25 / 04 / 2024

Ekmek ve et fiyatlarıyla ilgili taahhüt açıklaması! 2023'e kadar sürecek! İşte detaylar...

Ekmek ve et fiyatlarıyla ilgili taahhüt açıklaması! 2023'e kadar sürecek! İşte detaylar...

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, “un ve yem regülasyonu” yürütebilmek için 411 un işletmesiyle taahhütleri alarak regülasyon programı yaptıklarını söyledi. İşte programın detayları...



Ekmek ve et fiyatlarını dengelemek için regülasyon sürüyor. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal’dan ekmek ve et fiyatlarına ilişkin açıklama geldi. Uygun fiyat taahhüdü aldıkları un sanayicilerine sonbahardan beri piyasa fiyatının altında buğday sağladıklarını hatırlatan TMO Genel Müdürü Güldal, un regülasyonunun Mayıs 2023’e kadar süreceğini söyledi. Ahmet Güldal, yem fiyatlarını dizginleyebilmek ve küçükbaş, büyükbaş, kanatlı hayvancılığın maliyetlerini azaltmak için “yem regülasyonunu” da yürüttüklerini bildirdi.

Ekmek ve et fiyatlarıyla ilgili taahhüt açıklaması! 2023 e kadar sürecek! İşte detaylar...

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, “un ve yem regülasyonu” yürütebilmek için 411 un işletmesiyle taahhütleri alarak regülasyon programı yaptıklarını ve un regülasyonunun gelecek sene mayıs ayına kadar devam edeceğini söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön