25 / 04 / 2024

Elimizdeki dolarları bozduralım mı, bekletelim mi? Dolar bugün kaç TL oldu? Son dakika dolar gelişmesi

Elimizdeki dolarları bozduralım mı, bekletelim mi? Dolar bugün kaç TL oldu? Son dakika dolar gelişmesi

Merkez Bankası faiz kararından sonra 18 lirayı aşan dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününde yakından takip edilmeye devam ediyor. Peki dolar/TL bugün ne kadar? Dolar kaç lira oldu? Dolar/TL kaç TL? iŞTE 22 Ağustos 2022 dolar kuru...



ELİMİZDEKİ DOLARLARI BOZDURALIM MI?

Milyonlarca yatırımcı doklar kurunun ne olacağını merak ediyor. Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olacak elimizdeki dolarları bozduralım mı sorusuna ekonomistlerden yanıtlar gelmeye devam ediyor.

Artışa geçen dolar kuru üzerinden  yeni yorumunu yapan ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun Eylül ayında 20 TL, Kasım'da ise 25 TL olacağını bildirdi.

Elimizdeki dolarları bozduralım mı, bekletelim mi? Dolar bugün kaç TL oldu? Son dakika dolar gelişmesi

Başka bir yorum ise Mahfi eğilmezden geldi. Merkez Bankası’nın faiz indirimine başladığı dönemde enflasyonun yüzde 19’lar seviyesinde olduğunu belirten Eğilmez şunları söyledi:

“TCMB hiç dokunmasaydı büyük bir ihtimalle enflasyon yüzde 25’lerde kur da 12 TL gibi bir yerlerde dengelenmiş olacaktı” dedi.

Merkez Bankası faiz kararını açıklandıktan sonra İslam Memiş dolar/TL için '' Dolar 21 lira olacak, eylül erken geldi'' dedi ve yatırımcıları uyardı.

Dolar alev alev! Yastık altında doları olanlar bir dakika bile durmayın, hemen bakın! Son dakika dolar kuru

Dolar kahini Selçuk Geçer, büyük yükseliş için tarih verdi

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön