27 / 04 / 2024

Eclipse Maslak Business'te teslime hazır ofisler!

Eclipse Maslak Business'te teslime hazır ofisler!

Eclipse Maslak Business, az katlı mimarisi, akıllı bina özellikleri ve geniş otopark alanı ile iş dünyasına yeni bir adres sunuyor. Ofis ve dükkânların hemen teslim olarak satıldığı projede tapular da teslimle birlikte veriliyor.



ARTAŞ İnşaat'ın Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business Maslak'ın tüm karmaşasına, yoğun bloklarına ve otopark problemlerine çözümler sunuyor. Ofis ve dükkânlarının hemen teslim olarak satışının devam ettiği projede, tüm ticari üniteler yatay bir düzlemde tasarlandı. Projenin ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. 


Ofislerin yüzde 70'inin sahiplerini bulduğu projenin cadde boyu mağazaları zincir süper market, restoran, kafe gibi bölümler de hizmete girdi. Konutların 30'ar katlı iki kulede konumlandırıldığı projede, ofis alanları yatay bir düzlemde, en geniş kullanım alanını sunma ve iş hayatını kolaylaştıracak şekilde donatılarla tasarlandı. 


600 ARAÇLIK OTOPARK 

Maslak ve çevresinin en büyük problemlerinden otopark sorununa da çözüm sunan projenin 600 araçlık otopark alanına ek olarak ofis alanlarının önünde oluşturulan araç bekleme bolumu de firmaların personel servisleri için kolaylık sağlıyor. 


Eclipse Maslak Business'ın son ofis ve dükkânlarında satışlar ve kiralamalar devam ediyor. Ofisler metrekaresi 3 bin 200, dükkânlar 5 bin 200 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı bulurken, ofislerin metrekaresi 20 25 dolar, dükkânların metrekaresi ise 2530 dolar üzerinden kiralamaları sürüyor. Aidat oranlarının benzer projelere kıyasla ekonomik oranlarda tutulduğu Eclipse Maslak Business'ta. tapular da teslimle birlikte veriliyor. 


AZ KATLI 

Her ihtiyaca yanıt verecek şekilde tasarlanan ofis bloklarında 135 metrekare ile 1.500 metrekare aralığında değişen ofis alanları yer alıyor. Yüzde 70'ünün sahiplerini bulduğu ofisler teknolojik donatıları ve iş hayatını kolaylaştırıcı ayrıcalıklarıyla bölgede öne çıkıyor.Yatay bir düzlemde oluşturulan ofis blokları, şirketlerin dikey bir yapılanmanın aksine yatay bir konumlanmaya gitmelerine olanak sağlıyor. Bu da şüket içi enerji tasarrufu oluştururken fonksiyonel, kolay ve ulaşılabilir bir oluşunu sunuyor. Akıllı bina alt yapısına sahip olan Eclipse Maslak Business, yüksek teknolojik donanımıyla. 7/24 güvenliğiyle one çıkıyor. 


Hürriyet Ek


www.eclipsemaslak.com


Geri Dön