19 / 04 / 2024

Ege Yapı Pega Kartal'da yeni yıl fırsatı!

Ege Yapı Pega Kartal'da yeni yıl fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni yaşam merkezi Kartal’ın muhteşem Adalar ve Marmara Denizi manzaralı projesi Pega Kartal, bölgenin en avantajlı kampanyası ile yatırımcıları hemen teslim ev sahibi yapıyor.



Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Pega Kartal projesinde sunulan kampanya kapsamında yatırımcılar, 60 ay yüzde 0 faiz ya da 5.000 TL peşinat ve 120 ay yüzde 0.89 faiz oranından yararlanarak anahtar teslim ev sahibi oluyor. 


Ege Yapı, Kartal’da hayata geçirdiği Pega Kartal projesinde ev sahibi olmak ve vakit kaybetmeden evlerine taşınmak isteyenleri kaçırılmayacak bir kampanya ile buluşturuyor. 


İnşaatı tamamlanan Pega Kartal projesi, teslimlerini özel bir kampanya ile taçlandırıyor. Hemen teslim ev sahibi olmak isteyenlere özel kampanya kapsamında yatırımcılar 60 ay yüzde 0 faiz ya da 5.000 TL peşinat ve 120 ay yüzde 0.89 faiz oranından yararlanabiliyor. 


İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni yaşam ve iş merkezi Kartal’da gerçekleştirilen Pega Kartal’da Adalar ve Marmara Denizi manzaralı her ihtiyaca uygun 1+1’den 4+1’e kadar geniş ailelerinde rezidans ayrıcalıklarından yararlanabileceği daire tipleri, 200 rezidans, 35 home-office ve 11 mağaza yer alıyor. 


Muhteşem manzarası ve doğayla iç içe hissettiren atmosferi ve ulaşım alternatifleri ile Pega Kartal yatırımcılarına sadece bir yaşam alanı değil bir cazibe merkezinde yer alma fırsatı sunuyor. 


Şehrin merkezinde bir cazibe merkezi; Pega Kartal 

Zengin sosyal donatıları ile de dikkat çeken Pega Kartal’da çocuk parkları, yürüyüş yolları, restoran ve kafeleri, havuz, spor salonu, Türk hamamı, sauna ve buhar banyosu ev sahiplerinin günlük iş stresinden uzaklaşmalarına ve evlerinden ayrılmadan keyifli vakit geçirebilmelerine yardımcı oluyor. 


Pega Kartal, metro istasyonuna yürüme mesafesinde, Sabiha Gökçen Havalimanına 15 dakika, sahil yoluna 5 dakika, Tekno Park’a 10 dakika, dünyanın en büyük adliye saraylarından birine 5 dakika, uluslararası fuar alanına 15 dakika, İstanbul Park Pistine 15 dakika, Pendik Marina’ya 10 dakika, Pendik feribot iskelesine 10 dakika, Kartal deniz otobüsü iskelesine 10 dakika uzaklığı ile şehrin kalbinde bir yaşam alanını sunuyor. 


Web: www.pegakartal.com




Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Pega Kartal için kampanya başlatıldı. Buna göre yatırımcılar, 60 ay yüzde 0 faiz ya da 5 bin TL peşinat ve 120 ay yüzde 0,89 faiz oranından yararlanarak anahtar teslim ev sahibi oluyor. İstanbul Anadolu yakasının yeni yaşam ve iş merkezi Kartal'da gerçekleştirilen Pega Kartal'da Adalar ve Marmara Denizi manzaralı her ihtiyaca uygun 1+1'den 4+1'e kadar 200 rezidans, 35 home-office ve 11 mağaza yer alıyor.



Zaman


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;

İstanbul Kartal’da Adalar ve Marmara Denizi manzaralı Pega Kartal projesi, avantajlı kampanyası ile yatırımcılarını hemen teslim ev sahibi yapıyor. Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Pega Kartal projesinde sunulan kampanya kapsamında yatırımcılar, 60 ay vadeye yüzde 0 faiz ya da 5 bin TL peşinat ve 120 ay vadeye yüzde 0.89 faiz oranından yararlanarak anahtar teslim ev sahibi oluyor. Projede; 1+1’den 4+1’e kadar geniş ailelerin de rezidans ayrıcalıklarından yararlanabileceği daire tipleri yer alıyor. Projede toplam 200 rezidans, 35 home-office ve 11 mağaza bulunuyor. 


Milliyet 


Haber Star Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Ege Yapı'nın Kartal'da, metro istasyonuna yürüme mesafesinde konumlandırmakta olduğu 200 rezidans, 35 home-office ve 11 mağazadan meydana gelen projesi Pega Kartal'da 60 ay vadeye yüzde 0 faiz ya da 5 bin TL peşinat ve 120 ay vadeye yüzde 0.89 faiz oranı ile ev sahibi olmak mümkün. 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipteki anahtar teslim dairelerin yer aldığı Pega Kartal projesinde sınırlı sayıdaki daire alıcıları bekliyor.
 
Adalar ile Marmara Denizi manzaralı bir yalam alanı sunan Pega Kartal projesinde çocuk parkları, yürüyüş yolları, restoran ve kafeleri, havuz, spor salonu, Türk hamamı, sauna ve buhar banyosu da bulunuyor. Kartal sahil yoluna 5 dakika, Tekno Park’a 10 dakika, adalet sarayına5 dakika, marinaya 10 dakika, Pendik feribot iskelesine 10 dakika ve Kartal deniz otobüsü iskelesine 10 dakikada ulaşım avantajı sunuyor.

Star 



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...

Ege Yapı'nın Kartal'da hayata geçirdiği Pega Kartal projesinde teslime özel kampanya başlatıldı. Buna göre, 60 ay yüzde 0 faiz ya da 5 bin lira peşinat ve 120 ay yüzde 0.89 faiz oranından yar allanılacak. 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı projede 200 rezidans, 35 home-office ve 11 mağaza yer alıyor. Çocuk parkları, yürüyüş yolları, restoran, havuz, spor salonu, hamam, sauna ve buhar banyosu projede sunulan sosyal olanaklardan. 

Posta



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


EGE Yapı tarafından Kartal'da hayata geçil ilen Pega Kartal projesinde sunulan kampanya kapsamında yatırımcılar, 60 ay yüzde 0 faiz ya da 5 bin TL peşinat ve 120 ay yüzde 0.89 faiz oranından yararlanarak anahtar teslim ev sahibi oluyor. İnşaatı tamamlanan Pega Kartal projesi Adalar ve Marmara Denizi manzaralı evleri ile öne çıkıyor. Projede 1+1'den 4+1' e kadar farklı seçeneklerde 200 rezidans, 35 home-office ve 11 mağaza yer alıyor. Pega Kartal'da çocuk parkları, yürüyüş yolları, restoran ve kafeleri, havuz, spor salonu, Türk hamamı, sauna ve buhar banyosu bulunuyor. 

Hürriyet




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Ege Yapı'nın Kartal'daki Pega Kartal projesinde 60 ay yüzde 0 faiz ya da 5 bin TL peşinat ve 120 aya 0.89 faizle yatırım fırsatı sunuyor. Teslime hazır Pega Kartal'dan daire alanlar hemen taşınabilir ya da dairelerini kiraya vererek, elde ettikleri gelirle taksit ödemelerini katkı sağlayabilirler.

Posta 


Haber Yeni Akit'te şöyle yer aldı;

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni yaşam merkezi Kartal’ın muhteşem Adalar ve Marmara Denizi manzaralı projesi Pega Kartal, bölgenin en avantajlı kampanyası ile yatırımcıları hemen teslim ev sahibi yapıyor. 
 
Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Pega Kartal projesinde sunulan kampanya kapsamında yatırımcılar, 60 ay yüzde 0 faiz ya da 5.000 TL peşinat ve 120 ay yüzde 0.89 faiz oranından yararlanarak anahtar teslim ev sahibi oluyor. 
 

Yeni Akit 

Geri Dön