25 / 04 / 2024

Elit Yapı, Ankara'ya 'butik proje'anlayışını getirecek!

Elit Yapı, Ankara'ya 'butik proje'anlayışını getirecek!

Elit Royal Residence' i hayata geçiren Elit Yapı' nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, modern çizgilere sahip projelerinin Ankara'da yeni bir tarz başlattığını ifade etti...



Ankara'da butik proje anlayışıyla hayata 35 daireli Elit Royal Residence, Beytepe'de inşa ediliyor. 


Elit Royal Residence'i hayata geçiren Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, modern çizgilere sahip projelerinin Ankara'da yeni bir tarz başlattığını ifade etti. 


Büyük ölçekli konut projelerinin yanında daha küçük ölçekli bir projeyi hayata geçirmenin zor olduğunu ancak butik residence konsepti sayesinde avantajlı duruma geçtiklerini bildiren Çelik, "Elit Royal Residence, Ankara'da şu anda devam eden çoğu projeden daha farklı yapıda. 35 daireden oluşan projemiz, inşaatın başından bu yana büyük ilgi gördü. Evet, biz butik bir projeyiz. Ancak sunulan otel konforundaki hiz- stüdyo ve dubleks olmak üzere toplam 35 daimedere bakıldığında büyük ölçekli projelerle ya- re ve projeye değer katacak 5 adet mağaza Kırışıyoruz" diye konuştu.  Projedeki konutların anahtar teslimta 17 katlı Elit Royal Residence projesinde 4+1, ise Mayıs 2014 olarak hedefleniyor. 



Hülya Çaylak/ Milliyet Gazetesi 



Geri Dön