19 / 04 / 2024

Ege Vadisi, Alaçatı'yı Ankara'ya taşıyor!

Ege Vadisi, Alaçatı'yı Ankara'ya taşıyor!

Sinpaş GYO, Ankara’da yoğun ilgi gören projelerinden Ege Vadisi ile Ankaralıların ‘Ege’de yaşam hayalini’ gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Ege Vadisi, satışa sunulmaya başlamasıyla birlikte çok yoğun ilgi görüyor.



Sinpaş GYO, Ankara’da yoğun ilgi gören projelerinden Ege Vadisi ile Ankaralıların ‘Ege’de yaşam hayalini’ gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Ankara’nın en prestijli semtlerinden Çankaya Oran’da hızla yükselen Ege Vadisi, Alaçatı Çarşısı, yaz kış demeden dört mevsim kullanılabilecek Ankara’nın kumsallı ve en uzun havuzuna sahip plajı, taş dokulu evleri ve trafiğe kapalı yeşil alanları ile Ankara’da benzersiz bir yaşam fırsatı sunacak.


Sinpaş, 42 yıl önce kurulduğu Ankara’da, en yeni projesi Ege Vadisi’ni hızla hayata geçiriyor. Ege’ye özgü güzellikleri ile Ankara’nın en prestijli semtlerinden ve en beğenilen lokasyonlarından Çankaya Oran’da hayat bulacak Ege Vadisi, satışa sunulmaya başlamasıyla birlikte çok yoğun ilgi görüyor.


“Ege, Ankara’ya hiç bu kadar yakın olmamıştı”

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, konut sektöründe ‘Temalı İlk Konut Projesi’ ve ‘Dünyanın En İyi Türk Projesi’ ‘Avrupa’nın en çok tavsiye edilen projesi’ gibi yenilik ve başarılara imza atan Sinpaş GYO olarak, binlerce aileye ayrıcalıklarla dolu mutlu yaşam alanları sunduklarını belirtti ve şunları söyledi:


“Ege Vadisi ile Ege’nin eşsiz güzelliklerini Ankara’nın en prestijli semtlerinden Oran-Çankaya’ya getiriyoruz. Güzel mimarisi, rengârenk bitki örtüsü ve kendine özgü ruhuyla Ege, herkesin ortak hayalidir. Şehrin gürültüsünden, stresinden uzaklaşmak isteyenlerin aklındaki ilk duraklardandır. Ege Vadisi ile bu hayali Ankara’da gerçek kılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ege, Ankara’ya hiç bu kadar yakın olmamıştı. Bu projemizde, Ankara’nın ilk Alaçatı Çarşısı ile Ankaralılara alışveriş merkezlerinin boğucu havasından uzaklaşabilecekleri, bir Ege kasabasında alışveriş yaparken hissettikleri samimi ve içten ortamı sunuyoruz. Alaçatı Çarşısı ile Ankaralılar, açık havada tanıdıkları bildikleri esnaftan alışveriş yaparken dostlarıyla keyifli vakit geçirebilecekler. Yine Ankara’nın ilk Dört Mevsim Plajı’nda yaz kış demeden tatil keyfi yaşayabilecekler. Trafiğe tamamen kapalı yeşil alanlarda çocuklarının güven içinde özgürce oynadığını bilmenin huzurunu yaşayacaklar.


Ege Vadisi’ni Mogan Gölü ve orman manzaralı toplantı odalarından şehir manzaralı kütüphanesine, hobi atölyelerinden lounge alanlarına kadar sıra dışı bir yaşam felsefesi ile tasarladık.”


Ege Vadisi, Alaçatı yı Ankara ya taşıyor!

“Beklentilere en iyi yanıtı veren projeler üretiyoruz”

Ankara’da yapılan araştırmaya göre konut almak isteyenlerin yüzde 82’sinin daha yeni ve daha geniş bir eve ihtiyaç duyduğunu, ev satın alanların yüzde 65’inin mimari güzellik, kalite ve sosyal alanları dikkate alarak tercih yaptığını belirten Gacemer, “Bu veriler, projelerimize yön veriyor ve herkesin hayal ettiği yaşam alanlarını oluşturuyoruz. Kişi başına düşen milli gelir oranının ülke ortalamasının üzerinde olması, kamu sektörünün yerleşim yoğunluğu, 21 üniversitesi ve çok sayıda araştırma merkezi ile yüksek bir beşeri sermayeye sahip oluşu gibi nedenlerle yeni konut ihtiyacı da oldukça yüksek.


İstanbul’da Ege konseptli markalı konut projelerimiz büyük ilgi gördü. 1000’den fazla aileyi İstanbul’da Egeli yaptık. Sinpaş GYO olarak 10 yılda kazandığımız tecrübeyi göz önünde bulundurduk ve Ege Vadisi’ni müşterilerimizin beklentilerini, hedef kitlemizin taleplerini karşılayacak şekilde tasarladık. Her bir detayında Ankaralıların tercihlerini ve beğenilerini büyük bir özenle değerlendirdik.


Konsept geliştirme konusunda sergilediğimiz öncü ve vizyoner yaklaşımın bir sonucu olarak, uluslararası araştırma şirketi IPSOS’un yaptığı araştırmada çıkan istatistikler de doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.


Bu araştırmaya göre Ankara’da gayrimenkul sektöründe en beğenilen marka açık ara ile Sinpaş. Ankara’nın %51’i Sinpaş’tan ev almak istiyor. Ege Vadisi projemizin henüz lansmanı yapılmadan Ankara’nın en beğenilen konut projesi sıralamasına girmesi bizi oldukça memnun etti. Projemizin Ankaralılar tarafından böylesine sıcak karşılanması, yapacağımız diğer konsept projeler için de bizi motive ediyor.”


Ege Vadisi, Alaçatı yı Ankara ya taşıyor!


“Ege Âşıkları Ankara’da Kazanacak”

Sinpaş GYO’nun daha önce İstanbul’da yaptığı EgeBoyu ve EgeYakası projeleriyle Ege konseptli projelerin yatırımcısına kazandırdığına dikkat çeken Seba Gacemer, projelerin yatırım değeri ile ilgili şunları söyledi: “EgeBoyu projemizin lansmanını 2012 yılında yaptığımızda metrekare fiyatı 2250 TL. idi. 2016 yılında bu rakam 4200 TL.’ye yükselerek % 70 prim yaptı. EgeYakası projemizde de aynı durum söz konusu. Ege konseptli projeler konusundaki bu uzmanlığımızın yatırımcıları da memnun ettiğini görmek bizi motive ediyor. Şimdi bu güvenle Ege konseptli yaşam tarzını Ankara’ya taşıyoruz. İlklere İmza Attığımız Ege Vadisi ile Ankara’ya 600 Milyon Daha Yatırıyoruz”


Ege Vadisi İle Ankara’ya 60 Metre Uzunluğunda Kumsallı Havuz Geliyor

Gün ışığını içine alan açılır kapanır sistemiyle Türkiye’nin ilk ve en uzun tropik havuzunu kapsayan bu proje ile Ankaralılar, kumsallı havuzun plajında 365 gün yüzme keyfi yaşayacak. Ankara’nın ilk Dört Mevsim Plajı, İlk aile spası ve wellness center gibi olanaklarıyla huzurun yanında sağlıklı bir yaşam da sunan Ege Vadisi projesinde çocuklar da çok mutlu olacak.


Ankaralı Çocuklar Ege’nin Kumlarından Kale Yapacak

Ege Vadisi’nin özellikle çocuklu aileler için benzersiz yaşam alanları sunduğunu dile getiren Seba Gacemer, Ankara’nın ilk Dört Mevsim Plajı ile ilgili olarak şunları söyledi:


“Hava ya da mevsim koşullarına aldırmadan istediğiniz an tatil keyfi yaşayacağınız kumsallı havuzumuzun kumlarını ülkemizin en nadide kumsallarından getiriyoruz. Ege’nin dünyada benzeri olmayan pırıl pırıl kumları ile Dört Mevsim Plajı’nda çocuklarınız kumdan kale yapabilecek, Ege’nin eşsiz sahillerinden getirdiğimiz deniz kabukları ile oynayabilecekler.”


Çocukların güvenle ve keyifle büyüyecekleri parklar, bahçeler, spor alanları, hobi odaları ve birbirinden farklı aktivite alanlarının sunulduğu Ege Vadisi, özellikle çocuklu ailelerin ilk tercihi olacak. ODTÜ Ormanı, Eymir Gölü ve doğal güzelliklere komşu olan Ege Vadisi, panoramik manzarasıyla huzur dolu Ege yaşamının Ankara’daki adresi olacak. 887 üniteden oluşan proje, alışveriş merkezleri, devlet kurumları ve elçiliklere yakın konumuyla da yatırımcıların da gözdesi olmaya hazırlanıyor.


Rakamlarla Ege Vadisi

Toplam konut : 887

Arazi alanı : 26 bin 900 metrekare

Fiyat aralığı : 321.000 TL-1.430.000 TL

Ödeme planı : 10.000 TL. peşinat

% 10 3 ay sonra

%20 12 ay sonra

%40 24 ay sonra

Bakiye 40 ay taksitle

Teslim tarihi : Ekim 2018



Web: https://www.sinpasgyo.com/tr-TR/Default.aspx




Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;


İstanbul’da Ege Boyu ve Ege Yakası projeleriyle Ege konseptli projelerini 2012 yılından bu yana sürdüren Sinpaş GYO, Ege konseptli üçüncü projesini ise Ankara’da hayata geçiriyor. Çankaya Oran’da inşa edilecek proje özellikle Alaçatı’dan esintiler taşıyacak. 

Taş cepheler, Alaçatı Çarşısı ve balkon detayları Ege’nin özelliklerini Ankara’da yansıtacak. Proje içinde yer alacak 60 metrelik olimpik standartların üzerindeki kumsallı havuz için kum da Ege’den getirilecek. Kumsal alanı 600 metrekare olacak. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, projede metrekare fiyatlarının 4 bin 800 liradan başladığını belirterek, proje alanının ise 20 bin 900 metrekare olduğunu ifade etti. dikmen Vadisi’nin kentsel dönüşüm alanı olması nedeniyle projede KDV oranı yüzde 1 olarak uygulanacak.

Projede rezidans kulesinin ismi Ege olarak belirlenirken, beş bloğun ismini ise Çeşme, foça, Efes, Datça ve Cunda olarak açıkladı. Gacemer, “İstanbul’daki iki Ege projemiz yaklaşık yüzde 60 - 70 oranında değer kazandı. Şehrin kıyı alanlarındaydık. Ancak burada tam şehrin ortasındayız. Değerin katlanacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Bankaları beklemedi

887 konut olan projede, konut fiyatları 320 bin lira ile 1 milyon 430 bin lira arasında değişiyor. Ekim 2018’de teslim edilmesi planlanan proje için satış hızı kesilen Ramazan ayı öncesinde ödeme seçenekleri oluşturduklarını anlatan Gacemer, şunları söyledi:

“Merkez Bankası faizleri düşürmeye başladı. Artık faizlerin düşmesi bekleniyor. Biz de bankalarla görüştük. Bankacılar çok pozitif, haziran ayına kadar 1’li rakamları göreceğimizi belirtiyorlar. Ramazan’da satış hızı düşüyor, umarız bundan önce gerçekleşir ancak biz önce güzel bir ödeme planı oluşturduk. 10 bin lira peşin. Yüzde 10’u üç ay sonra, yüzde 20’si 12 ay sonra, yüzde 40’ı 24 ay sonra. Kalan yüzde 30’u ise 50 ay taksitle ödenebilecek.”

Trafiği dışarıda bıraktı

Projede özellikle ailelerin ve çocukların güvenliği ve sosyal donatı alanlarına yönelik detaylı çalışmalar yaptıklarını belirten Gacemer, Ankara’nın ilk aile spa’sını, açılır kapanır çatısı olan ilk dört mevsim kullanımlı plajını yaptıklarını söyledi. Ayrıca trafik alanını proje sosyal donatı alanları dışında bıraktıkları bir sistem kurguladıklarını belirten Gacemer, projede, arka cepheye bakan konut olmadığını, ODTÜ Ormanı, Eymir Gölü manzarasıyla yüzde 90’ını şehir manzaralı halde hayata geçirdiklerini dile getirdi. Gacemer, “Ankara’ya Alaçatı Çarşısı’nı da getirdik. Burada kamunun da kullanabileceği alanlarda ticari üniteler, Ankaralıların şehir gürültüsünden uzaklaşabileceği Ege kasabası havasını oluşturmaya çalıştık” dedi.


‘Ankaralı geniş ve yeni konut istiyor’


Seba Gacemer, Ankara’da Ipsos tarafından yapılan araştırmanın sonuçlarını da lansman toplantısında anlattı. Buna göre Ankara’da konut almak isteyenlerin yüzde 82’sinin daha yeni ve geniş bir eve ihtiyaç duyduğunu ortaya çıkaran araştırmada, ev satın alanların ise yüzde 65’inin mimari güzellik ve sosyal donatı alanlarını dikkate alarak tercih yaptıkları ifade edildi. Gacemer, “Bu araştırmaya göre, Ankara’da gayrimenkul sektöründe en beğenilen marka açık ara ile Sinpaş. Ankara’nın yüzde 51’i Sinpaş’tan ev almak istiyor” dedi. 


Milliyet/Duygu Erdoğan 






Bu haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Sinpaş, 600 milyon lira ciro beklediği Ege konseptli 3. projesini Ankara’da hayata geçiriyor. Alaçatı'dan esinlenilen projenin havuz kumu Ege’den getiriliyor.


İstanbul'da Ege Boyu ve Ege Yakası projeleriyle Ege konseptli projelerini 2012 yılından bu yana devam eden Sinpaş GYO, üçüncü projesini ise Ankara'da hayata geçiriyor. Çankaya Oran'da inşa edilecek proje özellikle Alaçatı'dan esintiler taşıyacak. Taş cepheler, Alaçatı Çarşısı, balkon detayları bölgenin özelliklerini Ankara'da yansıtacak. Proje içinde yer alacak 60 metrelik olimpik standartların üzerindeki kumsallı havuz için kum da Ege'den getirilecek. Kumsal alanı 600 metrekare olacak.

METREKARE FİYATI 4 BİN 800 LİRA

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, projede metrekare fiyatlarının 4 bin 800 liradan başladığını belirterek, proje alanının ise 20 bin 900 metrekare olduğunu ifade etti. Dikmen Vadisi'nin kentsel dönüşüm alanı olması nedeniyle projede KDV oranı yüzde 1 olarak uygulanacak.Projede rezidans kulesinin ismi Ege olarak belirlenirken, beş bloğun ismini ise Çeşme, Foça, Efes, Datça ve Cunda olarak açıkladı. Gacemer, “İstanbul'daki iki Ege projemiz yaklaşık yüzde 50-60 oranında değer kazandı. Şehrin kıyı alanlarındaydık. Ancak burada tam şehrin ortasındayız. Değerin katlanacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Bankaları beklemedi

887 konut olan projede, konut fiyatları 320 bin lira ile 1 milyon 430 bin lira arasında değişiyor. Ekim 2018'de teslim edilmesi planlanan proje için satış hızı kesilen Ramazan ayı öncesinde ödeme seçenekleri oluşturduklarını anlatan Gacemer, şunları söyledi:“Merkez Bankası faizleri düşürmeye başladı. Artık faizlerin düşmesi bekleniyor. Bizde bankalarla görüştük. Bankacılar çok pozitif, haziran ayına kadar tek haneleri göreceğimizi belirtiyorlar. Ancak biz önce güzel bir ödeme planı oluşturduk. 10 bin lira peşin. Yüzde 10'u üç ay sonra, yüzde 20'si 12 ay sonra, yüzde 40'ı 24 ay sonra. Kalan yüzde 30'u ise 50 ay taksitle ödenebilecek.”

Çocuklar için trafiği kapattı

Projede özellikle ailelerin ve çocukların güvenliği ve sosyal donatı alanlarına yönelik detaylı çalışmalar yaptıklarını belirten Gacemer, Ankara'nın ilk aile spasını, açılır kapanır çatısı olan ilk dört mevsim kullanımlı plajını yaptıklarını söyledi. Ayrıca trafik alanını proje sosyal donatı alanları dışında bıraktıkları bir sistem kurguladıklarını belirten Gacemer, projede, arka cepheye bakan konut olmadığını, ODTÜ Ormanı, Eymir Gölü manzarasıyla yüzde 90'ını şehir manzaralı halde hayata geçirdiklerini dile getirdi. Gacemer, “Ankara'ya Alaçatı Çarşısı'nı da getirdik. Burada kamunun da kullanabileceği alanlarda ticari üniteler, Ankaralıların şehir gürültüsünden uzaklaşabileceği Ege kasabası havasını oluşturmaya çalıştık” diye konuştu.

Ankaralı geniş ve yeni konut istiyor

Seba Gacemer, Ankara'da Ipsos tarafından yapılan araştırmanın sonuçlarını da lansman toplantısında anlattı. Buna göre Ankara'da konut almak isteyenlerin yüzde 82'sinin daha yeni ve geniş bir eve ihtiyaç duyduğunu ortaya çıkaran araştırmada, ev satın alanların isa yüzde 65'inin mimari güzellik sosyal donatı alanları dikkate alarak tercih yaptıkları ifade edildi. Gacemer, “Bu araştırmaya göre, Ankara'da gayrimenkul sektöründe en beğenilen marka açık ara ile Sinpaş. Ankara'nın yüzde 51'i Sinpaş'tan ev almak istiyor” dedi.


Yeni Şafak


Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Sinpaş GYO, Ege konseptli üçüncü projesini Ankara’ya taşıyor. 600 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilecek olan Ege Vadisi isimli projenin Ekim 2018’de teslim edilmesi planlanıyor


İstanbul'da Ege bölgesi konseptli projeler hayata geçiren Sinpaş GYO, şimdi de bu modeli Ankara'ya taşıyor. Çankaya Oran'da inşa edilecek Ege Vadisi isimli proje, Alaçatı'dan esintiler taşıyacak. Projede taş cepheler, Alaçatı Çarşısı gibi motiflere yer verilecek. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, projede metrekare fiyatlarının 4 bin 800 liradan başladığını söyledi. Proje alanının ise 20 bin 900 metrekare olduğunu belirten Gacemer, KDV oranının da yüzde 1 olarak uygulanacağını ifade etti.


Bankaları beklemedi

Sinpaş GYO'nun daha önce İstanbul'da yaptığı EgeBoyu ve EgeYakası projelerinin yatırımcısına kazandırdığına dikkat çeken Gacemer, projelerin yatırım değeri ile ilgili şunları söyledi: "EgeBoyu projemizin lansmanını 2012'de yaptığımızda metrekare fiyatı 2 bin 250 TL idi. 2016 yılında rakam 4 bin 200 TL'ye yükseldi. Ege Vadisi ile Ankara'ya 600 milyon daha yatırıyoruz." 887 konut olan projede, konut fiyatları 320 bin lira ile 1 milyon 430 bin lira arasında değişiyor. Ekim 2018'de teslim edilmesi planlanan proje için Ramazan ayı öncesinde ödeme seçenekleri oluşturduklarını açıklayan Gacemer, şöyle devam etti: "Merkez Bankası faizleri düşürdü. Artık kredi faizlerinin düşmesi bekleniyor. Bankacılar çok pozitif. Hazirana kadar 1'li rakamları göreceğimizi belirtiyorlar. 10 bin lira peşin. Yüzde 10'u 3, yüzde 20'si 12, yüzde 40'ı da 24 ay sonra, kalan yüzde 30'u ise 40 ay taksitle ödenebilecek."


Trafiği dışarıda bıraktı

Projede ailelerin ve çocukların güvenliği için detaylı çalışmalar yaptıklarını belirten Gacemer, Ankara'nın ilk aile SPA'sını ve dört mevsim kullanımlı plajını yaptıklarını söyledi. Gacemer, ayrıca trafik alanını sosyal donatı dışında bıraktıklarını belirtti. Konuşmasında Ipsos'un araştırmasına da yer veren Gacemer, "Ankara'da konut almak isteyenlerin yüzde 82'si yeni ve geniş bir ev istiyor. Ankara'da gayrimenkul sektöründe en beğenilen marka Sinpaş. Ankara'nın yüzde 51'i Sinpaş'tan ev almak istiyor" diye konuştu.


Sabah




Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Sinpaş GYO, 600 milyon lira yatırımla Ege konseptini Ankara'da hayata geçiriyor. Alaçatı esintisi taşıyan projede kumlar Ege'den getirilecek. Dikmen Vadisi'nin kentsel dönüşüm bölgesi olmasıyla yüzde 1 KDV uygulanacak. 


İstanbul'da 2012 yılında başlattığı Ege Boyu ve Ege Yakası gibi Ege konseptli projeleriyle dikkat çeken Sinpaş GYO, üçüncü projesini ise Ankara'da hayata geçiriyor. Çankaya Oran "da inşa edilecek proje özellikle Alaçatı'dan esintiler taşıyacak. 

Taş cepheler. Alaçatı Çarşısı, balkon detayları bölgenin özelliklerini Ankara'da yansıtacak. Proje içinde yer alacak 60 metrelik olimpik standartların üzerindeki kumsallı havuz için kum da Ege'den getirilecek ve 600 metrekarelik bir kumsal alanı oluşturulacak. 


KDV0RANI YÜZDE 1 


Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, projede metrekare fiyatlarının 4 bin 800 liradan başladığını belirterek, proje alanının ise 20 bin 900 metrekare olduğunu ifade etti. Dikmen Vadisi'nin kentsel dönüşüm alanı olması nedeniyle projede KDV oranı yüzde 1 olarak uygulanacak. Projede rezidans kulesinin ismi Ege olarak belirlenirken, beş bloğun ismini ise Çeşme, Foça, Efes, Datça ve Cunda olarak açıkladı. Gacemer, "İstanbul'daki iki Ege projemiz yaklaşık yüzde 5060 oranında değer kazandı. Şehrin kıyı alanlarındaydık. Ancak burada tam şehrin ortasındayız. Değerin katlanacağını düşünüyoruz" diye konuştu. 887 konut olan projede, konut fiyatları 320 bin lira ile 1 milyon 430 bin lira arasında değişiyor. Ekim 2018'dc teslim edilmesi planlanan proje için satış hızı kesilen Ramazan ayı öncesinde ödeme seçenekleri oluşturduklarını anlatan Gacemer, şunları söyledi: 


ÖZEL ÖDEME PLANI 


"Merkez Bankası faizleri düşürmeye başladı. Artık faizlerin düşmesi bekleniyor. Bizde bankalarla görüştük. Bankacılar çok pozitif, haziran ayına kadar İTİ rakamları göreceğimizi belirtiyorlar. Ramazan'da satış hızı düşüyor umarız bundan önce gerçekleşir ancak biz önce güzel bir ödeme planı oluşturduk. 10 bin lira peşin. Yüzde 10'u üç ay sonra, yüzde 20'si 12 ay sonra, yüzde 40'ı 24 ay sonra. Kalan yüzde 30'u ise 40 ay taksitle ödenebilecek."


EN BEĞENİLEN MARKA 


Ankara'daki konut yönelim araştırmaları ile ilgili de bilgi veren Seba Gacemer, Ankara'da konut almak isteyenlerin yüzde 82'sinin daha yeni ve geniş bir eve ihtiyaç duyduğunu söyledi. Gacemer, "Bu araştırmaya göre, Ankara'da gayrimenkul sektöründe en beğenilen marka açık ara ile Sinpaş. Ankara'nın yüzde 5i'i Sinpaş'tan ev almak istiyor" dedi. 


Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, "Ankaralıların şehir gürültüsünden uzaklaşabileceği Ege kasabası havasını oluşturmaya çalıştık"dedi. 


Alaçatı'nın çarşısı Başkent'e geliyor 


Ailelerin ve çocukların güvenliği ve sosyal donatı alanlarına yönelik detaylı çalışmaların projede yer aldığını belirten Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Ankara'nın ilk aile spa'sını, açılır kapanır çatısı olan ilk dört mevsim kullanımlı plajını yaptıklarını söyledi. Ayrıca trafik alanını proje sosyal donatı alanları dışında bıraktıkları bir sistem kurguladıklarını ileten Gacemer; projede, arka cepheye bakan konut olmadığını, ODTÜ Ormanı, Eymir Gölü manzarasıyla yüzde 90'ını şehir manzaralı halde hayata geçirdiklerini dile getirdi. 




Karar



Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Ege Vadisi projesi kapsamında 73 metrekare ile 222 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 887 konut yapılacak. 


Sinpaş GYO, Ankara'da Dikmen Vadisi ile Oran Sitesi arasındaki yaklaşık 27 dönümlük arazide gerçekleştireceği Ege Vadisi proj esi ile Ege Bölgesinin klasik mimari yapısını Ankara'ya taşıyor. Yaklaşık 600 milyon liralık ciro beklentisi bulunan proje kapsamında 73 metrekare ile 222 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 887 konut yapılacak. 

Projeler hakkında basm toplantısı düzenleyen Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gecamer, bundan 42 yıl önce Ankara'da kurulan Sinpaş'ın, 600 milyon lira ciro beklentili yeni projesiyle birlikte Ankara'daki projelerine bir yenisini eklediğini ve Ege Vadisi konutlarının 2018 yılında teslim edileceği bilgisini verdi. 


Ankara'da gerçekleştirdikleri projelere Ege konseptini ekleneme gerekçesini, Ankaralüarm Ege bölgesine duydukları özleme bağlayan Seba Gecamer, projeye başlamadan önce IPSOS tarafından yapılan araştırmanın sonuçlarını dikkate aldıklarını aktardı. Bu kapsamda, Ankaralıların yüzde 51'inin Sinpaş'tan ev almak istediklerini dile getiren Gecamer, yüzde 82'sinin ise daha geniş evde oturmayı tercih ettiklerini kaydetti. 


Yine Ankara'da konut sahibi olmak isteyenlerin yüzde 73'ünün tavsiye ile hareket ettiklerinin tespit edildiğini vurgulayan Gecamer, yüzde 60'ının ise markaları konutta oturmayı istediğini söyledi. 


En az yüzde 70 değer kazancı öngörülüyor 


Sinpaş GYO'nun İstanbul'da Ege konseptli markalı iki projesiyle birlikte binden fazla ailenin konut sahibi olduğuna dikkat çeken Seba Gecamer, Ege Boyu projesinde 2012 yılında metrekaresi 2 bin 250 lira olan konutların bugün 4 bin 200 liradan el değiştirdiğini, vadeli satış olanaklarının da dikkate alındığında bu projeden ev sahibi olanların yüzde 70 civarında prim elde ettiğini kaydetti. 


Aynı şekilde Ankara'daki Ege Vadisi projesinde de yatırımcıların bu oranı yakalayacaklarını dile getiren Sema Gecamer, hatta bu oranların bile üzerine çıkılabileceği öngörüsünde bulundu. 


Proje kapsamında ev sahibi olanların dışında bölgede oturan herkesin yararlanabileceği Alataçı'daki çarşı konseptini de gerçekleştireceklerini dile getiren Gecamer, 30 dükkanın yatırım amaçlı gayrimenkul havuzuna aktarılacağını ve satış yerine kiraya verileceğini söyledi.


"Ege Vadisi ile Ege'nin eşsiz güzelliklerini Ankara'nın en prestijli semtlerinden Oran-Çankaya'ya getiriyoruz" diyen Gecamer, "Ankara'nın ilk Alaçatı Çarşısı ile Ankaralılara alışveriş merkezlerinin boğucu havasından uzaklaşabilecekleri, bir Ege kasabasında alışveriş yaparken hissettikleri samimi ve içten ortamı sunuyoruz. Alaçatı Çarşısı ile Ankaralılar, açık havada tanıdıkları bildikleri esnaftan alışveriş yapabilecekler" dedi. 


Olimpik ölçülerden büyük 4 mevsim açık plajlı havuz 


Proje Ankara'da ilk kez denenen kumsalı bulunan bir havuz tasarladıklarım dile getiren Seba Gecamer, 60 metre uzunluğunda olan havuzun gün ışığını içine alan açılır kapanır sisteme sahip olacağını, böylece yılın 365 gününde de havuzdan yararlanılabileceğini vurguladı. SPA ve wellness center gibi olanakların da bulunduğunu anlatan Gecamer, "Ege Vadisi'nde Mogan Gölü ve orman manzaralı toplantı odalarından şehir manzaralı kütüphanesine, hobi atölyelerinden lounge alanlarına kadar sıra dışı bir yaşam felsefesi ile tasarladık" diye konuştu. 

"Çocukların güvenle ve keyifle büyüyecekleri parklar, bahçeler, spor alanları, hobi odaları ve birbirinden farklı aktivite alanlarının sunulduğu Ege Vadisi, özellikle çocuklu ailelerin ilk tercihi olacak" diyen Gecamer, toplam 887 üniteden oluşan evlerin tamamına yakınının panaromik şehir manzaralı olduğunu kaydetti. 


Dünya



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


SINPAŞ GYO, Ankara'daki yeni projesini görücüye çıkardı. Çankaya Oran'da yükselecek Ege Vadisi adlı projede Alaçatı Çarşısı, taş dokulu evler, dört mevsim plaj, kumsal ve trafiğe kapalı yeşil alan olacak. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer "İstanbul'da Ege konseptli markalı konut projelerimiz büyük ilgi gördü. 1000'den fazla aileyi İstanbul'da Egeli yaptık. Yeni projemizle Ege'nin eşsiz güzelliklerini Ankara'ya getiriyoruz" dedi. 27 metrekare arazi üzerinde yükselecek projenin yatırım değerinin 600 milyon lira olduğunu ifade eden Gacemer, 887 konuttan oluşacak Ege Vadisi'nin Ekim 2018'de teslim edileceğini bildirdi. Fiyatların 321 bin lira ile 1 milyon 430 bin lira arasında değişiklik gösterdiğini belirten Gacemer, isteyenler 10 bin lira peşinat, yüzde 70 ara ödeme ve 40 ay taksitle projeden ev alabileceğini söyledi. 


60 METRELİK TROPİKAL HAVUZ 

60 metre uzunluğunda Türkiye'nin ilk ve en uzun tropik havuzunu kapsayan projede, Ankara'nın ilk Dört Mevsim Plajı'nı açacaklarını kaydeden Gacemer, "Hava ya da mevsim koşullarına aldırmadan istediğiniz an tatil keyfi yaşayacağınız kumsallı havuzumuzun kumlarını ülkemizin en nadide kumsallarından getiriyoruz. Çocukların güvenle ve keyifle büyüyecekleri parklar, bahçeler, spor alanları, hobi odaları ve birbirinden farklı aktivite alanlar da sunacağız" diye konuştu. 


Sözcü




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Ankaralıların 'Ege'de yaşam hayalini' gerçekleştirme amacıyla başlanan Ege Vadisi projesi basına tanıtıldı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı şirketin yeni yapılan satış ofisinde gerçekleşti. Toplantıda faizler ile ilgili konuşan Gacemer, bankalar ile yapılan görüşmelerden sonra faizlerin Haziran ayına kadar yüzde 1 rakamlarında düşüş yaşanacağı bilgisini aldıklarını dile getirdi.


Gacemer, konuyla ilgili olarak “Hep istenen motivasyon gerek yurt dışı ve yurt içinde faizlerin düşeceğine olan güven söz konusu. Biz bu güvenle bankalarla görüşme yaptık. Faizlerin psikolojik sınırların altına ne zaman ineceğini sorduk Bankalar bu konuda pozitif Haziran ayına kadar yüzde 1'e ulaşan düşüşler yaşanacağını söylediler” dedi.


Proje ile ilgili bilgi veren Gacemer, Ankara'ya bir Ege projesiyle merhaba dediklerini belirtti Gacemer, Ege konseptli projelerin büyük ilgi gördüğünü söyleyerek “Ankaralılare Ege aşıklarından. Ankaralıların Ege'de yazlık evler aldıklarını da biliyoruz. Akılları Ege'de kalmasın diye bu projeyi başlattık” dedi.



Yeni Şafak



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İSTANBUL'DA Ege Boyu ve Ege Yakası projeleriyle 2012'den bu yana Ege konseptli konut inşaatları yapan Sinpaş GYO, üçüncü projesini Ankara'da gerçekleştiriyor. Çankaya Oran'da inşa edilecek Ege Vadisi, Alaçatı'dan esintiler taşıyacak. 


Taş cepheler, Alaçatı Çarşısı, balkon detaylan bölgenin özelliklerini Ankara'da yansıtacak. Projedeki 60 metrelik olimpik standartların üzerindeki 600 metrekare kumsallı havuz için kum Ege'den getirilecek. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, projede metrekare fiyatlarının 4.800 liradan başladığını belirterek, proje alanının ise 20.900 metrekare olduğunu söyledi. Dikmen Vadisi'nin kentsel dönüşüm alanı olması nedeniyle KDV oranı yüzde 1 olacak. Projede rezidans kulesinin ismi Ege olarak belirlenirken, beş bloğun ismini ise Çeşme, Foça, Efes, Datça ve Cunda olarak açıklandı. Gacemer "İstanbul'daki ilci Ege projemiz yüzde 50-60 değer kazandı. Şehrin kıyıyı alanlarındaydık. Ancak burada şehrin ortasındayız. Değerin burada da katlanacağını düşünüyoruz" dedi. 


EKİM 2018DE TESLİM 

887 konut olan projede, konut fiyatları 320 bin lira ile 1 milyon 430 bin lira arasında değişiyor. Ekim 2018'de teslim edilmesi planlanan proje için satış hızı kesilen Ramazan öncesinde ödeme seçenekleri oluşturduklarını anlatan Gacemer, şunları söyledi: "Merkez Bankası faizleri düşürmeye başladı. Biz de bankalarla görüştük. Bankacılar haziran ayma kadar yüzde 1 'li rakamları göreceğimizi belirtiyorlar. Umarız Ramazan'dan önce gerçekleşir. Ancak, biz güzel bir ödeme planı oluşturduk. 10 bin lira peşin, yüzde 10'u üç ay sonra, yüzde 20'si 12 ay sonra, yüzde 40'ı 24 ay sonra. Kalan yüzde 30'u ise 40 ay taksitle ödenebilecek." 


Projede ailelerin ve çocukların güvenliği ve sosyal donatı alanlarına yönelik detaylı çalışmalar yaptıklarını belirten Gacemer, Ankara'nın İlk aile SPA'sını, açılır kapanır çatısı olan ilk dört mevsim kullanımlı plajını yaptıklarını söyledi. Ayrıca trafik alanını sosyal donatı alanları dışında bıraktıkları bir sistem kurguladıklarını belirten Gacemer, projede arka cepheye bakan konut olmadığını söyledi. 


Star





Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Ankaralılar Ege özlemini Sinpaş GYO'nun 'Ege Vadisi' projesi ile giderecek. Ankaralıların Ege'ye olan aşkını uzun yıllardır takip ettiklerini ifade eden Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gecemer, "Ege'yi Ankara'ya taşıdık. Ankaralıların Ege aşkını biliyoruz. Ege kıyılarında en çok yazlık alan şehrimiz Ankara. İstanbul'daki iki tane Ege projesinden sonra Ankaralıların aklı da kalbi de Ege'de kalmasın istedik" dedi. 


Sinpaş GYO'nun Ege Vadisi lansmanı dün  Ankara  Oran'da gerçekleştirildi. Sinpaş GYO istanbul'daki iki adet Ege konsepti projesinden sonra bir başka büyük projeyi de Ankara'da hayata geçiriyor. Toplanı alanı 167 bin metrekare olan projede bünyesinde 887 adet daire, 60 metre uzunluğunda Ege kumlarından yapılan havuz ve Alaçatı Çarşısı gibi birçok ayrıcalık bulunuyor. Ankaralıların Ege'ye olan ilgisini uzun zamandır gözlemlediklerini söyleyen Gecemer, "Ege'yi Ankara'ya taşıdık. Arıkaralılann Ege aşkını biliyoruz. Ege kıyılarında en çok yazlık alan şehrimiz Ankara. İstanbul'daki iki tane Ege projesinden sonra Ankaralıların aklı da kalbi de Ege'de kalmasın istedik." diye konuştu. Ankara'nın kendileri için ayn bir önemi olduğunu aktaran Gecemer, "Sinpaş bundan 42 yıl önce Ankara'da kurulmuştu. Bu yüzden Ankara'nın bizim için yeri ayn. Proje başladı, inşaat hızla devam ediyor. Burada bir Ege kasabası kuruluyor. Dikmen Vadisi'nin üstünde konumlanıyor. Bu yüzden muhteşem bir Ankara Sinpaş GYO 'Ege Vadisi' projesi ile Ankaralıların Ege özlemini gidermeyi hedefliyor. Ege kıyılarında en çok yazlık alan şehrin Ankara olduğunu belirten Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gecemer, bu proje ile Ege'ye özgü niteliklerin sunulacağını söyledi. 


60 METRE KUMSALLI HAVUZ 


Gün ışığını içine alan açılır kapanır sistemiyle Türkiye'nin ilk ve uzun tropik havuzu ile Ankaralılann tüm yıl yüzme keyfini yaşayabileceğini aktaran Gecemer, "Ankara'da ilk defa 60 metre uzunluğunda Ege'den getirilen kumsallı havuz yapıyoruz. Ankaralıların yüzmeye karşı ekstra ilgisi var. Biz de bu yüzden tüm yıl kullanılabilmesi için açılır kapanır çatı yaptık." dedi. 

Plajın kumlan basın mensuplarının oylan ile belirlendi. Ege konseptini Ankaralılar ile buluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Gecemer, "Alaçatı Çarşısı'nı Ankara'ya taşıdık. İki katlı çarşı yapısı hazırladık. Burası Ankaralıların beğeniyle gelmek isteyeceği güzel bir nokta olsun istedik. Bir esnaf mahallesi kültürü olsun istedik. Bu samimiyeti, bu paylaşımı sunmayı hedefledik. Bu çarşıda 30 tane ticari ünite bulunuyor." şeklinde konuştu. Ekim ayında teslim edilmesi beklenen projede kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Dairelerin büyüklüğü 73 ile 222 metrekare arasında değişirken fiyat aralığı ise 321 bin lira ile 1 milyon 430 bin lira arasında değişkenlik gösteriyor. 




Zaman



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Sinpaş GYO, Ege konseptli üçüncü projesine Ankara'da başladı. Alaçatı esintisi taşıyan 887 konutluk proje, 600 milyon lira değere sahip. Projenin kumsallı havuzuna Ege sahillerinden kum da getiriliyor.


EGE konseptli projelerine 2012 yılında İstanbul'da başlayan Sinpaş GYO, Ege Boyu ve Ege Yakası projelerinin ardından üçüncü projesi için Ankara'yı seçti. Çankaya Oran'da taş cepheler. çarşı ve balkon detaylarıyla Alaçatı'dan esintiler taşıyacak olan Ege Vadisi, 600 milyon lira proje değerine sahip. Projede yer alan kumsallı havuz için ihtiyaç duyulan kum, Ege'den getirilecek. 


Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, İstanbul'daki projelerinde 1.000'den fazla aileyi İstanbul'da Egeli yaptıklarını belirterek, "Sinpaş GYO'nun daha önce İstanbul'da yaptığı Ege Boyu ve Ege Yakası projeleriyle Ege konseptli projeler yatırımcısına kazandırdı. Ege Boyu projemizin lansmanını 2012 yılında yaptığımızda metrekare fiyatı 2 bin 250 liraydı. 2016 yılında bu rakam 4 bin 200 TL'ye yükselerek yüzde 70 prim yaptı. Ege Yakası projemizde de aynı durum söz konusu. İstanbul'da şehrin kıyı alanlarındaydık. Ancak burada şehrin ortasındayız. Değerin katlanacağını düşünüyoruz" dedi. 


KDV oranı yüzde 1 

Ekim 2018'de teslim edilmesi planlanan proje için satış hızı kesilen Ramazan ayı öncesinde ödeme seçenekleri oluşturduklarını anlatan Gacemer, şunları söyledi: "Merkez Bankası faizleri düşürmeye başladı. Artık faizlerin düşmesi bekleniyor. Biz de bankalarla görüştük. Haziran ayına kadar yüzde l'li rakamları göreceğimizi belirtiyorlar. Ramazanda satış hızı düşüyor umarız bundan önce gerçekleşir ancak biz önce güzel bir ödeme planı oluşturduk. 10 bin lira peşin. Yüzde 10'u üç ay sonra, yüzde 20'si 12 ay sonra, yüzde 40'ı 24 ay sonra. Kalan yüzde 30'u ise 40 ay taksitle ödenebilecek." Dikmen Vadisi'nin kentsel dönüşüm alanı olması nedeniyle projede KDV oranı yüzde 1 olarak uygulanacak.  887 konutun bulunduğu projede metrekare fiyatları 4 bin 800 liradan başlıyor. Konut fiyatları 320 bin lira ile 1 milyon 430 bin lira arasında değişiyor.


SEBA Gacemer, Ankara'da Ipsos tarafından yapılan araştırmanın sonuçlarını da anlattı. Ankara'da konut almak isteyenlerin yüzde 82'sinin daha yeni ve geniş bir eve ihtiyaç duyduğunu ortaya çıkaran araştırmada, ev satın alanların yüzde 65'inin mimari güzellik sosyal donatı alanları dikkate larak tercih yaptıkları ifade edildi. Gacemer, "Kişi başına düşen milli gelir oranının ülke ortalamasının üzerinde olması, kamu sektörünün yerleşim yoğunluğu, 21 üniversitesi ve çok sayıda araştırma merkezi ile yüksek bir beşeri sermayeye sahip oluşu gibi nedenlerle yeni konut ihtiyacı da oldukça yüksek" dedi. 


Vatan



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Ankara’nın prestijli konutlarına imza atan Sinpaş GYO, Ege’nin doğallığını başkente taşıyor. Oran’da 4 mevsim kumsal ve plaj keyfi de yaşanabilecek

Sinpaş GYO, Ankara'da yoğun ilgi gören projelerinden Ege Vadisi ile Ankaralıların 'Ege'de yaşam hayalini' gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Ankara'nın en prestijli semtlerinden Çankaya Oran'da hızla yükselen proje, kapılarını ilk kez basın mensuplarına açtı. Özel bir lansmanla tanıtılan Ege Vadisi; Alaçatı Çarşısı, dört mevsim kumsalı, en uzun havuza sahip plajı, taş dokulu evleri ve trafiğe kapalı yeşil alanlarıyla Ankara'da benzersiz bir yaşam fırsatı sunacak.


BAŞKENT 'MAVİ'YE DOYACAK

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 26 bin 900 metrekareye kurulan Ege Vadisi ile Ankara'nın mavinin tüm tonlarına doyacağını söyledi. Gacemer, "Ankara'nın ilk Alaçatı Çarşısı ile AVM'lerin boğucu havasından uzaklaşabilecekleri, bir Ege kasabasında alışveriş yaparken hissettikleri samimi ve içten ortamı sunuyoruz. Yine Ankara'nın ilk 60 metrekarelik 'Dört Mevsim Plajı'nda yaz-kış demeden tatil keyfi yaşayabilecekler. Ege Vadisi'ni Mogan Gölü ve orman manzaralı toplantı odalarından şehir manzaralı kütüphanesine, hobi atölyelerinden lounge alanlarına kadar sıra dışı bir yaşam felsefesi ile tasarladık" diye konuştu.


GÜVEN, HUZUR VE PRESTİJ

Projenin 1,5 yılda şekillendiğini anlatan Gacemer, Ege Vadisi ile güven, yemyeşil alanlarıyla huzur ve eşsiz tasarımıyla da prestij sunduklarını söyledi. Projeyi yaptıkları bir araştırma ile geliştirdiklerini belirten Gacemer, "600 milyon değerindeki bu projenin her bir detayında Ankaralıların tercihlerini ve beğenilerini büyük bir özenle değerlendirdik. Ankara'da yapılan araştırmaya göre konut almak isteyenlerin yüzde 82'sinin daha yeni ve daha geniş bir eve ihtiyaç duyarken, ev satın alanların yüzde 65'inin mimari güzellik, kalite ve sosyal alanları dikkate alıyor" dedi.


365 GÜN YÜZME KEYFİ SUNUYOR

Araştırmaya göre Ankara'da gayrimenkul sektöründe en beğenilen marka açık ara ile Sinpaş. Ankara'nın yüzde 51'i Sinpaş'tan ev almak istiyor. Ege Vadisi projemizin henüz lansmanı yapılmadan Ankara'nın en beğenilen konut projesi sıralamasına girmesi bizi oldukça memnun etti. Gün ışığını içine alan açılır kapanır sistemiyle Türkiye'nin ilk ve en uzun tropik havuzunu kapsayan bu proje ile Ankaralılar, kumsallı havuzun plajında 365 gün yüzme keyfi yaşayacak" şeklinde konuştu.


EGE KONSEPTLİ PROJELER YATIRIMCIYA KAZANDIRDI

İstanbul'da yaptıkları "Ege Boyu" ve "Ege Yakası" projeleriyle yatırımcıya kazandırdıklarına dikkat çeken Gacemer, "321 binden başlayan ve 1 milyona kadar çıkan fiyatlarımız, 1+1 ve 4+1'den oluşan 887 dairemizle Ankara'da benzersiz bir yaşam sunuyoruz" dedi.



Sabah




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı... 



Sinpaş GYO, 600 milyon lira ciro beklentisi olan Ege konseptli üçüncü projesini Ankara'da hayata geçiriyor. Özellikle Alaçatı esintisi taşıyan projenin havuz alanı kumları da Ege'den getiriliyor.


İstanbul'da Ege Boyu ve Ege Yakası projeleriyle Ege konseptli projelerini 2012 yılından bu yana devam eden Sinpaş GYO, üçüncü I projesini ise Ankara'da hayata geçiriyor. Çankaya Oran'da inşa edilecek proje özellikle Alaçatı'dan esintiler taşıyacak. Taş cepheler, Alaçatı Çarşısı, balkon detayları bölgenin özelliklerini Ankara'da yansıtacak. Proje içinde yer alacak 60 metrelik olimpik standartların üzerindeki kumsallı havuz için kum Ege'den getirilecek. Kumsal alanı 600 metrekare olacak. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, projede metrekare fiyatlarının 4 bin 800 liradan başladığını belirterek, proje alanının ise 20 bin 900 metrekare olduğunu ifade etti. Dikmen Vadisi'nin kentsel dönüşüm alanı olması nedeniyle projede KDV oranı yüzde 1 olarak uygulanacak. Gacemer, "İstanbul'daki iki Ege projemiz yaklaşık yüzde 50-60 oranında değer kazandı. Şehrin kıyı alanlarmdaydik. Ancak burada tam şehrin ortasındayız. Değerin katlanacağını düşünüyoruz" dedi. 


Bankaları beklemedi 


887 konut olan projede, konut fiyatları 320 bin lira ile 1 milyon 430 bin lira arasında değişiyor. Ekim 2018'de teslim edilmesi planlanan proje için satış hızı kesilen Ramazan ayı öncesinde ödeme seçenekleri oluşturduklarını anlatan Gacemer, şunları söyledi: "Merkez Bankası faizleri düşürmeye başladı. Artık faizlerin düşmesi bekleniyor. Bizde bankalarla görüştük. Bankacılar çok pozitif, haziran ayma kadar İli rakamları göreceğimizi belirtiyorlar. Ramazan'da satış hızı düşüyor umarız bundan önce gerçekleşir ancak biz önce güzel bir ödeme planı oluşturduk. 10 bin lira peşin. Yüzde 10'u üç ay sonra, yüzde 20'si 12 ay sonra, yüzde 40'ı 24 ay sonra. Kalan yüzde 30'u ise 50 ay taksitle ödenebilecek." 


Trafiği dışarıda bıraktı 


Projede özellikle ailelerin ve çocukların güvenliği ve sosyal donatı alanlarına yönelik detaylı çalışmalar yaptıklarını belirten Gacemer, trafik alanını proje sosyal donatı alanları dışında bıraktıkları bir sistem kurguladıklar mı da belirtti. Seba Gacemer Ankaralı geniş ve yeni konut istiyor Seba Gacemer, Ankara'da tarafından yapılan araştırmanın sonuçlarını da lansman toplantısında anlattı. Buna göre Ankara'da konut almak isteyenlerin yüzde 82'sinin daha yeni ve geniş bir eve ihtiyaç duyduğunu ortaya çıkaran araştırmada, ev satın alanların ise yüzde 65'inin mimari güzellik sosyal donatı alanları dikkate alarak tercih yaptıkları ifade edildi. 




Posta




Haber Anadolu Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Sinpaş GYO, Ankara'da yoğun ilgi gören projelerinden Ege Vadisi ile Ankaralıların 'Ege'de yaşam hayalini' gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Ankara'nın en prestijli semtlerinden Çankaya Oran'da hızla yükselen Ege Vadisi, Alaçatı Çarşısı, yaz kış demeden dört mevsim kullanılabilecek Ankara'nın kumsallı ve en uzun havuzuna sahip plajı, taş dokulu evleri ve trafiğe kapalı yeşil alanları ile Ankara'da benzersiz bir yaşam fırsatı sunacak. Sinpaş, 42 yıl önce kurulduğu Ankara'da, en yeni projesi Ege Vadisi'ni hızla hayata geçiriyor. Ege'ye özgü güzellikleri ile Ankara'nın en prestijli semtlerinden ve en beğenilen lokasyonlarından Çankaya Oran'da hayat bulacak Ege Vadisi, satışa sunulmaya başlamasıyla birlikte çok yoğun ilgi görüyor. 




Anadolu



Haber Anayurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Sinpaş GYO, Ankara'da yoğun ilgi gören projelerinden Ege Vadisi ile Ankaralıların 'Ege'de yaşam hayalini' gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Ege'ye özgü güzellikleri ile Ankara'nın en prestijli semtlerinden ve en beğenilen lokasyonlarından Çankaya Oran'da hayat bulacak Ege Vadisi, satışa sunulmaya başlamasıyla birlikte çok yoğun ilgi görüyor. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, "Ege Vadisi üe Ege'nin eşsiz güzelliklerini Ankara'nın en prestijli semtlerinden Oran-Çankaya'ya getiriyoruz. Güzel mimarisi, rengârenk bitki örtüsü ve kendine özgü ruhuyla Ege, helkesin ortak hayatidir" dedi. 


Anayurt



Haber Hürriyet gazetesinde şu şekilde yer aldı;


İstanbul'da Ege Boyu ve Ege Yakası projeleriyle Ege konseptli konut projeleri geliştiren Sinpaş GYO, üçüncü projesi için Ankara'yı seçti. Çankaya Oran'da inşa edilecek 'Ege Vadisi' projesi özellikle Alaçatı'dan esintiler taşıyacak.  Proje içinde yer alacak 60 metrelik olimpik standartların üzerindeki kumsallı havuz için kum da Ege'den getirilecek. Kumsal alanı 600 metrekare olacak. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, projede metrekare fiyatlarının 4 bin 800 liradan başladığını belirterek, proje alanının 20 bin 900 metrekare olduğunu ifade etti. 

Projede rezidans kulesinin ismi Ege olarak belirlenirken, beş bloğun ismi ise Çeşme, Foça, Efes, Datça ve Cunda olarak açıklandı. 




Hürriyet



Haber Taraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bugüne kadar farklı konseptlerde bir çok konut projesi üreten Sinpaş GYO bu kez başkent Ankara'da Ege konseptli bir konut projesi üretiyor. 887 konut ve 30 ticari birimden meydana gelen Ege Vadisi projesinde teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanıyor. İçinde 1+1'den 4+1'e kadar bir çok farklı konut tipinin bulunduğu Ege Vadisi projesinde daire büyüklükleri 73 metrekareden başlıyor 220 metrekareye kadar yükseliyor. Projede KDV oranı ise yüzde 1 olarak belirlendi. Ege Vadisi projesinde yer alan dairelerin metrekare fiyatı 4 bin 800 liradan başlıyor. Projede 10 bin lira peşinat ödedikten sonra, yüzde ıo'u 3 ay sonra, yüzde 20'si 12 ay sonra ve yüzde 40'ı 24 ay sonra ödenip, 40 ay o faiz fırsatı ile konut sahibi olabiliyorsunuz. 


Taraf


Geri Dön