20 / 04 / 2024

Eko İnşaat ve Pet Holding'i düğün birleştirdi!

Eko İnşaat ve Pet Holding'i düğün birleştirdi!

Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güntekin Köksalın kızı Zeynep Köksal ve Eko İnşaatın sahibi İbrahim Yaykıranın oğlu Emrah Yaykıran, görkemli bir düğünle evlendi



Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güntekin Köksalın kızı Zeynep Köksal ve Eko İnşaatın sahibi İbrahim Yaykıranın oğlu Emrah Yaykıran, görkemli bir düğünle evlendi. Başkentin önde gelen isimlerini bir araya getiren düğüne, yurtdışından da çok sayıda davetli katıldı.

JW Marriot Otelde gerçekleşen düğüne gelinin babası Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güntekin Köksal, annesi Pınar Köksal, kız kardeşi Ayşe Köksal Çetin ve eşi Serdar Çetin, erkek kardeşi Burak Köksal ile damadın babası Eko İnşaatın sahibi İbrahim Yaykıran, annesi Şeyda Köseoğlu ve kız kardeşi Elvan Yaykıran ev sahipliği yaptı.

Geceye katılanlar arasında eski CHP Genel Sekreteri Önder Sav, eski Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk ve eşi Fatma Türk, eski bakanlardan Esat Kıratlıoğlu, Aydıner İnşaatın sahibi Mehmet Aydıner ve eşi Nirvana Aydıner gibi seçkin isimler katıldı. Düğün için Londra, Berlin, Dubai, Oslo gibi dünyanın farklı bölgelerinden çok sayıda davetli de Ankaraya geldi.

Romantizm dolu anlar

Konukların yerlerini almasıyla Zeynep Köksal ve Emrah Yaykıran çifti, alkışlar eşliğinde nikah masasına geldi. Çift, salona girerken damadın kız kardeşi Ece Yaykıran elindeki çiçek sepeti ile etrafa çiçekler saçtı. Son dönemlerin en görkemli düğün töreninde Köksal ve Yaykıran çiftinin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Gecede genç çiftin şahitliklerini İsmail Edip Erten, Mustafa Köseoğlu ve İzel Nevi Coşkun üstlendi. Güntekin Köksal, eşi Zeynep Hanım ve kızları Ayşe Köksal, töreni elele tutuşarak izledi. Nikah memuru evlenme isteği ile ilgili soruyu ilk olarak Zeynep Köksala sordu. Köksal, güçlü bir şekilde Evet cevabını verdi. Emrah Yaykıran ise soruya daha güçlü bir sesle üç kez Evet dedi. Yaykıranın bu coşkusu salondakilerden de büyük alkış aldı.

Tutkulu romantizm

Karşılıklı imzaların ardından Emrah Yaykıran, nikah memurundan eşi Zeynep Köksalı öpmek için izin istedi. İkilinin uzun süren öpüşme sahnesi ise romantik filmlerden bir kare gibiydi.

Yaklaşık iki yıl önce ortak bir arkadaşlarının düğününde tanışan Zeynep Köksal ve Emrah Yaykıran, aile şirketlerinde çalışıyor. Çift, renkli görüntülerle geç saatlere kadar devam eden düğünün ardından balayı için Maldivlere gitti.
Hürriyet/Haşim KILIÇ


Geri Dön