28 / 03 / 2024

Ege-Koop kentsel dönüşüm projelerini blok bazında yapacak!

Ege-Koop kentsel dönüşüm projelerini blok bazında yapacak!

Ege-Koop, vatandaşların yoğun taleplerine kayıtsız kalmayarak, kentsel dönüşüm projelerini blok bazında da gerçekleştirme kararı aldı. Genel Başkanı Hüseyin Aslan " blok bazında da dönüşüme girmemizi içeren taleplerle başa çıkarmıyoruz" şeklinde konuştu.



Ege-Koop, vatandaşların yoğun taleplerine kayıtsız kalmayarak, kentsel dönüşüm projelerini blok bazında da gerçekleştirme kararı aldı. Birçok ilçeden sayısız talep aldıklarını açıklayan Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Bizzat evlerine, arsalarına dair , belgeleri getirip ofisimize bırakıyorlar. 'Kentin her noktasında, blok bazında da dönüşüme girmemizi içeren taleplerle baş edemez hale geldik. 


Biz de vatandaşlarımızı mağdur etmemek ve bize duyulan bu güveni boşa çıkarmamak için ön talep toplamaya başladık" dedi. İzmir'in en zor bölgelerinde insan odaklı, çevreci ve bütüncül yaklaşımla, deprem ve diğer doğal afetlere karşı dayanıklı konutlar ürettiklerini ve aslında adı konmamış birer kentsel dönüşüme imza attıklarını vurgulayan Aslan, "Maalesef İzmir'de konutların yüzde 60'ı afet riski altında ve kentsel dönüşüm riskiyle de karşı karşıya. Yoğun talep üzerine bundan böyle kentin her noktasında dönüşüm uygulamaları gerçekleştireceğiz" dedi.


Milliyet Ege 



Geri Dön