19 / 04 / 2024

Ege Koop, Smyrna Evleri'ni neden Ankara'da yapıyor?

Ege Koop, Smyrna Evleri'ni neden Ankara'da yapıyor?

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan İzmir’de arsa bulamadıkları için Ankara’da projelendirdikleri 640 konutluk Smyrna Evlerini 150 milyon TL’ye yapacaklarını açıkladı. İşte Aslan'ın açıklamaları...



Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan İzmir’de kentleşme projesi uygulanmadığını, arsa üretilmediğini, kentin imarsız ve plansız kentleşmeye terk edildiğini öne sürdü. Aslan, İzmir’de arsa bulamadıkları için Ankara’da projelendirdikleri 640 konutluk Smyrna Evlerini 150 milyon TL’ye yapacaklarını açıkladı.


Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında hem İzmir’de yaşadıkları sorunları, hem de Ankara’da başlayacakları 640 konutluk Smyrna Evleri projesini anlattı. Arsa bulamadıkları, belediyeler de imarlı arsa ve konut alanları üretmediği için İzmir’de yeni kent projeleri uygulayamamaktan ötürü çok üzgün oldukların belirten Aslan, "Ancak  İzmir  markası olan Ege-Koop’u Ankara’ya ve Türkiye’ye taşımaktan da çok mutluyuz. Ege-Koop olarak üzüntüyü ve mutluluğu birlikte yaşıyoruz" dedi.


Hürriyet




Geri Dön