26 / 04 / 2024

Eclipse Maslak ofislerinin yüzde 40'ı doldu!

Eclipse Maslak ofislerinin yüzde 40'ı doldu!

MASLAK'ta konumlanan Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında iş hayalı başladı. Ofisler yüzde 40 doluluğa ulaşırken, projenin cadde boyu mağazaları zincir süper market, restoran, kafe gibi bölümler de hizmete girdi.



MASLAK'ta konumlanan Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında iş hayalı başladı. Ofisler yüzde 40 doluluğa ulaşırken, projenin cadde boyu mağazaları zincir süper market, restoran, kafe gibi bölümler de hizmete giıdi. Tüm donatılarıyla Maslak'ta iş hayatının yeni merkezini oluşturacak Eclipse Maslak Business"uı son ofis ve dükkanlarında satışlar devam ediyor. Ofisler metrekaresi 3 bin 500, dükkanlar 5 bin 200 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı bulurken, ofislerin metrekaresi 20 25 dolar, dükkanların ise 25-30 dolar üzerinden kiralamaları sürüyor.  Her ihtiyaca yanıt verecek şekilde tasarlanan ofis bloklarında 135 metrekare ile bin 500 metrekare aralığında değişen ofis alanları yer alıyor.  Yüzde 52'sinin sahiplerini bulduğu ofisler teknolojik donatıları ve iş hayatını kolaylaştırıcı ayrıcalıklarıvla bölgede one ç ıkıyor. Konutlar m 30'ar katlı iki kulede konumlandırıldığı projede, ofis alanları yatay bir düzlemde tasarlandı. Maslak ve çevresinin en büyük problemlerinden otopark sorununa da çozum sunan projenin 600 araçlık otopark alanına ek olarak ofis alanlarının onunde oluşturulan araç bekleme bolumu de firmaların personel servisleri için kolaylık sağlıyor. 


AZ KAT ÇOK İŞ 

YATAY bir düzlemde oluşturulan ofis blokları, lC şirketlerin dikey bir  yapılanmanın aksine yatay bir konumlanmaya gitmelerine olanak sağlıyor. Bu da şirket içi ener;i tasarrufu oluştururken fonksiyonel, kolay ve ulaşılabilir bir oluşum sunuyor. Akıllı bina alt yapısına sahip olan Eclipse Maslak Business, yüksek teknolojik donanımıyla. 7/24 güvenliğiyle öne çıkıyor. 


Hürriyet Ek


Geri Dön