27 / 04 / 2024

Ege Yapı ve Casper yeni projeler hayata geçirecek!

Ege Yapı ve Casper yeni projeler hayata geçirecek!

EgeYapı Group ve teknoloji firması Casper İstanbul Çekmeköy'de yeni bir konut projesi hayata geçiriyor. Ortaklar, müstakil villa ve bahçeli daireler için 310 milyon lira yatırım yapacak.



EgeYapı Group ve teknoloji firması Casper İstanbul Çekmeköy'de yeni bir konut projesi hayata geçiriyor. 

Ortaklar, müstakil villa ve bahçeli daireler için 310 milyon lira yatırım yapacak. EgeYapı Group ve Casper birlikte yeni projeler de planlıyor. 


BATIŞEHIR ve Pega Kartal projelerine imza atan EgeYapı Group ve teknoloji firması Casper ortak bir konut projesi inşa edecek. 


Ön talep toplanmaya başlanan projede ev sahiplerini müstakil villa, bahçeli normal kat ve dubleks dairelerden oluşan seçenekler sunulacak. 45 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek projenin yatırım değeri ise 310 milyon TL. 


SATIŞLAR 2016'DA 

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkam H. İnanç Kabadayı, "Çekmeköy'de gölgenin en lüks projesini inşa edeceğiz. Casper gibi bir teknolojisi devinin marka gücü, teknoloji çözümleri ile inşaat sektöründeki deneyimimizin buluşacağı bu projenin büyük ügi göreceğini düşünüyoruz. 2016 yılının ilk çeyreğinde satışa sunmayı hedefliyoruz" dedi. 


CASPER'IN İLK PROJESİ 

Casper Gayrimenkul A.Ş. nin Yönetim Kurulu üyesi Nejat Saldanlı da, gayrimenkul-sektöründe ilk defa bir projede yer alacaklannı belirterek, "İnşaatta kendini kanıtlamış EgeYapı Group ile işbirliği gerçekleştiriyoruz. Farklı projelerde de güçlerimizi birleştirmek için görüşmelerimize devam ediyoruz" dedi. Projenin doğaya dönmek isteyenler için alternatif olacağım söyleyen İnanç Kabadayı, projenin, Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsüne, TEM Otoyoluna ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne kolay erişim imkanına sahip olduğunu söyledi. Proje, 3. Köprü bağlantı yoluna 1.5 kilometre mesafede. Metro hatları ile de toplu ulaşıma kolay erişim imkânı bulunuyor. 


Hürriyet 


Geri Dön