23 / 04 / 2024

Ege Koop arsaları büyük talep gördü!

Ege Koop arsaları büyük talep gördü!

Ege-Koop'un, Menemen'de Villakent alanında satışa sunduğu son 66 arsanın yüzde 60'ı beş gün içinde satıldı.Villakent'teki arsa kampanyası gerek İzmir gerekse Türkiye'nin birçok kentindeki yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü...




Ege-Koop'un, Menemen'deki Villa kent alanında satışa sunduğu son 66 arsanın yüzde 60'ı sadece beş gün içinde satıldı, bölgeye ilgi sürüyor.


Ege-Koop'un, Menemen'de Villakent alanında satışa sunduğu son 66 arsanın yüzde 60'ı beş gün içinde satıldı. Villakent'teki arsa kampanyası gerek  İzmir  gerekse Türkiye'nin birçok kentindeki yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Arsalar, kampanyanın start almasıyla birlikte adeta kapışıldı. Koşulsuz, kefilsiz, vade farksız 6 taksit imkanıyla satılan arsaların yüzde 60'ı sadece ilk beş günde tükendi. Yoğun talep üzerine satışa sunulan ve büyüklükleri 320 metrekare ile 746 metrekare arasında değişen son 66 arsa için sadece 5 bin lira peşinat alındı. 


Büyük rağbet gördü 


Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ülke ekonomisinin sıkıntılı bir süreçte olduğu Hüseyin bugünlerde inşaat sektöründe Aslan de ciddi bir durağanlık yaşandığını belirterek, "Buna rağmen arsa kampanyamız çok büyük rağbet gördü.Zaten yoğun talep üzerine satışa çıkarmıştık son arsaları. Yüzde 60'ı satıldı.  Ortaklarımız gerçekten çok iyi bir yatırım gerçekleştirdi dedi. Öte yandan gayrimenkul uzmanları, Ege-Koop'un arsalarına gösterilen ilgiyi şaşırtıcı bulmadıklarını dile getirdi. Uzmanlar, Bölgede bin bahçeli konut var. Türkiye'nin en hızlı büyüyen bölgesi burası. Gediz Üniversitesi  ile plastik sanayi de buraya yerleşiyor. Gösterilen ilgi şaşırtıcı değil dediler.


Milliyet Gazetesi 


Geri Dön