18 / 04 / 2024

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.



Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in verdiği talimatla 2019 yılının Eylül ayında çalışmaların başladığı Elmalı Otobüs Terminali açılışa hazır. Milliyet'te yer alan habere göre; Elmalı'nın girişinde ulaşımın kolay olduğu bir noktada modern ve çevreci bir anlayış ile yapılarak inşa edilen Elmalı Otobüs Terminali, yeni yerinde hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'nca inşaatı biten son olarak peyzaj ve çevre düzenlemesi yapılan Elmalı Otobüs Terminali'nin açılışı ulaşım firmalarının da taşınmasının ardından yapılacak.

ELMALI'YA YAKIŞAN TERMİNAL

Elmalı'nın merkezinde yaşanan trafiği büyük ölçüde rahatlatacak yeni terminalde 8 adet otobüs peronu, bilet satış ofisleri, yarı açık ve kapalı bekleme alanları, mescit, sığınak, PTT, restoran, ticari dükkânlar, polis, zabıta ve idari ofisler, personel odaları, teknik odalar ve açık otopark yer alıyor. Yeni terminal sahip olduğu bu donanımlarla ilçe halkına ve turizmine en iyi şartlarda hizmete sunuluyor.


Geri Dön