25 / 04 / 2024

Elimizdeki altınları bozduralım mı yoksa altın mı alalım? İslam Memiş'ten net cevap geldi

Elimizdeki altınları bozduralım mı yoksa altın mı alalım? İslam Memiş'ten net cevap geldi

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yatırımcılar altın fiyatlarını yakından takip etmeye başladı. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarının ne olacağını net bir şekilde açıkladı. İşte İslam Memiş yorumu...



İSLAM MEMİŞ'TEN NET CEVAP

İslam Memiş, yatırımcılara altın fiyatlarındali geniş bant aralığına dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.  Ons altın fiyatının Eylüla ayı itibariyle yukarı yönlü hızlanacağını söyledi. 

Elimizdeki altınları bozduralım mı yoksa altın mı alalım? İslam Memiş ten net cevap geldi

Altın almak isteyenlere, altın borcu olanlara ve düğün yapacaklara net açıklamalar yapan İslam Memiş, Ağustos ayının 15'inden itibaren 1000 lira seviyesinin altından altın alınmayacağını bastırarak söyledi. 

Peki altın alalım mı bozduralım mı? Altın fiyatları ne olur?  Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Bu konuda İslam Memiş'ten net cevap geldi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön