20 / 04 / 2024

Electro World 10 mağazaya ulaştı!

Electro World 10 mağazaya ulaştı!

Electro World İstanbul ve Ankara'da açtığı iki yeni mağazayla Türkiye genelindeki mağaza sayısını 10'a çıkardı



Firmanın İstanbul'daki 5'inci mağazası 2 bin 500 metrekarelik bir alanda Bostancı'da, Ankara'daki 3'üncü mağazasıysa bin metrekarelik bir alanda Gordion AVM'de 25 bin ürün çeşidiyle hizmete girdi. Türkiye'de ikinci yıllarını tamamladıklarını ve bu sürede 10 mağazayı ulaştıklarını söyleyen Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek şunları söyledi:
"Müşterilerimizi dinliyoruz, doğru ürünleri en uygun fiyatlarla sunarken, bu fırsatlardan mümkün olduğunca fazla müşterimizin faydalanabilmesi için yüksek stoklarla çalışıyoruz. Gördüğümüz ilgi de elektronik perakendeciliğinde işimizi doğru yaptığımızı teyit ediyor. Yıl sonuna kadar mağaza sayımızı 12'ye çıkarmak istiyoruz."
Milliyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

İki yeni Electro World

Uluslararası elektronik mağazalar zinciri Electro World, İstanbul Bostancı ve  Ankara  Gordion alışveriş merkezi mağazalarını hizmete açtı. Electro World'den yapılan açıklamada, Electro World'ün, doğru ürünleri en uygun fiyatlarla sunarak, açılışlarda yoğun ilgi gördüğü kaydedildi.
Açıklamada, açılış günü mağazalara toplam 25 bin 430 kişinin giriş yaptığı, yaklaşık 28 bin adet ürünün satıldığı belirtildi. Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek, yoğun ilgiden çok memnun olduklarını dile getirerek, sabahın erken saatlerinden itibaren büyük yoğunluk yaşandığını belirtti. Özbek, yatırımları hızlandırdıklarını ve yıl sonunda toplam 12 mağazayla, yaklaşık sekiz futbol sahası büyüklüğünde bir satış alanına ulaşacaklarını söyledi.
Radikal


Geri Dön