber internet gibi hizmetlerin ücretsiz olarak sunulduğunu dile getirdi. Çetinsaya, sanal ofis hizmetinin de projede yer aldığını belirterek sanal ofislerin aylık kira bedellerinin 300 TL olduğunu kaydetti.


www.workland.com.tr 

444 1 539


Habertürk


Geri Dön