26 / 04 / 2024

Ege Grup Maidan'e Avrupa'dan ödül!

Ege Grup Maidan'e Avrupa'dan ödül!

Ege Grup'un ,Çankaya'daki MAIDAN' proje Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan European Propeıty Avvards'ta "Beş Yıldızlı En iyi Ofis Mimarisi ödülünün sahibi oldu.



EGE GRUP'un Çankaya'daki MAIDAN projesi Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan European Property Awardsta “Beş Yıldızlı En iyi Ofis Mimarisi” ödülünün sahibi oldu.

MAIDAN projesini "Meydanlar kentlerin simgesidir" ilkesi etrafında oluşturduklarını söyleyen EGE GRUP Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Doğan şunları söyledi:"MAIDAN; modern iş yaşamının ve sosyal hayatın ihtiyaçlarına göre dünya standartları hedef alınarak tasarlandı. Her detayını planlarken, engelli vatandaşlarımızın da en verimli şekilde kullanabilmesine özen gösterdik. Enerji verimliliği yüksek, çevre ve doğa dostu sistemler ve malzemeler tercih ettik. Bisiklet park yerleri, elektrikli araç şarj istasyonu gibi enerji tasarrufunda yarınları hedefleyen bir vizyonla hareket etmeye çalıştık. Ofis çalışanlarının taze hava ihtiyacını karşılayacak kullanım alanları yarattık. Geliştirdiğimiz 'Fleksi Konsept' sistemiyle, kullanıcıların ihtiyaçları kadar alana ulaşabileceği efektif kullanım alanları oluşturduk"diye konuştu.

Hürriyet Ankara 

Geri Dön